Şimdi Ara

infected by comm warrior!!! <<<<<virüs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
11.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar acil virüs progreamına ihtiyacım var .... Telefona format attım *#7370# yaparak düzelmesi gerekmiyormuydu ? ama düzelmedi hafıza kartına bile format atıım! Gene düzelmedi hatta virüs programı yükleyip scan yaptım o da olmadı.... yardım edin lütfen ne yapmam gerekiyor? 6630

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilucifer85 -- 6 Temmuz 2006; 18:27:37 >

• Bi dosya yöneticisi program bul Fexplorer gibi

Sonra Uygulama Yöneticisinden Comwarrior'u sil. Sonra (yanlış hatırlamıosam) C:/System/Update klasörünü sil. Telefonu yeniden başlat tamamdır
  • saol kardeş!
  • oldumu bu yontem ?? bendede aynı sorun war.
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilucifer85

arkadaşlar acil virüs progreamına ihtiyacım var .... Telefona format attım *#7370# yaparak düzelmesi gerekmiyormuydu ? ama düzelmedi hafıza kartına bile format atıım! Gene düzelmedi hatta virüs programı yükleyip scan yaptım o da olmadı.... yardım edin lütfen ne yapmam gerekiyor? 6630

Sizin gibilere geçmiş olsun derim.Eger o yazdıgınız virüsten bahsediyorsanız çok zor işiniz.Onun için Anti-Virüs programı yok.Yani büyük ihtimal %90 çöp.
  • arkadaşlar bu virüsler telefona nasıl geçiyo,nerden geçiyo ve bunları engellemek için ne yapmalı?Ona göre tedbirli olmak lazım.
  • full yazilim atildiktan sonra geciyor ancak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    erd commander for windows 10
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya ne uğrasıyosunuz en kolayı cıkar hafıza kartını tak kart reader a tarat bilgisayar dan tak diye buluyor virüs ü ordan silin ben de oldu da ancak bööle hallettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: gayberi

ya ne uğrasıyosunuz en kolayı cıkar hafıza kartını tak kart reader a tarat bilgisayar dan tak diye buluyor virüs ü ordan silin ben de oldu da ancak bööle hallettim

işte o virüs o şekilde kolayca silinivermiyor arkadasım.Her zaman söylüyorum.Emin olmadıgınız veya denemediginiz bir konu hakkında yorum yapmayın diye.Ama dinleyen kim...Bu eski virüslere benzemiyor.Çünkü Z:/'nin içine giriyor ve zamanla telefonda sorunlar yaratıyor.Belli bir zaman sonrada yazılımı çökertiyor.Ama burda Balıkesirde bir telefoncu abim bu işi çözebiliyor.Bir kaç telefonu kurtardı.isteyenler bana PM atsın.Ben o telefoncu abinin adresini ve tel.numarasını vereyim.Kolay gelsin herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klavyeci -- 25 Aralık 2006; 0:59:53 >

• klavyeci arkadasin dedigi gibi kolayca silinen bissey degil hafiza kartina ve tel hafizasina isliyor ne kadar da silseniz o yesil canavar flash full versiyon atilmadiktan sonra silinmiyecektir eger yeni bi program cikmadiysa
  • quote:

ya ne uğrasıyosunuz en kolayı cıkar hafıza kartını tak kart reader a tarat bilgisayar dan tak diye buluyor virüs ü ordan silin ben de oldu da ancak bööle hallettim
  • quote:

quote:

Arkadaşım PC virüsü farklıdır,telefon virüsü farklıdır.Ama sen öyle diyorsan öyle olsun.Ne diyeyim.Biz yalan söylüyoruz o zaman.
  • BU VİRÜS BLUETOOTH İLE Mİ BULAŞTI TELEFONUNUZA???
  • evet aynen oyle geliyor once bi mesaj alıyorsunuz kimden geldiği belli olmayan zaten virus bulasan makina otamatik olarakta baskalarınada yolluyor sonrada o mesaj ı ac deyince kurulum baslıyor ve gozünüz aydın common warriorunuz oldu oyuzden kimden geldiği belli olmayan bt mesajlarıı almayın gelenide kurmayın.....
    quote:

Orjinalden alıntı: goztepeli_TR

BU VİRÜS BLUETOOTH İLE Mİ BULAŞTI TELEFONUNUZA???
  • quote:

Orjinalden alıntı: bscol

evet aynen oyle geliyor once bi mesaj alıyorsunuz kimden geldiği belli olmayan zaten virus bulasan makina otamatik olarakta baskalarınada yolluyor sonrada o mesaj ı ac deyince kurulum baslıyor ve gozünüz aydın common warriorunuz oldu oyuzden kimden geldiği belli olmayan bt mesajlarıı almayın gelenide kurmayın.....
    quote:

Orjinalden alıntı: goztepeli_TR

BU VİRÜS BLUETOOTH İLE Mİ BULAŞTI TELEFONUNUZA???

Arkadaşlar bu virüs,sadece yükleme yoluyla bulaşmıyor.Bluetoothun o an açık olması,o virüsün bulaşması için yeterlidir.O yüzden işiniz olmadıgı zaman bluetooth kapalı olsun.
  • yaw bu virüsleri yapan adamlar bundan ne zewk alıyorlar,bu virüsleri yapmanın adamlara kazançları neadamların işleri güçleri yok,oturup virüs mü yapıyorlar?anti virüs programı üreten firmalar bu virüsleri çıkarıp sonra da bu virüsleri silmek için program üretiyorlar diye birşey duymuştum,bu doğru mu sizce???yanlış anlamayın,ben böyle birşey idda etmiyorum,sadece duyduğum şey doğrumudur,değilmidir bunu öğrenmek istiyorum...
  • Buyrun arkadaşlar commwarrior virüsünü temizlemek için gereken program.Umarım bu virüsle başı dertte olanların işine yarar

ftp://ftp.europe.f-secure.com/anti-virus/tools/f-commwarrior.sis
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliyigit

Buyrun arkadaşlar commwarrior virüsünü temizlemek için gereken program.Umarım bu virüsle başı dertte olanların işine yarar

ftp://ftp.europe.f-secure.com/anti-virus/tools/f-commwarrior.sis

Bu virüs programıda işe yaramıyor arkadaşım.Ben daha önce bir müşterinin telefonunda denemiştim.Ama tekrar denemek isteyen varsa deneyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klavyeci -- 30 Aralık 2006; 0:27:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: HmZ

yaw bu virüsleri yapan adamlar bundan ne zewk alıyorlar,bu virüsleri yapmanın adamlara kazançları neadamların işleri güçleri yok,oturup virüs mü yapıyorlar?anti virüs programı üreten firmalar bu virüsleri çıkarıp sonra da bu virüsleri silmek için program üretiyorlar diye birşey duymuştum,bu doğru mu sizce???yanlış anlamayın,ben böyle birşey idda etmiyorum,sadece duyduğum şey doğrumudur,değilmidir bunu öğrenmek istiyorum...

Evet.Aynen öyle.Oturup virüs yapıyorlar.Bence nedeni büyük ihtimal virüs programlarının satılması için yapıyorlar.
  • bu siteden f-secure programını indirirseniz temizlenebileceği yazıyor:http://www.f-secure.com/v-descs/commwarrior.shtml
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.