Şimdi Ara

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.111
Cevap
15
Favori
85.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: kocake

Bu arada ilk kez bir Türkçe oyunu spottan alacağım

Bundan önce destek veriyordum kendimce türkçe oyunları sony tr den almakla

Ama kur değişikliğini bahane ederek ps4 satış fiyatını 1400 tl den 1550 tl ye çektikleri gün sony tr benim için bitmiştir.
    Çünkü 1400 tl iken kur neyse 1550 iken de aynı yada 20-30 tl fark yaratacak şekilde farklıydı.

Kur 1.9 iken de, 2.48 iken de Apple Store da iphone 5S fiyatı değişmedi mesela

Neyse öylesine fikrimi paylaştım..

Sony TR PS4 oyunlarını bu fiyatlarla satmaya devam ederse bir süre sonra Türkçe dil destekli oyun filan çıkmayacak. Last of Us, Killzone 3 gibi TR'de iyi satan oyunlar bile maliyeti çıkarmadı gibi açıklamalar yapıyorlardı, PS4'teki durum nasıldır düşünmek bile istemiyorum.

Altyazı desteği için maliyet nedir hocam Allah aşkına
    Maliyet çıkarmadı ne demek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Spirit_Rises kullanıcısına yanıt
    Benide sarmamıştı fakat bu oyun sardı. Eminim sizde benim gibi düşüneceksiniz.

• inFAMOUS: Second Son PS Vita Remote Play

• Hocam D-Pad tusunda yukariya basinca kameranin sana baktigi aciyi gösteriyor,karmasik geldiyse gizli kameralarin oldugu tüm yerler bunlar;

[simage]http://i66.photobucket.com/albums/h255/jefXfree/HiddenCameraBelltown_zpsd3c7d32d.jpg[simage]

• Boş boş takılıyorum çok eğlenceli

• Bir D.U.P bölgesini tamamen temizledim ve ilginc bir kiyafet acildi

• Oyundaki en güzel detaylardan biri, DS 4 ü çok iyi kullanması.

Mesela oyuna başlarken, önünde yanan ışık beyaz, yani tarafsız.

İyi olursanız, rengi maviye doğru gidiyor.

Kötü olursanız pembeden, sarıya, turuncuya ordan da kırmızıya doğru renk skalasında gidiyor.

Gerçekten güzel bir detay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 22 Mart 2014; 18:27:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: die.Rache

Bir D.U.P bölgesini tamamen temizledim ve ilginc bir kiyafet acildi

Bu kötü çocuk kıyafeti herhalde bizim gibi "Friendly neighborhood Spider-man" takılanlara inşallah aynısının mavisini vermiyorlardır,farklı birşey vardır Ben de deneyeceğim gece,güzel bir paylaşım olmuş

• Hepsi sony pazartesi gönderecekmiş collectorları
  • @The False Shepherd
    Su an kötülük damarlarima isledigi icin iyi taraf hakkinda bir bilgim yok maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die.Rache -- 22 Mart 2014; 18:57:28 >
  • %100 bitti oyun,ön sipariste hediye edilen görevler haricinde cincik boncuk ne varsa bitti ( ¬‿¬)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die.Rache -- 22 Mart 2014; 19:59:37 >
  • Oyunu İzmir'den alan var mı? Ben hiçbir teknoloji mağazasında bulamadım balçovadaki.
  • die.Rache kullanıcısına yanıt
    kac saat oynadınız ?
  • quote:

%100 bitti oyun,ön sipariste hediye edilen görevler haricinde cincik boncuk ne varsa bitti ( ¬‿¬)

Pilatinledinizmi

• Hay ben böyle işin Playstation Türkiye sayfası oyun satışta diye paylaşmış yorumları okuyordum oyunun sonunu yazmış ulan daha alamadan öğrendik allah cezasını versin bi oyun zevkimiz var içine etti her kimse.

• quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

quote:

%100 bitti oyun,ön sipariste hediye edilen görevler haricinde cincik boncuk ne varsa bitti ( ¬‿¬)

Pilatinledinizmi

Iyi taraf ile bitirecem sonra Platin

@Dennis Jr
    15 saati gecti galiba emin degilim,nereden bakiyoruz ki buna?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardlinelegolas

Hepsi sony pazartesi gönderecekmiş collectorları

special editionda dahilmi hocam acaba merak ediyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vio35 -- 22 Mart 2014; 23:24:29 >
  • bugün teknosada infamous u oynuyorlar ilk defa gördüm. oyunda fps sabit olmadığından takılmalar var gibi grafiklerde !
  • 8-10 saattir oynuyorum, takilma olmadan, gayet guzel bir sekilde.

Bu arada neon gucler acildi, gorsellik tavan yapti. Harita kuzeyde 7, guneyde 6 bolgeden olusuyor. Ben kuzey kesimi oldugu gibi ele gecirdim. Oyunun keyif duzeyi tavan yapti. Bakalim daha ilerde neler acilacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 22 Mart 2014; 22:48:06 >
  • Ben ek görevlerle falan çok uğraşıyorum, o yüzden fazla ilerlediğimi düşünmüyorum. Aman zaten yavaş yavaş gideyim.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.