Şimdi Ara

İndirme Yöneticilerinin Sorunu Ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Internet Download Manager'de de aynı sorun vardı. Kaldırdım, FlashGet kurdum gene aynı sorun çıktı.
    Tarayıcıyda rastgele dolaşırken girdiğim web sayfasını indirmeye kalkıyor. Mesela yer imlerinden DonanımHaber.com'a tıkladım, FlashGet'in indirme penceresi geldi.

Nasıl çözülür bu sorun ?

İndirme Yöneticilerinin Sorunu Ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 16 Haziran 2011; 17:27:01 >

• Up!

Cevap verecek yokmu
  • Her program icin farkli cözümler mevcut hocam hali hazirda hangisini kullaniyorsunuz.
  • FlashGet yuklu suan

• Yukarı alalım Uzun bir zamandır böyle bu. Sayfada dolanıyorum pat diye aniden açılıyor. Delirmeye yakın bir haldeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 18 Haziran 2011; 11:36:58 >

• Birde Orbiti dener misin?
    Ücretsiz bir yazılımdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: megacom

Birde Orbiti dener misin?
    Ücretsiz bir yazılımdır

IDM, FlashGet, Orbit üçünü de denedim, üçünde de aynı sorun var. Tarayıcıda mı birşey var anlamadımki, IE'de de Firefox'ta da oluyor bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • htm uzantılı dosyaların ilişkilendirlmesi ile ilgili bir problem olabilir gibi geliyor.

regediti kontrol etmen gerekebilir

HKEY_CLASSES_ROOT > .htm
  •  İndirme Yöneticilerinin Sorunu Ne?

Office programları çıktı .htm 'de.

burayı bi kontrol etsen
  • .htm'de .html'de Internet Explorer'la ilişkili.

.htm, .html, .asp uzantılarını indirmeye çalışıyor. Orbit'in ayarlarından bu uzantıları İZLEME bölümüne girdim, tarayıcı izlemeyi de kapattım bir işe yaramadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 25 Haziran 2011; 4:32:33 >
  • Fare veya klavye ile yapılan bazı harektler de buna sebep olabilir.
  • Fareyle tıklıyorum, klavyeyle yazıyorum. Özel bir hareket yokki.
  • Megacoma katılıp registryde bir sorun olabileceğine inanıyorum ve registry boosterla bu sorunu belki çözebilirsin sorun registydeyse

www.uniblue.com/software/registrybooster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andurilx

Megacoma katılıp registryde bir sorun olabileceğine inanıyorum ve registry boosterla bu sorunu belki çözebilirsin sorun registydeyse

www.uniblue.com/software/registrybooster

Teşekkürler. Tarama yaptı, 180 sorun buldu Onardı hepsini. Bakalım işe yarayacakmı.

Düzelmedi maalesehef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 6 Temmuz 2011; 1:30:55 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.