Şimdi Ara

inFamous 2 kurulmuyor delircem.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sadece bu oyun için ps plus aldım her oyunu indirip kurdum bunu 2.indirişim kurulmuyor %13 de hata veriyor.Neden hata veriyor olabilir?Delircem ya 2 kere 15 gb indi bunun yüzünden AKK geldi zaten ayrı mesele..

• Delircem yine denedim kurulmuyor lanet oyun
  • inerken ps3ü düzgün kapatmadıysan net gittiyse elektrik gittiyse böyle olur tekrar indir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

inerken ps3ü düzgün kapatmadıysan net gittiyse elektrik gittiyse böyle olur tekrar indir

Hepsi oldu ama net gidiyo arada ne yapabilirim?
  • Tekrar indirmen lazım banada motorstorm da olmuştu tekrardan indirince düzeldi ama kapatmadan önce pause yap indiriyorsan. Elektirik giderse mefta zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

Tekrar indirmen lazım banada motorstorm da olmuştu tekrardan indirince düzeldi ama kapatmadan önce pause yap indiriyorsan. Elektirik giderse mefta zaten

Yandık Az önce yine gitti internet
  • Böyle bir altyapı olduktan sonra gitmesi normal Ayrıca verdiğimiz 1 aylık internet parasıyla yabancı ülkelerde 10 aylık peşin öderiz. Böyle bir hizmete bu kadar para vermek de ayrı bir olay zaten. Biz çok geriden geliyoruz. Bu ülkede para kazanma hırsı hizmetten daha ileride. Durumu bu. Yapacak bir şey de yok malesef baştan indirmen lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Borderlands 2 Açılmıyor
    10 yıl önce açıldı
    FORZA 4 İNDİRDİM AÇILMIYOR
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.