Şimdi Ara

İndirme sitesi tavsiyesi.(örneğin turbobit gibi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İndirme olarak premium bir hesap almak istiyorum. Hangisinden alsam film indirmek için kullanıcam daha çok. Birde güvenli olması lazım tabi ilk defa böyle bişi deneyecem. Konuyu doğru bi yere mi açtım onuda bilmiyorum. :D

• Turbobit ile güncel film ve dizileri indirebilirsiniz. warezturkey.net tekarsiv.com divxciniz.com filmindirr.org gibi sitelerde turbobit linkli film dizi kolaylıkla bulabilir indirebilirsiniz.

Turbobit premium alırken nelere dikat etmelisiniz.

Premium hesap alırken orijinal olmasını dikkat ediniz. Kiralık hesap satın almayınız. Kiralık hesaplar aynı anda 1 den fazla kişiye kiralanır. Size verilen kullanıcı adı ve şifre başkasına da verilir. Bu yüzden turbobit günlük 25 gb indirme limiti dolar ve günlük ban a sebep olur. Sadece sizin kullanacagınz orijinal bir hesap satın aldıgınızda 25 gb lık hak size kalır.

Eğer düşünürseniz 1 aylık orijinal turbobit premium 12 tl den satıyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_93613226/f_//tm.htm#93613226

• torrent, hem bedava , hem hızlı , hem güvenilir , hemde ne yaparsan yap indirme kaldığı yerden devam ediyor.
  • Alldebrid,Realdebrid gibi ünlü debrid sitelerinden de alabilirsin bence. Ama güvenliğiyle alakalı bi söz veremem maalesef çünkü hiç almadım premium :p
  • Turkleech var 20 liraya 3 aylık Çeviri yapabiliyosun baya bi hostu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Letitbit aldım. Fakat en başlarda memnun olsamda şu an pek değilim. J downloederdan indiriyorum film vs. fakat hani indirmeyi başlatırken bazen ip engellendi diyor ve indirme sınırına ulaşıldı diyor. Ardından normal indireyim diyorum hesabınız başka bi yerle ilişkilendirildi felan diyor. Ama o indirdiğimden farklı birşey seçersem indiriyor. Biraz karışık anlattım ama idare etcez.
  • genel olarak artık çeviri siteleri çöktü

adam akıllı çalışan turkleech var ama o da eskisi gibi değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyzzz

genel olarak artık çeviri siteleri çöktü

turkleech kadar leş bir yer görmedim. Bu iyi sayılıyorsa durum vahim demektir. Allah'tan işim düşmüyor bunlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meskalamdug

quote:

Orijinalden alıntı: xyzzz

genel olarak artık çeviri siteleri çöktü

turkleech kadar leş bir yer görmedim. Bu iyi sayılıyorsa durum vahim demektir. Allah'tan işim düşmüyor bunlara.

nesi leş arkadaşım?

genel olarak artık leech siteleri eskisi gibi moda değil çünkü tüm debridler kısıtlama getirdi

tr'de turkleech'ten iyi bir leech yok

ama genel olarak turkleech de eskisi gibi değil, 2012-2015 yılları arasındaki tl bambaşkaydı

sen muhtemelen son 1-2 aydır leech sitelerindesin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.