Şimdi Ara

İNETTEN ÜRÜN SATMAK İÇİN NE YAPMALI ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    donanımda hangi katogariye giriyor bilmedigimden buraya yazdımm :((

arkadaşlar ben net üstünden ürünümü satmak istiyorumm (( yurtiçi ve yurtdısı ))))

önce bi adıma ayit site almam gerekiyor bunu biliyorum

bunu ürümlerimi koymam ve sitemi yaptırmam gerekiyor bunuda biliyorum

ama bütün bilgim bukadar

şimdi sizlerden birisiii
    benim sitemi bulması ve tıklayıp içine girmesi ardından ürünü secipp
    satın al yappıp parasını ödemesi ve ürünün adrasine gelmesi aşamasında neler gerekiyor bilenlar bana ayrıntılı yazarsa sevinirimm

NOT= nette arastırdım ama genelde kabaca beni kobi yönetimi ile banka siteleri karsılıyor forumlarda böyle bi ayrıntılı bilgi yazan yokkk
    ilginiz için şimdiden tesekürrr

• Dh 2. El Bölümü
  • eğer şirket adına satacaksan alışveriş sitrelerinin alt kısmında bulunan iş ortaklığı bölümünden form doldurup sana dönmelerini bekliyorsun yok şlirket değil bireysel ürünlerinse satamazsın
  • Gittigidiyor,dh ikinci el,sahibinden falan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 11 Ekim 2010; 17:31:47 >
  • daha başka bi cevap yokmu arkadaşlar ayrıntı içeren net bilgilerr
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

Gittigidiyor,dh ikinci el,sahibinden falan var.

evet bu tip siteleri kullanarak satıs yapabilirim ama ben kendim bagımsız calısmak istiyorumm ürünüm benim sitemde olacakk parayı aracı şirket üstünden ama olayını ögrendimm bu sekilde yapabiliyorumm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abraxass34

eğer şirket adına satacaksan alışveriş sitrelerinin alt kısmında bulunan iş ortaklığı bölümünden form doldurup sana dönmelerini bekliyorsun yok şlirket değil bireysel ürünlerinse satamazsın

kardeş maleseff söyledigin sekilde dill kişisel satısta yapa biliyorum ama bazı aracılar gerekiyorr bu yöntemle şirket olmama gerek yokkk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öyle kolay değil bu işler. Sattığın mal karşılığında vergi ödemen gerekli. Anladığım kadarıyla elinde biraz birikmişin var ve değerlendirmek istiyorsun, ancak piyasan pek haberin olmadığı belli. Eğer elindeki parayı batırmak istemiyorsan kendi siteni kurma. Biraz arkadaşların bahsettiği sitelerde takıl bakalım.
  • bankaya gidip bunun için bir hesap açtırman gerekıyor ve ordan sana siten için gereklı kodu verıyorlar dıye biliyorum. Tabi öncesinde vergi dairesine vs. kayıt olman gereklidir %70... ben bu kadar bılıyorum
  • Bu işi profesyonel yapmak zor ama ben bir kaç öneri yazıyım.
    Kendine ait büyük bir depo (operasyon merkezi) ve şikayet,soru vs. telefonları için ofisin olması lazım
    Bir çok firmayla anlaşman lazım
    Kargo şirketleriyle anlaşmalısın.
    3-4 tane farklı bankalardan hesap açtırmalısın (Havale ve EFT için)
    Kredi kartı için Sanal Pos ve 3D Secure sistemleri eklemelisin.
    Bir çok bankanın kredi kartıyla anlaşmalısın.
    Kredi kartı ve site güvenliği için 128 bit şifreleme sistemi almalısın.

(aklıma gelen bu kadar,çoğaltılabilir)
    Daha sonra;
    E-Ticaret paketleri satın almalısın.( baştan ticaret sistemi yazmak çok zor)
    Örnek E-Ticaret paketleri satan siteler:
    http://www.hemenal.com/ ve http://www.eticaret.com/ (bunlar sadece örnek,çoğaltılabilir)
    Örnek olarak hepsiburada.com'un çalışma şartlarını aşağıdaki linkden inceleyebilirsin;
    http://www.chip.com.tr/galeri/Hepsiburada.com-nasil-bir-ortamda-calisiyor_511.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingo_disco -- 12 Ekim 2010; 23:49:43 >

• Amatör olarak ürünü tedarikçiden alırken vergi ödedik diyelim.Bunun dışında da ürün vb. vergiler ödüyormuyuz.Öyleyse küçük satıcılar için pek karı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aksakallı Dede

Amatör olarak ürünü tedarikçiden alırken vergi ödedik diyelim.Bunun dışında da ürün vb. vergiler ödüyormuyuz.Öyleyse küçük satıcılar için pek karı yok

ben biraz araştırdım böyle bişey talep etmiyorlarr hata yukardakiii (( kingo_disco )) arkadasın deddigi boyutta izinler alırsannn sna kadeveyi geri bile ödüyorlarrr yutr dısına mal satıyorsun diye devlet tteşfik veriyorrr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.