Şimdi Ara

İndirim: Satılık Sıfır Xbox 360 + 2 Kol + 1 Orjinal Oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürünün tüm kutu içeriği ve aksesuarları bulunmaktadır. FW yapılmıştır. 2 kolludur. Board'ı Jasper'dır. 2009-06 üretimlidir. Fiyatı 450 TL'dir. Adana için elden, diğer şehirlere havale yada kapı ödeme seçeneği ile gönderilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyomer -- 3 Nisan 2010; 12:13:49 >

• kolun tekini bana sat olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 30 Mart 2010; 8:47:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

kolun tekini bana sat olmaz mı?

Maalesef, hepsini takım olarak satmayı planlıyorum.
  • @ps3man

Ürünün sıfır olup olmadığına dair almak isteyen arkadaşların aklında hiç bir şüphe oluşmaması adına, resimleri dikkatli inceleyip tüm etiketlerinin üzerinde olduğunu, üzerinde en küçük bir kullanımdan kaynaklı deformasyonun ve tozun olmadığını belirtmek isterim. Güvencem referanslarımdır. Ürünü görmek isteyen arkadaşlar olur ise PM ile bana ulaşmaları yeterlidir. Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyomer -- 31 Mart 2010; 12:04:52 >
  • Ömer arkadaşımla dünya alışverişimiz oldu kendisi çok güvendiğim bi arkadaşımdır.
  • Fw sürümü nedir ?
  • Bunda 1.6 var arkadaşım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sayın ps3man,

Son gönderdiğiniz mesajları incelediğim zaman, genelde tüm Xbox 360 ilanlarına mesaj attığınızı, fakat sadece ölücülük ve karalayıcı mesajlar olduğunu görmüş bulunmaktayım. İlanların fiyatlarına bakıp 50 ila 150 TL aşağısında komik teklifler sunduğunuzu görmekteyim. Oturduğunuz yerden resmen iftira ve karalayıcı bir üslub takındığınıza dikkat çekmek isterim. Hayatta en kötü şeylerden biri, bir insana emin olmadan ve görmeden iftira atmaktır. Bu yaptıklarınızı hiç etik bulmuyorum. Bu yüzden bu kadar açıklamadan sonra, sizin mesajlarınızın önemsiz olduğuna kanaat getirmekle beraber, ilanımı mesaj kalabalığı yapmamanızı dilemekteyim. Olabilecek tüm sorulara cevap vermeye hazırım.

Saygılarımla

Ömer B.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyomer -- 12 Haziran 2010; 0:50:39 >
  • arkadaş ile daha önce alışverişim oldu güvenebilirsiniz
  • Edit: Arkadaş yaptığı konuşmalarının karşılığı almış bulunmaktadır.

ps3man
    Uzaklaştırılmış
    4 gün cezanın 4 günü kaldı.

Yukarıdaki sorularına zaten cevap vermiştim. Fakat hiç bir baskı altında kalmadan daha önce alış veriş yaptığım kişiler bunları yazıyor ve siz utanmadan onlarıda kötü sözlerinizle itham ediyorsanız, size söyleyecek başka bir söz bulamıyorum. Sizede kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyomer -- 31 Mart 2010; 11:54:32 >
  • hocam adres varmı geliyim oraya
    bi de ürünün 0 olduğunu anlamanın bi yolu varmı (bant falan gibi) keşke geldiğimizde açsaydınız ürünün kutusunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: nonatri

hocam adres varmı geliyim oraya
    bi de ürünün 0 olduğunu anlamanın bi yolu varmı (bant falan gibi) keşke geldiğimizde açsaydınız ürünün kutusunu

PM
  • pm yollandı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardadsl

pm yollandı...

İlgili ve kibar mesajınız için teşekkürler. Memnuniyetle cevaplandı...
  • kapı ödeme seçeneği ile 400 verebilirm
  • Ürün satılmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.