Şimdi Ara

İndirimli Parfüm Alma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 Million parfümünü denedikten sonra başka bir parfüm denemek istiyorum. Calvin Klein Euphoria Intense Men EDT.

http://www.mizu.com/calvin-klein-euphoria-intense-men-edt-erkek-parfum

Daha ucuza nereden ve nasıl alabilirim? Çek vs kullanarak. Şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sezai74

Merhabalar,

1 Million parfümünü denedikten sonra başka bir parfüm denemek istiyorum. Calvin Klein Euphoria Intense Men EDT.

http://www.mizu.com/calvin-klein-euphoria-intense-men-edt-erkek-parfum

Daha ucuza nereden ve nasıl alabilirim? Çek vs kullanarak. Şimdiden teşekkür ederim.

Kardesım fıyatına bakamadım ama bugun lımango trendyol yada markafonıde ck ındırımı var bır bak ıstersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam baktım fakat mizudan daha pahalılar. Acana n11 çeklerle ucuza alabilme ihtimalimiz var mı ki? :)
  • sezai74 S kullanıcısına yanıt
    mizu da pepsi avea vs. indirimleri var onlardan faydalanabilirsin bide yeni üye olan va 75 tl üstü alışverişe 20 tl indirim yapıyolar
  • nerden alırsan al ama hepsiburada.com'a ve kampanyalarına aldanma!!!

Aralık ayında sözde 200 TL. ve üzeri parfüm alışverişine 100 TL. hediye çeki verdiler ( 2 Parça halinde 50'şer TL. olarak kullanılmak üzere )

ilk 50 TL.'lik hediye çekini hesaba geçirdikleri gün parfümlerin hepsine en az 50'şer TL. zam yaptılar, bazı ürünlerde bu zam 70-80 TL.'ye kadar çıktı

yani verdikleri hediye çekinin hiçbir fonksiyonu kalmamış oldu böylece

örneğin 50 TL. hediye çekini hesaplara geçmeden önce 79 TL.'ye sattıkları parfümün fiyatını 149 TL.'ye çıkardılar

hediye çekinin süresi bitince fiyaları tekrar eskiye döndürdüler

elimizde hediye çeki ile sap gibi ortada bıraktılar insanları!!!
  • Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Avea ve pepsi indirimlerine bakayım ben. Bir de maalesef yeni üye olmadığımdan indirimden faydalanamıyorum. :)

gaggag hocam, bilgi verici mesajınız için çok teşekkür ederim. Hepsiburada.com oldum olası sevemedim alışveriş yapmamama rağmen ve de yapmak istemiyorum. Bir kez daha teşekkürlerimi sunarım. :)
  • internetten alışveriş yaparken ucuz parfüm almaktan ziyade satış sonrası hizmete de dikkat edin. en ucuzunu alayım derken elinizde patlamasın ürününüz sonra
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.