Şimdi Ara

İndirme engelleme acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum umarım doğrudur :) bilgisayara internetten birşeyler indirmeyi oyun program vs falan yasaklama yada kapatmak istiyorum. Yassak programını kullandım sözcükleri filtreleyerek yasaklıyordu ama bazen kontrölden çıktığı için sildim. Bide bir arkadaşın pc sinde görmüştüm kardeşi için ayrı bir misafir oturumu açmış ve yönetici oturuma şifre koymuş. Misafir oturumdan girince indirme yapınca yönetici izni falan istiyor hiç birşeye erişemiyor çocuk c ye d ye falan buda olur eğer nasıl yapıldığını bilen varsa acil lazım şimdiden sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: apo1905dbrc

Arkadaşlar konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum umarım doğrudur :) bilgisayara internetten birşeyler indirmeyi oyun program vs falan yasaklama yada kapatmak istiyorum. Yassak programını kullandım sözcükleri filtreleyerek yasaklıyordu ama bazen kontrölden çıktığı için sildim. Bide bir arkadaşın pc sinde görmüştüm kardeşi için ayrı bir misafir oturumu açmış ve yönetici oturuma şifre koymuş. Misafir oturumdan girince indirme yapınca yönetici izni falan istiyor hiç birşeye erişemiyor çocuk c ye d ye falan buda olur eğer nasıl yapıldığını bilen varsa acil lazım şimdiden sağolun

başka kullanıcı oluştur(yönetici olmayan). admin hesabına şifre koy. admin hesabına gir bilgisayardan c ye sağ tıkla. özellikler de. güvenlikten diğer hesabın üstüne bas. oradan yazma ve düzenleme kısımlarına engel koy. tamam de. artık düz kullanıcı hesabı c ye veri yazamaz. sadece okuyabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IP sabitleme lütfen yardım..
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.