Şimdi Ara

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.111
Cevap
15
Favori
84.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheDC

quote:

Orijinalden alıntı: desdinova

arkadaşlar PS4 yeni aldım, second son ile başlayacağım. PS3'te kısa süre Infamous oynamıştım ama yarıda bırakmıştım. Second Son'da platium da almak istesek hangi zorluk derecesinde ve iyi mi kötü olarak başlamalı ilk tura?

Kolay ile iyi başla,bitir. Sonra kötü olarak zor seviyesinde tamamla. Ben öyle yaptım çünkü kötü olmak daha kolay

tşk ettim
  • platin kupa almıştım oyunda bu dlc yi kaçırmam.
  • Oyunu zor'da bitirme trophy'si için tekrar başladım. Merak ettiğim; devamlı oyun esnasında zorluk seviyesi değişebiliyor, bu nasıl olcak. Bir kere bile değiştirsem oyun bitince zor'da bitirmiş sayılmam mı? Oyun sonunda emeğim boşa gitmesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

Oyunu zor'da bitirme trophy'si için tekrar başladım. Merak ettiğim; devamlı oyun esnasında zorluk seviyesi değişebiliyor, bu nasıl olcak. Bir kere bile değiştirsem oyun bitince zor'da bitirmiş sayılmam mı? Oyun sonunda emeğim boşa gitmesin

Oyunun zorluğunu sakın değiştirme. Emeklerin çöp olur. Yeni oyundan bir kere ayarla. Sonra hiç dokunma.
  • Bugün oyunu uzman zorluğunda bitirmeme rağmen kupayı vermedi acaba tüm bölgeleri sıfırlayınca mı kupayı veriyor yoksa bende mi bir terslik oldu ? Öyle bir şey olursa ağlarım.

Not: Oyunun ayarlarını hiç değiştirmedim bi kaç kez baktığımda da kupaya uygun diyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clawson

Bugün oyunu uzman zorluğunda bitirmeme rağmen kupayı vermedi acaba tüm bölgeleri sıfırlayınca mı kupayı veriyor yoksa bende mi bir terslik oldu ? Öyle bir şey olursa ağlarım.

Not: Oyunun ayarlarını hiç değiştirmedim bi kaç kez baktığımda da kupaya uygun diyordu.

Yeni oyuna baslar baslamaz uzman yapmis miydiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha yeni oyuna başlamadan uzmana ayarladım sonradan kontrol ettiğimde de uzman da gözüküyordu.

Edit: Şimdi PS üzerinden baktım sadece o değil bir sürü kupa eksikmiş playstation.com üzerinden bakıyorum yüzde 42 gözüküyor ps4 üzerinden bakınca yüzde 61 neyse sıkıntı yokmuş teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clawson -- 13 Ağustos 2014; 1:10:37 >
  • Oyunda hafif kasmalar oluyor bazen, sizdede var mi yoksa makina da mi sorun

• Oyunu geçen gün 2. kez bitirerek platini kaptım.İlk oynadığımda kötü karma ile başlamıştım normalde oynadım, daha sonra iyi karmada uzmanda bitirdim.Gayet güzel bir oyundu.Tavsiye ederim.Bu arada trophy konusunda takılan varsa yardımcı olabilirim.
  • bu oyunla assasin's creed black flag arasında kaldım hangisini önerirsiniz?
  • Bu oyunda platin almak gerçekten çocuk oyuncağı. Platin avcılarına duyurulur. 8-10 günde almış olursunuz

• Platin için gizli kupaları almak gereklimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phyremiss

Platin için gizli kupaları almak gereklimi ?

Evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

quote:

Evet.

O kupaları nasıl alabilirim ?
  • quote:

quote:

quote:

Evet.

Oynarken otomatik açılacak

• Phyremiss kullanıcısına yanıt
    Hikaye sırasında sana iyi ve kötü olarak seçim yaptırıyor. Ordaki seçimi yapıp görev tamamlanınca gizli kupa açılıp alıyorsun hemen. Yani iyi ve kötü olarak oyunu 2 sefer bitirince gizli kupaların hepsi açılmış ve kazanılmış oluyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Evet.

Oynarken otomatik açılacak

Şimdi ben oyunu iyi karma olarak bitirdim tüm dup bölgelerini falan toplanabilirlerin hepsini yaptım geriye kötü karmayla oyunu en zorda bitirmek ve kötü karmaya özel bi kaç şey kaldı. Oyuna baştan başlarsam kendiliğinden gelirmi yani ?

• Clawson kullanıcısına yanıt
    Ha tamam sağol iyi olarak bitirmiştim zaten şimdi kötüden bi daha başlıyorum
  • Phyremiss kullanıcısına yanıt
    Oyunu iyi karma ile bitiriken tüm trophy görevlerini yaptıysanız geriye sadece kötü karma ile bitirmek kalmış. Uzman zorluğunda bitirmediyseniz bu zorlukta oynayın son oyununuzu. Kalan gizli kupalar kötü karma ile ilgili o zaman oynadıkça açılacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust

bu oyunla assasin's creed black flag arasında kaldım hangisini önerirsiniz?

3 gün geçmiş ama eğer daha almadıysan InFamous al bence.
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.