Şimdi Ara

İndirimle İlgili Son Haber..Sınırsıza %18 İndirim (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
0
Favori
11.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: furkanboz

birde şu linki inceleyin... Sınırsız ADSL kullanıcıları için önümüzdeki günlerde açıklama yapılacakmış...

http://www.btdunyasi.net/index.php?module=news&news_id=2660&cat_id=1

Bana bu sitenin haberini göstermeyin

• @furkanboz sadece tahmin yürütmüş adamlar TT açıklama felan yapmaz. Diyemez ki sınırsız kullananlar bizim gözümüde hırsızdır diye.
  • 1 saat önce Tgrt haberde Donny konusurken gördüm.Haberde % 30 indirim ve hız artırımından bahsediliyordu.Ama nete girdim hala tık yok.Benden başka izleyen yok mu bu haberi?
  • tarife ortada hırsızlar ortada neyini tartışıyoruz ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluENight

quote:

Orjinalden alıntı: ender

dp den alıntidir.
    Kerem:
    Aradım ve görüştüm. "Hayır kardeşim, söyleyemem, sır" vb. ifadeler kullanmadan açıksözlü bir şekilde cevapladığı için Türk Telekom Pazarlama Daire Başkan Yardımcısı Nihal Hanım'a teşekkürlerimi sundum. flowers.gif

Ve gelelim merakla beklenen habere;

Öncelikle belirtmek istiyorum ki bunlar resmi açıklama değildir. Bu sebeple bu bilgiler baz alınarak herhangi bir yasal başvuru yapılamaz. Hatırltmak istedim. wink.gif

1) 256K limitsiz internet tarifesi aynen devam ediyor.
    2) 256K limitsiz internet tarife ücreti olan 49 YTL aynen devam ediyor.
    3) 512K 3 GB limitli internet tarifesi 1024K 3 GB limitli haline geliyor. Ücret ise 29 YTL.
    4) 512K 6 GB limitli internet tarifesi 1024K 6 GB limitli haline geliyor. Ücret ise 49 YTL.
    5) 512K 9 GB limitli internet tarifesi 1024K 9 GB limitli haline geliyor. Ücret ise 69 YTL.
    6) 512K limitsiz, 1024K limitsiz ve 2048K limitsiz internet tarifelerinde bir indirim söz konusu. Yanlış anlamadıysam;
    a) 512K limitsiz internet ücreti 89 YTL
    cool.gif 1024K limitsiz internet ücreti 129 YTL
    c) 2048K limitsiz internet ücreti 239 YTL şekline geliyor.

Yaptığım görüşmede "peki 256K limitsiz internet hızlarında bir değişiklik yapmayı düşünmüyor musunuz?" şeklinde bir soru yönelttim kendilerine. "Biz aslında 256K limitsiz tarifesini ortadan kaldırıp en düşük 512K tarifesini işleme sokacaktık fakat Telekomünikasyon Kurumu böyle birşeye izin vermedi." cevabını aldım. "Bir sonraki tarife değişikliğinde bu mümkün olabilir mi" diye sordum, "Telekomünikasyon Kurumu aynı şekilde düşünmeye devam ettiği sürece mümkün değil" dediler. Daha fazla detay giremedim fakat telefonu kapattıktan sonra aklıma şöyle bir soru geldi;
    Telekomünikasyon Kurumu, 256K limitsiz ADSL'in kaldırılmasına neden izin vermedi?
    a) Türk Telekom, 256K limitsiz ADSL'i kaldırıp yerine 512K limitsiz yaptığında fiyat olarak 49 YTL'den 89 YTL'ye çıkartmak istemiş olabilir mi? Telekomünikasyon Kurumu bu sebeple mi izin vermedi acaba?
    cool.gif Türk Telekom, 256K limitsiz ADSL'i kaldırıp yerine 512K limitsiz yaptığı zaman fiyatı aynı tutmak istedi de Telekomünikasyon Kurumu farklı bir sebepten ötürü mü karşı çıktı?

Bu sorunun cevabını bilemiyorum/bilemiyoruz.

Bu sonuçlar ışığında, şahsi görüşüm, Türk Telekom'un özelleşmesinin ardından internet hızlarında ciddi değişiklikler yapacağı umudum boşa çıkmamış oldu. Telekomu teslim aldıktan 4-5 ay sonra eldeki imkanlar doğrultusunda bir tarife değişikliği yaptılar. Bu bile bence ileriye dönük olarak sevindirici gelişme. Ve yine şahsi görüşüm, 256K limitsiz internetin kaldırılamamasının asıl sebebinin Türk Telekom değil Telekomünikasyon Kurumu olduğu ve bundan sonra herhangi bir protesto yapılacaksa bu protestonun Telekomünikasyon Kurumu'na yönelik olması gerektiğini düşünüyorum.

Hakkımızda hayırlısı olsun...
    Saygılarımla...

kimseyi aptal yerine koymasınlar. Telekom sınırsız adsl i en düşük 89 YTL den gazlamaya çalışırsa tabiki telekominikasyon kurumu izin vermez...

Buradan anlaşılan, Telekomünikasyon Kurumu T. Telekom tarafınca bize karşı düzenlenmiş olan bir komployu, yani 256 sınırsız aboneliğin kaldırılması ve yüksek fiyatlı sınırsızlara veya aynı fiyatlı kotalılara zorlanması komplosunu engellemiş oluyor. Bu durumda, büyük bir hukuki hatayı engellemiş olan Telekomünikasyon Kurumu' nun hedef gösterilmesi tamamen yanlıştır.

Bu işin sorumlusu, aşırı kazanma hırsıyla her türlü yalanı söyleyen ve saptırmaları yapan, her zamanki gibi yaptığı zamları indirim diye lanse ederek bizleri dolandırmaya çalışan T. Telekomdur!

Hedef saptırılmasın lütfen.

• Bravo
    TT ye
  • Merhaba,

Aşağıda TTNET'den gelen email'i aynen veriyorum. Çok da önemli birşey yok. Hele ki sınırsız 256kbps aboneleri için. Ama yinede hiç yoktan iyi karışık bir durum.

"Türk Telekom’un özelleştirme süreci sonrasında ADSL satış hizmetlerini yürütmek üzere Türk Telekom’un bir iştiraki olarak kurulan TT Net A.Ş., ADSL fiyatlarında iki yeni değişikliğe gidiyor. TT Net’ten kotalı hizmet alan tüm kullanıcılar aynı fiyata iki katı hızla internete erişim sağlayacak. Limitsiz internet hizmeti alan kullanıcılar ise tarifelerinde kullandığı pakete göre %17,5’e varan indirimlerden faydalanacak.

TTNet’ten kotalı ADSL alan müşterilerimiz için ADSL bağlantı hızı 1 Ağustos 2006 dan itibaren iki kat artıyor. 3, 6 ve 9 gigabayt limitli bağlantıya sahip kullanıcılar için, geçtiğimiz dönem 512 kilobit olan temel internet bağlantısı, herhangi bir tarife değişikliği olmadan 1 megabit’e (1024 kilobit) çıkıyor. Böylece kotalı internet kullanıcıları önümüzdeki dönemde aynı fiyata şimdikinden 2 kat daha hızlı internet bağlantısına kavuşacak. Bağlantı hızları artarken kota büyüklüklerinde ya da ilk bağlantı ücretlerinde herhangi bir değişiklik olmayacak

TTNet’ten sınırsız internet bağlantısı hizmeti alan müşterilerimize ise fiyatlarda kullandığı pakete göre %17,5’e varan indirimler sunuluyor. Buna göre 99 YTL olan 512 kilobit hızındaki aylık bağlantı fiyatı 89 YTL’ye; 169 YTL olan 1 megabit aylık kullanım ücreti 139 YTL’ye ve 269 YTL olan 2 megabit olan aylık kullanım ücreti de 229 YTL’ye düşüyor. Öte yandan aylık kullanım ücreti 49 YTL olan 256 kilobitlik sınırsız internet paketi kullanıcıları ise kendi tercihleri doğrultusunda 1 Eylül 2006 tarihinden itibaren aynı fiyata 1 megabit’lik (1024 kilobit) hız ve 6 gigabayt kotalık paketten yararlanabilecekler. Yükseltilmiş hız ve kotalı ADSL paketini aynı fiyatla kullanan kullanıcılar istedikleri takdirde 6 ay içerisinde herhangi bir zamanda eski paketleri olan 256 kilobit sınırsız internet erişim paketine geri dönebilecekler.."

ALINTI

arkadaslar buraya dikkat cekerim

Öte yandan aylık kullanım ücreti 49 YTL olan 256 kilobitlik sınırsız internet paketi kullanıcıları ise kendi tercihleri doğrultusunda 1 Eylül 2006 tarihinden itibaren aynı fiyata 1 megabit’lik (1024 kilobit) hız ve 6 gigabayt kotalık paketten yararlanabilecekler. Yükseltilmiş hız ve kotalı ADSL paketini aynı fiyatla kullanan kullanıcılar istedikleri takdirde 6 ay içerisinde herhangi bir zamanda eski paketleri olan 256 kilobit sınırsız internet erişim paketine geri dönebilecekler..

• arkadaşım bana 3 gb vermişsin hız 3 mb olsa ne değişir 512 olsa ne değişir? dalga mı geçiyorsun vicdansız!!

Bulmuşsun bizim gibi tavukları yoluyorsun öyle mi?

NEREYE KADar böyle yapacaksın.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: oyor

tarife ortada hırsızlar ortada neyini tartışıyoruz ki

tarifeler belli değil ki, bir sürü tarife nette geziniyor, resmi tarifeler açıklanmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alessandro

Merhaba,

Aşağıda TTNET'den gelen email'i aynen veriyorum. Çok da önemli birşey yok. Hele ki sınırsız 256kbps aboneleri için. Ama yinede hiç yoktan iyi karışık bir durum.

"Türk Telekom’un özelleştirme süreci sonrasında ADSL satış hizmetlerini yürütmek üzere Türk Telekom’un bir iştiraki olarak kurulan TT Net A.Ş., ADSL fiyatlarında iki yeni değişikliğe gidiyor. TT Net’ten kotalı hizmet alan tüm kullanıcılar aynı fiyata iki katı hızla internete erişim sağlayacak. Limitsiz internet hizmeti alan kullanıcılar ise tarifelerinde kullandığı pakete göre %17,5’e varan indirimlerden faydalanacak.

TTNet’ten kotalı ADSL alan müşterilerimiz için ADSL bağlantı hızı 1 Ağustos 2006 dan itibaren iki kat artıyor. 3, 6 ve 9 gigabayt limitli bağlantıya sahip kullanıcılar için, geçtiğimiz dönem 512 kilobit olan temel internet bağlantısı, herhangi bir tarife değişikliği olmadan 1 megabit’e (1024 kilobit) çıkıyor. Böylece kotalı internet kullanıcıları önümüzdeki dönemde aynı fiyata şimdikinden 2 kat daha hızlı internet bağlantısına kavuşacak. Bağlantı hızları artarken kota büyüklüklerinde ya da ilk bağlantı ücretlerinde herhangi bir değişiklik olmayacak

TTNet’ten sınırsız internet bağlantısı hizmeti alan müşterilerimize ise fiyatlarda kullandığı pakete göre %17,5’e varan indirimler sunuluyor. Buna göre 99 YTL olan 512 kilobit hızındaki aylık bağlantı fiyatı 89 YTL’ye; 169 YTL olan 1 megabit aylık kullanım ücreti 139 YTL’ye ve 269 YTL olan 2 megabit olan aylık kullanım ücreti de 229 YTL’ye düşüyor. Öte yandan aylık kullanım ücreti 49 YTL olan 256 kilobitlik sınırsız internet paketi kullanıcıları ise kendi tercihleri doğrultusunda 1 Eylül 2006 tarihinden itibaren aynı fiyata 1 megabit’lik (1024 kilobit) hız ve 6 gigabayt kotalık paketten yararlanabilecekler. Yükseltilmiş hız ve kotalı ADSL paketini aynı fiyatla kullanan kullanıcılar istedikleri takdirde 6 ay içerisinde herhangi bir zamanda eski paketleri olan 256 kilobit sınırsız internet erişim paketine geri dönebilecekler.."

ALINTI

arkadaslar buraya dikkat cekerim

Öte yandan aylık kullanım ücreti 49 YTL olan 256 kilobitlik sınırsız internet paketi kullanıcıları ise kendi tercihleri doğrultusunda 1 Eylül 2006 tarihinden itibaren aynı fiyata 1 megabit’lik (1024 kilobit) hız ve 6 gigabayt kotalık paketten yararlanabilecekler. Yükseltilmiş hız ve kotalı ADSL paketini aynı fiyatla kullanan kullanıcılar istedikleri takdirde 6 ay içerisinde herhangi bir zamanda eski paketleri olan 256 kilobit sınırsız internet erişim paketine geri dönebilecekler..

YENI TARIFE BU 4kat hızlandıracagız dedıkler 256ların 6aylık 1024abonelıgı olacak

• işte resmi tarife telekom sayfasında

http://www.ttnet.net.tr/basinbulteni.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunteper -- 19 Temmuz 2006; 18:22:39 >
  • hayırrrrrrr min sınırsız 89 ytl ohaaaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: m7

hayırrrrrrr min sınırsız 89 ytl ohaaaaaa

min. sınırsız hala 256
  • quote:

Orjinalden alıntı: kunteper

işte resmi tarife telekom sayfasında

GECMIS OLSUN.... RAHATLADIK EN SONUNDA RESMEN KAZIGI YEDIGIMIZ ACIKLANMISTIR...

• quote:

Orjinalden alıntı: kunteper

işte resmi tarife telekom sayfasında

Yahu bu 3 kağıtçı adamlar, 256 ları ısrarla unutturmaya çalışıyorlar.Ezik adamlar, tarifeye en düşük hızının 256 olsuğunu da yazsana.

• aman ne guzel indirim...
    256K esamesi okunmuyor..
    bi de eskiden kota asımında 1 GB icin 8 YTL 87 YKRS oderken simdi duz hesap 10 YTL odeyecegiz...
    indirmeyin be kardesim oldugu gibi kalsın.aman siz dokunmayın biseye...
  • Aylık kullanım ücreti 49 YTL olan 256 kilobitlik sınırsız internet paketi kullanıcıları ise kendi tercihleri doğrultusunda 1 Eylül 2006 tarihinden itibaren aynı fiyata 1 megabit'lik (1024 kilobit) hız ve 6 gigabayt kotalık paketten yararlanabilecekler. Yükseltilmiş hız ve kotalı ADSL paketini aynı fiyatla kullanan kullanıcılar istedikleri takdirde 6 ay içerisinde herhangi bir zamanda eski paketleri olan 256 kilobit sınırsız internet erişim paketine geri dönebilecekler.

BU SEKİLDE YAZIYO RESMEN....

VARYA KESİN BU MUHABBETİDE BUGUN SIKMISLARDIR KAFADAN Bİ ACIKLAMA OLSUN DİYE ADI TELEKOMMM...

• yanlız adamlar 256 K yı kaldırmışlar, belki 1 eylül e kadar daha 256 yı satacak sonra satış yapmayacaklar,
    ben yapacağımı biliyorum 1 eylülde limitliye geçip kota dolmasına yakın tekrar limitsize, bu yaşa kadar doğru düzgün küfür etmezdim, bunların yüzünden küfürbaz oldum çıktım, yakında ceza da alacam forumdan bu gidişle
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.