Şimdi Ara

İndirimli elektrik kampanyaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Biliyorsunuz artık 133 TL ve üstü fatura ödeyen herkes dilediği enerji firmasından elektrik alabiliyor. Sizlere bir kaç firmayı derledim. Devamını indirimli elektrik sitesinde bulabilirsiniz

    Cerean Enerji

    Bir Fiba Holding kuruluşu olan Cerean Enerji, ciddi referanslara sahip enerji firması olarak öne çıkıyor. Abonelerine 2 yıl boyunca zamanlanmayan elektrik garantisi veren firmanın aşağıda santralleri ve referansları hakkında bilgi bulabilirsiniz. Kolay kullanımlı bir web sitesi sahip olan Cerean enerji ye online olarakta başvuruda bulunabilirsiniz.
    Sanko Enerji

    Bir çok alanda faaliyet gösteren Sanko Enerji, elektrik üretiminde de etkin olarak rol alıyor. Sanko enerjinin santrallerini sıralayacak olursak
    Sanibey Barajı
    Güç: 317 MW
    Yıllık Üretim: 1 milyar kWh
    Cevizlik Hidroelektrik Santrali
    Güç: 92 MW
    Yıllık Üretim: 330 milyon kWh
    Çatalca Rüzgar Santrali
    Güç: 60 MW
    Yıllık Üretim: 185 milyon kWh
    Kalkandere Hidroelektrik Santrali
    Güç: 36 MW
    Yıllık Üretim: 150 milyon kWh
    Kızılağaç Hidroelektrik Santrali
    Güç: 7 MW
    Yıllık Üretim: 30 milyon kWh

    Aksa Enerji


    Aksa enerji 2036 MW elektrik üretme gücüne sahip, Türkiye’ nin en güç enerji firmalarından biridir. Enerji üretiminde yerli kömür ve rüzgar tribünleri kullanan Aksa enerji, son günlerde Çin firmasıyla yapmış olduğu işbirliği ile öne çıkıyor.
    Firmanın 2014 yılında üretim hedefleri 4.000 mw gücüne çıkartmayı hedeflemekte.
    Yenilenebilir enerji alanında 1400 MW
    Hes santrallerinde 800wm hedefleri bulunmaktadır.


    Firmanın indirimli fiyatları elimize ulaştığında buradan paylaşılacaktır.

    İpragaz enerji


    Türkiye’nin 50 yılı aşkın tecrübeli firması İpragaz, indirimli elektrik konusunda da bir hayli iddialı olarak sektörde güçlü olarak yer almaktadır.

    İpragaz elektrik sektöre en etkili şekilde giren firmalardan biri. Turkcell kampanyası ve online işlem menüsü ile rakiplere göre çok daha hazır gözükmekte.

    İpragaz elektrik Turkcell kampanyası ile her ay 1 gb internet kazanıyor.

    Ayrıca ticarethaneler Tedaş faturaları üzerinden her ay %8.33 daha az elektrik masfrafı ödüyor. Bu da ortalama yılda 1 fatuea daha az ödenmesine denk gelmektedir.

    Aşağıda ki tablodan İpragaz elektirk ve tedaş elektrik arasındaki fiyat farkını inceleyebilirsiniz.

    İndirimli elektrik hakkında detaylı yazıya indirimli elektrik nedir başlığından ulaşabilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abays -- 6 Haziran 2014; 16:25:49 >







  • indirimli elektirik kullanan var mı? ne kadar avantajaz sağlıyor, canlı örneklerden duyabilsek keşke..
  • KGM Enerji kampanyasında ilk iki ay elektrik faturası ödemiyorsunuz. Oldukça cazip bence.

    Detaylar:

    Elektrik Aboneliği TEK Elektrik'e taşıyanlara ilk 2 ay elektrik ücretsiz!

    Üstelik 24 ay boyunca sabit fiyat garantisi ile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merol77 -- 16 Kasım 2016; 19:17:58 >
  • Arkadaşlar bizi bir kaç gündür arıyorlar. İlk 2 ay ücretsiz olacak,ev sigortası hediye ve %5 indirim filan diyorlar. bize geçin diye.

    kgm enerji ve türkiye elektrik kurumu

    sitesi bu :http://www.turkiyeelektrik.com/KGM_Elektrik_indirim_Kampanyasi.html

    Elektrik fatura fotokopisi ve kimlik fotokopisi istiyolar.

    Ben önce dolandırıcı sandım ama araştırınca sanırım gerçekten var böyle bir şey.

    Ama çok cazip geldi kıllandım. Bunu kullanan varsa bilgilendirebilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmandandik -- 4 Mayıs 2015; 16:55:09 >
  • osmandandik kullanıcısına yanıt
    Sevgili Osman arkadaşım, galiba bu gün benim için KGM enerji hakkında biraz bilgilendirme günüm gibi oldu ..

    artık firmadan bayilikmi alırım yoksa işe mi başlarım belli değil.. Şaka bir yana bir kaç konuda da detaylı paylaştım madem ki bu kadar gündem de olan bir hizmet sizide yanıtlamak isterim, benim başıma bir iki ay evvel önce endişe ettiğim sonrasında da acayip keyif aldığım bir olay geçti, öncedende paylaştığım bir iki hususu burada size de aktarayım, Mart ayında halam'dan duydum, kendisi ikitelli / istanbulda fason atölyeci.

    KGM enerjiden TEK ELEKTRİK ten onada gelmişler baktım 2 ay bedava diyor halam , direk "kanma :) başına iş açarsın dedim."
    sonra web sitelerine baktım bir de faturası yüksek olduğu için (6.750 tl) özellikle cumartesi günü
    adamların yerini buldum ben gittim.
    Büyük bir şirket, müşteri hizmetlerine bakan hilal hanım beni girişte karşıladı, sağolsun misafir etti.
    Adamlar Plazada ATAŞEHİR de, Orası Türkiye genel müdürülüğü imiş ( sonradan biraz utandım ama yapacak bişi yok)
    Bana ŞEKERBANK ve PETKİM ihale süreçlerindeki aktif işlerinden biraz bilgi verdi. 5 senedir Türkiyede enerji satıyorlar
    TEK ELEKTRİK olarak 1 senedir ev ve işyeri abonesi topluyorlarmış.
    www.tekelektrik.com web sitesi onların.

    Valla ne yalan söyliyeyim bu kadar müşteriye hemde tek bir abonelik için çok ilgi aldık.
    ) sonra sağolsun 2 ay bedava kampanyasını anlattı 10 BİN aboneye ulaşmışlar ama aboneliği
    Bayileri aracılığı ile yapıyorlarmış. Bana Bayi distribütörü SONUÇ bilişim adını verdi ve aradı.

    Şaşırdım inan, bu kadar iyi alaka karşısında, sonra ikitelliye dönerken halamı aradım birlikte O firmanın KAVACIK ofisinde buluştuk.
    (isteseydik bayide yönlendireceklerdi bizi ama biz bide orayı görelim dedik)

    Neyse sonunda imzaladık ve halam ilk faturasının 4 gün evvel geldiğini ve adamların dediği gibi -0- Yeminle SIFIR TL fatura çıkmış
    kadın mutluluktan uçuyor. Bana bile allah razı olsun diyor

    şimdi bence bu elektrik işleri ihale oldu ya firmalar birbirine girdi. ama bu adamlar kadar avantajlı bir kampanyası olanı da görmedim.
    bence birde web sitelerine bak bence faydalı olacaktır. umarım yardımcı olabilmişiimdir.www.turkiyeelektrik.com
    https://www.facebook.com/tekelektriktr?fref=nf




  • Bu KGM Elektrik'in borç sorgulama lnkini bilen var mı?
    İletişim telefonu 0216 462 11 11 dışında başka telefon numarası var mı?
    Ne telefona cevap veriyorlar ne de online hizmet veriyorlar.

    Derken ulaştım. Çok titiz ve profesyonel hizmet veren bir firma. Alt taşeron firma yüzünden yaşadığım sorun 10 dakika gibi bir kısa sürede çözüldü. Üstelik tam kampanyaların başladığı bu dönemde bir de kampanyaya dahil ettiler.

    Daha ne istiyeyim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peni_Silin -- 19 Ekim 2015; 14:33:21 >
  • bx500 ile devam kasanın su soğutma dışında bir avantajı yok.tasarım tartışılır.

  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle hepinize selam saygı ve sevgilerimi sunarım
    Arkadaşlar ben emekli Devlet memuruyum,emekliliğimde boş vakit geçirmemek için tüketiciyi bilinçlendirmek ve profesyonel tüketici olmasını sağlayarak tüketicinin aynı kalite ürün ve hizmetleri daha uygun fiyata kullanmasını temin ederek kişilerin duasını almak adına network işlerine başladım,6-7 yıldır bu sektördeyim.Tabi ki yaptığı bir işten insan maddi gelir de bekliyor.Zaten yapabildiğin zaman sen istemesen de sana gelir getiriyor.Bu işler ekip işidir ekibini iyi çalıştırabilirsen sen istemesen de sana gelir getirir.Kaliteli ürün ve hizmet olursa iyi de bir ekibin olursa çok çok güzel kazanabilirsin.Ben bu işlere öncelikli olarak yardım etmek ve çevre edinmek boyutu ilgimi çektiği için başladım.başarılı bir network lideriyim.Elektrik ve telekominikasyon işinde çalışmak isteyen olursa mesaj atarak bana ulaşırsanız,işi anlatıp işe de sizi dahil edebilirim.
    UZUC ELEKTRİK KULLANIMI
    1.Ucuz elektrik kullanımı yapabilirsiniz şu anda tüm dünya firmaları da sahada ülkemizde elektrik satışı yapmaktalar.Yıllık 4000 Kwh tüketimi olanlar istediği firmadan elektrik alabilirler.Gerçi 2016 da bu limit sıfırlanması gerekiyor avrupa uyum yasası gereğince,sıfırlanmasa da 2500 kwh ya da daha altına düşebilir.Bazıları network türü bu işi yaptıkları için aradaki toptancı ve perakendeciniz kazancını bunları aradan çıkararak bunlara verecekleri karları müşterilerine indirim olarak sunuyorlar,yani klasık ticarette 40 kuruşa üretilen ürüne 30 tl toptancı,30 tl de perakendeci kar koyar ürün tüketiciye 100 krş a mal olur değil mi,ama networkte üretici sadece % 5 primle bu işi bir ana bayiye yaptırıyor bayi ve alt bayileri iş yaparsa prim ödüyor ürün 42 krş a üreticiye mal oluyor doğrudan satış yaptığı için piyasa kızışınca ürünü 42 krş a da indirebiliyor ürünün ucuzluğu buradan geliyor
    2.Bu işi aynen cep telefon hattını aveadan turkcele taşımak gibi düşünün.Burada da aynı işi yapıyorsunuz sadece tedarikçiniz ve faturanız değişiyor.Sözleşme de sizi bağlayan hiç bir şey yok,şimdi eskisi gibi cayma taahhüt bedeli tüketiciden alınamıyor,sadece tüketicinin edindiği fayda bedeli yani indirimlerin bedeli alınabiliniyor.Tüm aboneliklerde durum böyledir ekstra ücret isterlerse ödemeyin.24 Ocak 2015 CUMARTESİ Resmi Gazete Sayı : 29246 tarih ve sayılı ABONELİK SÖZLEŞMELERİ YÖNETMELİĞİ'ne indirip konu ile ilgili inceleyebilirsiniz.Her şey abonenin lehinedir.Ama abone ceza istediler diye kösülmeyip hakkını arayacak.
    3.Pek çok firmayla çalıştım ben de size tek elektriği öneririm,Erken feshederek ayrılan Hiç bir abonemizden ceza talep etmedi sadece vermiş olduğu indirimi talep etmiştir.Çok düzgün bir firmadır.
    4.Bu işi yaparken öncelikle iyi bir sponsor bayi ile çalışmalısınız.Sponsorunuz size her detayı öğretebilmeli,bazıları bayi oluyor hiç bir hukuki ve teknik detayı bilmiyor bu işi yapmaya kalkıyor,bu iş o şekilde olmaz,kendin bilmesen de iyi bilen bir sponsorla çalışmalısın.
    5.Doğru % 100 devlet güvencesindedir zira sözleşmeyi yapınca sözleşmeler devlet kurumu olan PMUM a gidiyor orası geçiş iznini veriyor.Sayaçları yerel firmalar okuyor okumaları yine EPDK ya gönderiyor onlar abonenin firmasına gönderiyor firma buna göre fatura ediyor.Yani 3 yerde birden kayıt altına alınıyor.Bir arkadaşımız yüksek geldi faturalar felan yazmış,faturaları kendisi okumuyor ki yüksek göndersin.Ayrıca yerel firmadan ve bağlı olduğun firmadan endeks bilgilerini isteyebilirsin.Zaten yerel firma okumayı yapıp endeks çıktısını aboneye bırakıyor.Kısaca burada da hile yapabilme sözkonusu değil.Yerel firma başka firmaya giden müşterilerin sayaçlarını eksik veya fazla okuyabilir bu olabiliyor ama sonuçta birinci ay fazla endeks bildirmişse 2. ay mecburen düzelterek daha az bildirmek zorunda kalıyor kendiliğinden düzeliyor.
    6.Teknik ve hukuki yönünü bilmeyen ve bu işlere de kafa yormayan kişiler ben bayi olup havadan kazanayım istiyorlar.Kimse kusura bakmasın bu işte o şekilde kazanamazsın.İşi iyi bilecen sürekli yasayı takip edecen zira yasalar sürekli değişiyor
    7.Bu konularda abonelik ve bayilikle ilgili bilgi almak isteyen olursa mesaj atarsa tam ve doğru bilgiyi kendisine veririz.
    SONUÇ ŞU ANDA MÜŞTERİ İLE ALAKADAR OLMAK,HİZMET KALİTESİ VE İNDİRİMLİ ELEKTRİK KONUSUNDA KGM TEK ELEKTRİK EN İYİSİ@




  • KGM ENERJİ TEK ELEKTRİK
    İLK ÇIKTIĞINDA 2 AY BEDAVA DEVAMINDA 24 AY ZAMSIZ ELEKTRİK VERDİ YANİ GELEN ZAMLARDAN HİÇ ETKİLENDİRMEDEN FİYATI SABİTLEDİ,BU DURUMDA MÜŞTERİ 24 AY DA RAHAT 8 FATURA KAZANIR
    ŞU ANKİ TARİFESİ DE İLK 4 AY %50 İNDİRİM,DEVAMINDA SÜREKLİ TEDAŞ TARİFESİNDEN % 5 DAHA İNDİRİMLİ BU TARİFE DE 5 FATURA RAHAT KAZANDIRIR
    BİR DE TEMİNAT ALMADIĞINI KATARSANIZ ABONENİN AVANTAJINI SİZ HESAPLAYIN ARTIK
    TEKELEKTRİK , FİLİPİNLERDEN AMERİKAYA KADAR ELEKTRİK SATAN ,KAZAKİSTAN VE GÜRCÜSTANDA DA GÜÇLÜ ELEKTRİK ÜRETİM TESİSLERİ BULUNAN, DOĞAYA SAYGILI ELEKTRİK ÜRETEN SON YILLARDA ÜLKEMİZDE DE YATIRIMLARA BAŞLAYAN DÜNYA DEVİ KUSTO FİRMASININ ELEKTRİĞİNİ ARACISIZ OLARAK NETWORK YANİ AKILLI TİCARET SİSTEMİYLE DOĞRUDAN ABONEYE ULAŞTIRMAKTADIR.ARACILAR OLMADIĞI İÇİN VE MALİYETİ ARTIRAN BİR UNSUR OLMADIĞI İÇİN ABONEYE DAHA ÇOK İNDİRİM SUNABİLMEKTEDİR.
  • Şirketlerin sabit giderlerini düşürmek üzerine geliştirilen OfisPaneli ile indirimli elektrik anlaşması yapabilirsiniz. 120 TL üzerinde elektrik tüketiminiz mevcutsa serbest tüketici olarak nitelendiriliyorsunuz ve elektrik tedarikçinizi değiştirebiliyorsunuz. Tek tek elektrik tedarikçilerinden teklif almak yerine OfisPaneli elektrik anlaşması sayfasından teklif isteyebilirsiniz. Sizin için elektrik tedarikçileri ile görüşülüyor, fiyatlar size iletiliyor. Üstelik tüm süreç online ve ücretsiz.




  • bu şirketin bayisi olan netten enerji, (cereanbayilik.com) yüksek prim vaadiyle bayi toplayarak, prim hakedişleri oluştuğunda söz verdiği primleri ödememek için her türlü sözleşme oyunlarıyla bayilerini resmen kandıran bir şirket. aklı olan ara bayiyle çalışacağına gidip enerji firmalarının genel müdürlüğüyle çalışsın. sakın inanmayın. aklı olan bu firmayla çalışmasın.
  • artık alt limit 82 tl ye düşürülmüştür. özel elektrik şirketlerine artık daha kolay geçilebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.