Bildirim
İndirme Hızı Sorunu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
gece 12 den sonra indireceksiniz, torrentte ciddi sınırlama getirdiler gün içinde genelde download olmuyor, müş. hiz. soruncada asla böyle bir kısıtlama yok diyorlar ama aylardır böyle -
quote:
Orijinalden alıntı: gökhan70
gece 12 den sonra indireceksiniz, torrentte ciddi sınırlama getirdiler gün içinde genelde download olmuyor, müş. hiz. soruncada asla böyle bir kısıtlama yok diyorlar ama aylardır böyle
Hem fiber altyapı var hem de yetersiz kapasite. İyi ki taahhüt falan vermemisim bunlara TTNet en azından sabit hız veriyordu boyle uckagıtlar yoktu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
torrentler de hız sınırı var demek ben niye geçiyim fibere şimdi ttnet dede var mı aynı şey peki? -
quote:
Orijinalden alıntı: hellar
torrentler de hız sınırı var demek ben niye geçiyim fibere şimdi ttnet dede var mı aynı şey peki?
hocam torrent konusunda en iyisi ttnet dir
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- güvenli internet hangi siteleri engelliyor
- pppoe kullanıcı adı ve şifresi öğrenme
- superonline taahhüt yenileme
- superonline modem değiştirme
- superonline vpn engeli kaldırma
- türk telekom upload hızı
- internetim çok yavaş
- zyxel modem kurulumu
- turkcell abone sayısı
- 2025 telsiz kullanım ücreti
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X