Şimdi Ara

***Telekom İle İlgili Görüş Öneri Ve Tepkileri Olanlar***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
203
Cevap
0
Favori
10.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    beni az çok biliyorsunuz
    hiç kimseye ,kamu kuruluşlarına ,çalışanlarına ,makama hakaret ettirmem
    dolayısı ile tepkileriniz lütfen medeni sınırlar içerisinde olsun
    aksi şekilde hareket edenlerin gözünün yaşına bakmam şimdiden uyarıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ado -- 27 Şubat 2006; 9:14:22 >

• hayret bu topic'de 1 mesaj bile yok. sanırım herkes denk geldiği topicde tepkisini gösteriyor. msn topic'i de boş... sanırım kimse zahmet edip mesaj yazmıyor... ne diyeyim ado, toplamaya çalışıyoruz, sanırım önce üyelerimizin bilgilerini toparlamamız lazım. topicler cevapsız kalmış...
  • Ado'nun nasıl oldugunu ben bilirim.. Yazmayanlar haklı yazmamakla. Hakaret ettirmez ama onlara lafta ettirmez. Gereksiz topic, acan kilitlesin. Adi ustunde tepki, siddet olmadan tepki olmaz. Medeni tepki de ne ola ki? :)

Sevgili Telekom,

Senelerdir bize vermiş olduğunuz hizmet için bilimum yerlerinizden öper, tüm çalışanlarınıza selam ederim. Dunya sartlariyla kiyaslanmayacak derecede makul bir fiyat politikası uyguluyorsunuz. Bu fiyatlarla, basi ABD ile belada olan ve heran devrilme ihtimali olan Iran'dan bile ondeyiz. Ustelik ADSL'de yasanan ufak tefek gidip gelmeler de bizi ziyadesiyle mutlu etmekte. Bu kesintiler neticesinde kitap okuyacak, bulmaca cozecek ve hatta Mehmet Ali Erbil'in "Ya sundadir ya bunda " programinda hali uzerinde takla atan dunya disi varliklari bile seyredebiliyoruz. Iyi ki varsiniz.

Inan sevgili telekom, musteri hizmetlerinden aldigim destek neredeyse gozlerimi yasartmakta. Orada calistirdiginiz insanlar aldiklari her bir YTL'yi hakediyorlar. Calisanlarini boylesine iyi yetistirebilmis bir kurumun mudurune de aldigi tum YTL'ler HELAL OLSUN! Anasinin ak sutu gibi helal olsun telekom, helal olsun.

Tum bu hizmetler tabi ki size pahaliya patliyor bunu biliyoruz. Bu nedenle Sabit telefonlardan aldiginiz sabit ucret de helal olsun. ADSL Baglatirken simdi almadiginiz ama benim zamanimda aldiginiz port ucreti (hava parasi) de helal olsun. Boylesine bir hizmetin maliyeti tabiki cok agir. Aldiginiz hersey helal olsun.

Son olarak kaldirin su limitsiz 256 kullanicilarini yahu, yeminle butungun illegal seyler indiriyorlar. Olmaz, bu cok kotu.. Her ne kadar asgari ucret 10-12 DVD parasina esitse de, olsun kardesim seyretmesinler boyle illegal seyleri.. Gidip parasiyla lisansli urun alsinlar.. Hatta Windowsu bile lisansli alsinlar, Bill amca zaten dunyanin en zengin adami, daha da zengin olmayi haketmiyor mu.. Calisan kimse haklettigini almali.. Sizde almalisiniz..

Hersey helal olsuın size... ANANIZIn Ak sutu gibi...

Umarim medeni olmustur...

• Ado hocam senin üslübünda az sert değil hani

konuyle alakalı olarak da bu iş yaş. öncelikle bilinçli tüketiciler olmayı başarabilmemiz lazım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ado

Arkadaşlar
    beni az çok biliyorsunuz
    hiç kimseye ,kamu kuruluşlarına ,çalışanlarına ,makama hakaret ettirmem
    dolayısı ile tepkileriniz lütfen medeni sınırlar içerisinde olsun
    aksi şekilde hareket edenlerin gözünün yaşına bakmam şimdiden uyarıyorum...

Arkadaşım öncelikle üslubunun yanlış olduğunu belirtmek isterim.
    Ağlayan mı var, kimin gözünün yaşına bakmayacaksın ???
    Ufak tefek iğnelemeler olmadıkça tepki nasıl dile getirilir?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu açıklamayı "cahil" kelimesini hakaret olarak görüyorsan yapıyorum.

Bu forumda telekomu en çok eleştiren üyelerden birisi benimdir.
    Telekomun personelinden bahsederken "telekomun cahil personeli" diyorum.
    Sence adsl danışma hattındaki her soruya "modemi kapat-aç düzelir" , "sizi bilmem kime bağlıyorum" gibi
    yanıtlarla savsaklayan personele başka nasıl hitap edilebilir?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Avrupa 3-5 Mbit bağlantıya gülüp geçerken telekomun verdiği 256 Kbps hıza nasıl ılımlı yaklaşılabilir?

Kamu kuruluş ve çalışanları derken telekomdan bahsettiğinden eminim, çünkü bu forumda başka hiçbir kurum eleştirilmiyor. Eğer medeni değilsem senin üslubunla GÖZÜMÜN YAŞINA BAKMA

• İstediği kadar özelleşsin yinede halen TEKEL olan ve uzun yıllarda karşısına rakip çıkmayacağına göre neyi eleştireceğiz. O kadar milyar doları para kazanmak için vermiş olan Öğer elbette bu TEKELci zihniyeti sonuna kadar kullanmak isteyecektir. Yani işin özü böyle gelmiş böyle gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atobaba -- 22 Şubat 2006 13:19:18 >
  • yani eleştiri nasıl olacak askerliğini yapmış olanlar varsa mutlaka bilrler bu deyimi ben telekoma çevirip yazacam

hain telekom al sana bomba

böyle bir uslublamı telekomu eleştirelim tamam bize hizmet getirdi ama emsalleriyle kıyasladığımızda telekom bize emeklemeyi öğretiyor sadece

bu arada ADO Bey ben sizi fazla tanımam ama gördüğüm kadarıyla rütbeye bakacak olursak baya rütbe almışsın ama burası asker ocağı değil bizlerle daha ılımlı bir dilde muhabbet etmem gerekir biz senin ne askeriniz nede ekmeğimizi veriyorsun lütfen hitap şeklini yumuşat illaki birilerine çatacaksan alt alta aynı konu başlıklarıyla forumda arama yapmadan topik açan insanalara tavrını koymanı isterim....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ISS Önerisi, detaylar konuda.
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Onu bunu bilmem, ben "ev kullanicilari mp3 e ve isletim sistemine para odememeli" ve "siz illegal link vermeyi, crack serial istemeyi yasakliyorsunuz ama sayfalar dolusu emule, torrent kullanimi ile ilgili bilgiler veriyosunuz, bu programlarla kimse demo indirmiyor, illegal seyler indiriyor. Yani siz illegale ozendiriyorsunuz, ben değil" dediğim için forumdan 10 gun uzaklasitirildim. Kimin sayesinde, ADO tabi ki. Her neyse konumuz ado degil, TT..
  • banada fatura gelmiş 102 milyon limitli kullanıyorum adsl kota aşımı sıfır baglantı ücreti 44 ytl yazıyo ben bunu 30 diye bekliyodum öbürleride cart curt işte ama tt neden böle yapt anlamadım
  • Kimse Telekom'un ya da orada çalışanların anasına avradına sövmüyor argo tabirle.
    Söylediğimiz nedir özet olarak; Telekom hantaldır, Telekom personeli upload-download farkını bilemeyecek kadar (bizzat yaşadım) cahildir, Telekom tekeldir, Telekom kazıkçıdır, Telekom köhnemiş devlet zihniyetiyle düşünen insanlar tarafından yönetilmektedir vs.
    Bir de en başından böyle bir tavır takınılması yanlış, "gözünün yaşına bakmam" gibi ifadeler yukarıda yazdıklarımdan daha sert bir anlam taşımıyorsa ben Türkçe nedir bilmiyorum...
  • beyler beni eleştirecekseniz yeri burası değil
    ya konu dışında tartışın ya da şikayet edin

ostothek
    şahsi ceza talebinde bulunmadığımı halen öğrenememişsin...ancak yukarıda sarfettiğin bir kelime için talebini hazırladım hiç şüphen olmasın...

urs
    ben sizinle muhabbet etmiyorum zaten.senden böyle bir talebimde olmadı...sen daha benim neye tavır koyduğumu bile çözememişsin...

telekoma tepki demek "telekom senin" diye başlayan cümleler ile olmuyor sadece,haa "yok ben o cümleler olmadan bu işi yapamam" diyorsanız o zaman burada şansınız yok demektir...ve bunun karşılığıda göz yaşına bakmamaktır ...

konu harici tüm mesajlar silinmiştir ve silinecektir...
  • Aaa sağol be demek talebini hazırladın, helal olsun ilerleme gördüm sende Ado.. Daha önce yaptıkların gibi mesajımı silmemişsin. Ayrıca burada yazdığım yazı tamemen eleştiri yazısı olup hiçbir sakıncalı şey içermemektedir.

ANANIZIn kelimesi ile Ananızın kelimesi arasinda sadece sekil farki olup, anlam olarak aynidir. Ama sen bunu farkli anliyorsan bu senin sorunun yada fesatligindir. Ve yahut benim hicvetme yontemimdir. Buna benzer seyler edebiyatta, yazin turlerinin hicivle ilgili olanlarinda kullanilir ve bunlar defalarca baski yapilip satilir. Biri de cikip "sansuz koyalim, öldürelim, ceza verelim" demez. Ki ben orada Ananızın diye basladigim kismi farkli bitirmis olsaydim o zaman hakli olurdun. Icerikten bi haber sadece sekillerle ilgilenirsen dunyayi ustundecanlilar yasayan bir olusum olarak degil, aigrligi ve hacmi olan birsey olarak gormeye baslarsin ki, boyle bir durumda senin icin uzulurum. Birakta biraz rahat edelim, cok guzel bir yazi yazdim ama sen halen tekere comak sokmak derdindesin. Ustelik benimle ugrasacagina biraz oz elestiri yap. TT'ye elestiri diye actigin konuda TT'den cok sana elestiri geliyorsa biraz dusunmelisin degil mi? Her neyse konumuz sen degilsin, keske senden hic bahsetmesek... Ve son soz "Bana Peygamber karikaturu yayinlamis Danimarka gibi" davranmaktan vazgec. Cobana degil, yoneticiye ihtiyacimiz varsa sende yonetici ol, coban degil. biraz özgürlük istediğimiz fazlası değil...

quote:

Orjinalden alıntı: Ado

beyler beni eleştirecekseniz yeri burası değil
    ya konu dışında tartışın ya da şikayet edin

ostothek
    şahsi ceza talebinde bulunmadığımı halen öğrenememişsin...ancak yukarıda sarfettiğin bir kelime için talebini hazırladım hiç şüphen olmasın...

urs
    ben sizinle muhabbet etmiyorum zaten.senden böyle bir talebimde olmadı...sen daha benim neye tavır koyduğumu bile çözememişsin...

telekoma tepki demek "telekom senin" diye başlayan cümleler ile olmuyor sadece,haa "yok ben o cümleler olmadan bu işi yapamam" diyorsanız o zaman burada şansınız yok demektir...ve bunun karşılığıda göz yaşına bakmamaktır ...

konu harici tüm mesajlar silinmiştir ve silinecektir...

• senden beni anlamamışsın benim sana demek istediğim uslubun sert ister istemes insanı kışkırtıyorsun daha kibar bir şekilde cümlelerini kurarsan hepimiz daha mutllu oluruz daha dostça yazışırız haaa yok burası demokratik bir forum değil bu forum benim ben düdüğümü istediğim gibi öttürürüm diyorsan orası farklı

NOT "Hersey helal olsuın size... ANANIZIn Ak sutu gibi... " bu da bir serzeniştir isyanı dile getirmedir bu tarz cümleler olmayacaksa buraya böyle bir tartışma konusu açmayacaktın farklı yerlere çekersen farklı anlamlar taşımaz

TT Hersey helal olsuın size... ANANIZIn Ak sutu gibi...
  • iyide ben bahsettiğiniz kelime için işlem yapmadım ki
    aynı kelimeyi yazmak istemediğim için ne yazdığını belirtmemiştim
    sildiğim mesajlardan birisinde kayıtlı olan "şerefsiz" kelimesinden bahsediyordum ben...
    yanlış anlamanıza sebep olduysam kusura bakmayın...

urs
    ne kadar zamandır forumdasın bilmiyorum ancak ben yine forumdan bir çok üye ile senin arzu ettiğin tarzda dilogda bulunuyorum zaten
    düzeni bozan veya kuralları takmayan üyelere ise üslubum her zaman bu olmuştur ve olmayada devam edecektir

taa ki üst yönetim uygulamalarımı hatalı bulup beni kovana kadar ...
  • düzeni bozmak gibi bir niyetim yok eğer düzen dediğiniz sert uslubla uyarmak ise ben zaten böyle bir düzenin üyesi olamam
    burada herkes iyi kötü bilgisayar biliyor derdine derman arıyanlar var derde derman olanlar var burada ki insanlar okumuş yada kendini geliştirmiş insanlar olduğuna inanıyorum o yüzden senin gözünün yaşına bakmam tavrın sadece hoşuma gitmedi.

benim gibi insanlarda memnuyetsizliğini dile getiriyor empati yapacak olursak sana böyle tehdit içerikli konuşsak senin tavrın ne olurdu
    burada yorum yazan herkesin empati yaparak yazması lazım kimsenin şerefiyle haysiyetiyle oynamadan yapmak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: urs

düzeni bozmak gibi bir niyetim yok eğer düzen dediğiniz sert uslubla uyarmak ise ben zaten böyle bir düzenin üyesi olamam
    burada herkes iyi kötü bilgisayar biliyor derdine derman arıyanlar var derde derman olanlar var burada ki insanlar okumuş yada kendini geliştirmiş insanlar olduğuna inanıyorum o yüzden senin gözünün yaşına bakmam tavrın sadece hoşuma gitmedi.

benim gibi insanlarda memnuyetsizliğini dile getiriyor empati yapacak olursak sana böyle tehdit içerikli konuşsak senin tavrın ne olurdu
    burada yorum yazan herkesin empati yaparak yazması lazım kimsenin şerefiyle haysiyetiyle oynamadan yapmak lazım

işte benim derdimde bu
    size eleştirmeyin demiyorum ancak dikkat ederseniz,sert tavrım bile size onur kırıcı gelmesine rağmen telekom çalışanlarına veya kuruma "şerefsiz" diyen bir üyenin yaptığına tavır gösterme hassasiyeti bile yok sizlerde...neden? çünkü ben yönetimdeyim ve ne yapsam size antipatik geliyor
    halbuki ben kötü bir şey yapmıyorum,sadece "kimseye hakaret etmeyin" diyorum
    siz ise hakaret edenleri bir kenara bırakıp benim üslubumun sertliği ile ilgileniyorsunuz...
    arkadaşlar açıkca yazıyorum benim üslubum bu ortamda tartışmaya kapalıdır .beni eleştirmeyin demiyorum ,diyememde zaten ancak bu konunun yeri konu dışıdır yada üst yönetimdir...
    lütfen konuyu daha fazla dağıtmayalım...

• Eleştirmekle laf etmekle bişey olmuyor arkadaşlar.Cümlelerinize nasıl başlarsanız başlayın o yöneticiler bizi sallamıyor.Tepkiyi eylemle ortaya koymak lazım.Bi yerde topic açtım bu başlıktan haberim yoktu. 25-30 Bin tane kullanıcı örgütleyebilirsek ve sürekli download yapmalarını sağlarsak (Yabancı sunuculardan) Türkiyenin İnternet çıkışında sorunlar yaşanmaya başlar.Zaten ucu ucuna yetecek bir bağlantı var.Bunu yapınca internette gerçekten önemli işleri olan kişiler, büyük kuruluşlar da tepki verecektir.Böylece Türktelekom da yatırım yapmak zorunda kalır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: canhantas

Eleştirmekle laf etmekle bişey olmuyor arkadaşlar.Cümlelerinize nasıl başlarsanız başlayın o yöneticiler bizi sallamıyor.Tepkiyi eylemle ortaya koymak lazım.Bi yerde topic açtım bu başlıktan haberim yoktu. 25-30 Bin tane kullanıcı örgütleyebilirsek ve sürekli download yapmalarını sağlarsak (Yabancı sunuculardan) Türkiyenin İnternet çıkışında sorunlar yaşanmaya başlar.Zaten ucu ucuna yetecek bir bağlantı var.Bunu yapınca internette gerçekten önemli işleri olan kişiler, büyük kuruluşlar da tepki verecektir.Böylece Türktelekom da yatırım yapmak zorunda kalır.

ben şu anda yklü durumdayım 4 film bi oyun yeter mi bilmem

Zaten en fazla 26,5 27 ile indiriyorum

Bende hakkımı helal etmiyorum, haram olsun. Güya özel şirketler kurulucaktı rkabet ortamı yarıtlacaktı hani nerde. Yanı telekom gene. Yai tas aynı hamam devam ediyor. Önceden devletin tekel kuluşuydu şimdi özel tekel kuruluş oldu değişen ne hiç bişey.

İnşallah bende evimde 5-6Mb internet görürüm. [Hadi ben görmiyeceğim bari torunlarım görsün. Bu yönetimle, bu zihniyetle, bu cahl personelle, bu hizmetle torunlarımın bile göreceğini sanmam yaa neyse...

yorumumda ceza alacak bşi yapmamışımdır inşallah, içerden daha yeni çıktım zaten

• Umarım bir gün telekom umarım bir gün elindeki bu tekel kalkarda o zaman istersen fiyatları düşür istersen hızı arttır bu millete attığın kazıkların,hantallığının haddi hesabı yok.Elindeki tekel kalktığı gün bağlantımı iptal ettirmessem ve yine elindeki tekel kalktığı gün senden zerre hizmet alırsam namerd olayım...
  • Madem burada Telekom ile ilgili görüşlerimizi söyleyecez işte benim görüşlerim,değişirse burasınıda değiştiririm.

Telekomu sevdiğim söylenemez,ülkemizin kişibaşı gelir dağılımı da pek iyi değil ama bence biz
    256 sınırsızı = 49 ytl'ye hak ediyoruz.Yani bu para aslında normal (pahalı değil).

1-Çünkü senelerce jetona ip bağlayıp ve telefon kartına hile hurda yapıp bedava konuşmaya çalıştık.
    2-Türkiye de interneti sadece mynet,tavla,msn gibi lüzumsuz yere kullanıyoruz,araştırma ve kendini geliştirme yok.
    3-Türkiye de kaç kişi internete bağlanıyor.? İnternet kullanım oranımız kaç?

Evet 49 ytl değilde 15 ytl ödemek isterdim ama biz bu ücreti hak ediyoruz arkadaşlar.
    Ayrıca gene söylüyorum TElekom bu adsl işinde başarısız iş yapıyor ama suç onlarda mı acaba?
    Vaktinde iş tecrübesi olmayan Telekoma adam alan yöneticidemi?

Of Telekom Of.
    Bana karşı görüşleri tabiki saygıyla karşılamak lazım lütfen üslüba dikkat edelim...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.