Şimdi Ara

İNDİRİM!!!Arima Google server-workstation anakart+4x 8354 CPU=16core 4gbram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
4
Favori
5.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha fazla fotograf için: https://picasaweb.google.com/116291249508021665893/Arimaopteron
     İNDİRİM!!!Arima Google server-workstation anakart+4x 8354 CPU=16core 4gbram

Yeni Arima google 4xopteron quad core destekli sunucu-iş bilgisayarı anakartı ve 4adet 4çekirdekli opteron 8354 işlemci ve hediye olarak 4 adet 1gb lık hynix ecc reg.

Ramler hediyedir ve bu anakart ile uyumu hakkında garanti vermiyorum fakat çalışan başka bir serverden sökülmüş ve bu sistemde denenmemiştir.Bunu aşağıda da belirttim.
    Bildiğim kadarıyla windows yüklenememekte sadece linux kullanılabilir.Eskişehirde elden teslim edebilirim.Diğer illere ücret hesabıma geçtikten sonra kargolarım.Fiyat sondur.İki adet normal psu yada bir adet server psu ile anakar kullanılabilir.Bilenler zaten farketmiştir.Takas düşünmüyorum.
    Anakart ve işlemciler sıfırdır.İşlemciler kutusuz ve fansızdır.Ramler çalışan sistemden sökülmüş olup bu anakartla denenmemiştir.Standart amd phenom,athlon vs fanlarının bu işlemcilerle uyumlu olduğunu okumuştum(ama hangi modeller, hang serileri emin değilim).İnternette araştırailirsiniz.
    Toplamda 16 çekirdekli bir sisteminiz olacak
    Gönderilecekler:
    1.Arima anakart
    2. 4 adet opteron 8354 işlemci
    3.Hediye olarak 4 adet 1gblık ecc reg. ddr2 server ram.(ramlerin bu sistemde çalışacağına garanti vermiyorum,denemedim)

Opteron quad core 83** işlemcileri destekler (4x4 16 çekirdek desteği)
    4x4 16 adet ddr2 ecc reg destekli ram yuvası (16x4 64gb maximum ram desteiğ)
    10 adet sata 2 port
    4 adet 1gigabit eternet port
    1 adet pci-e ve 1 adet pci port

Şurdanda inceleyebilirsinşiz:http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?258619-How-to-Arima-AMD-Opteron-Quad-Core-Socket-F-3000-series
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mx_mx -- 12 Mart 2013; 10:48:34 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam urun ıcın verdiğin linki değişsen bence ıyı olur kargo dahil ordan daha ucuza mal oluyo
  • Hocam aynı anakartı işlemcilerle beraber 400 e sattım kışın
    bu forumda pek anlayanı bulunmaz
    benden alan adam buna psu girmiyor ve ses çıkışı yok diye yakındı

Sistemi bölmeden satarsan senin için daha hayırlı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedevilslieutenant -- 19 Ağustos 2012; 14:46:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedevilslieutenant

Hocam aynı anakartı işlemcilerle beraber 400 e sattım kışın

Teşekkürler hocam fakat işlemci almadım şuan.Masaüstü bilgisayar işini askıya almak zorunda olduğum için satıyorum.Ses olayını pci ses kartı takarak halledebilir alan arkadaş.Güç girişi için ise çözümler yuukarıdaki ilanda verdiğim xtremesystem sitesi forumunda mevcut.Sahibinden de server psu satan bir arkadaş vardı 50 tl ye 600w delta elektronik marka satıyordu.onun 2 adet çıkışı vardı sanırım anakart için.Bu işden biraz anlayan için bunlarla uğraşması zevklidir.Kaç kişi 4 işlemcili anakart kullanır ki zaten.Birde anakartı ellerine bi almaları lazım cidden sağlam ve kaliteli bir kart olduğunu o zaman anlarlar.Satılmazsa dursun ilerde işlemci alır kullanırım.Ebayde yaklaşık 120 tl ye kargo dahil 4 adet opteron 8347 alınabilir.Hatta kartı alacak arkadaş için ben de getirtebilirim.

Tüm forumun bayramıda mübarek olsun bu arada...

• mesajım bulunsun geri donecegim
  • HAYIRLI SATIŞLAR
  • tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı silinebilir
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • opteron işlemci bulmak kolay olsa 1 dk düşünmezdim, tam sanallaştırma için canavar
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperensonad

opteron işlemci bulmak kolay olsa 1 dk düşünmezdim, tam sanallaştırma için canavar

Merhaba.işlemcileri ben temin edebilirim.örneğin 4 adet 4 çekirdekli 2.2ghz opteron 8354 sıfır işlemciyi 150 tl ye temin edebilirim.elimde 4 adet pc2-3200r 400mhz ddr2 ram de var ecc registered.kullanılmış ve hynix marka.4 ünüde 60 tl ye verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mx_mx -- 22 Eylül 2012; 19:02:10 >

• Bazı arkadaşlar pm atmış ama bana ulaşmadı.Sistemde bazen arıza olabilir.Gelen bütün pmlere cevap veriyorum.Lütfen ulaştığından emin olun.

• Hocam ekonomiyi duzeltince satılmamış olursa islemci dahil olarak almak icin rahatsız edecegim. Analiz isleri icin bir workstationa ihtiyacım var. Iyi gunler dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürün mükemmel ürün hiç benzemiyor bildiğimiz ürünlere. alışmak biraz zaman alabilir intelin küçük kartlarını gördüğümüzden bu sanki full tower anakart gibi duruyor ilk bakışta. fx 4100 yada 6100 almaktansa bunu kullanmak çok daha mantıklı gibi duruyor.
  • Peki Elinizde XEON İşlemci ANAKART RAM varmıdır...
  • Malesef şuan yok

• hayırlı satışlar, pm attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedevilslieutenant

Hocam aynı anakartı işlemcilerle beraber 400 e sattım kışın

milleti keriz bellemissin sen Allah islah etsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu Maxon cinebench 11.5 ile kaç puan alıyor..
    Bir video çekte youtube a koy. bakalım işimize yarar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatdaki -- 1 Mart 2013; 17:41:12 >
  • Iki adet normal psu`ya gerek yok, sadece aparat alip, normal power supply ile de kullanilabilir ama en az 500-600 watt olsa iyi olur, obur turlu calisacagini pek sanmiyorum.

Anakarti almaya niyeti olup elinde normal psu`su olanlar icin

• üzerine vmware kuruluyor mu? Kurulunca bile windows yükleyemiyor muyuz VM olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirtapont

üzerine vmware kuruluyor mu? Kurulunca bile windows yükleyemiyor muyuz VM olarak?

Linux( misal ubuntu ) da VM altında windows kuruluyor sanırım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.