Şimdi Ara

İNDİRİM!!!Arima Google server-workstation anakart+4x 8354 CPU=16core 4gbram (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
4
Favori
5.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ______________________________

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

ben hobi olarak müzik kaydı falan yapıyorum.PCI ses kartı kullanıyorum. şu andaki mevcut sistemimde PCI desteği yok işlemcim i7 3770k ve anakartım GA z77x ud5h tek pci slotu var ve chipsetin PCI desteği yok.aynı işlemciyle kullanabileceğim ve enaz 3 native pci slotu bulunan server anakartı önerebilirmisin?veyahut anakart ve işlemcimi takas etme imkanı varmıdır.geçen yıl eylülde topladım garantisi faturası mevcuttur. istediğim şartlarda server anakartı ve işlemcileri ile takas imkanı olurmu?

teşekkürler

Orijinalden alıntı: busamania

hocam selamlar,

ben hobi olarak müzik kaydı falan yapıyorum.PCI ses kartı kullanıyorum. şu andaki mevcut sistemimde PCI desteği yok işlemcim i7 3770k ve anakartım GA z77x ud5h tek pci slotu var ve chipsetin PCI desteği yok.aynı işlemciyle kullanabileceğim ve enaz 3 native pci slotu bulunan server anakartı önerebilirmisin?veyahut anakart ve işlemcimi takas etme imkanı varmıdır.geçen yıl eylülde topladım garantisi faturası mevcuttur. istediğim şartlarda server anakartı ve işlemcileri ile takas imkanı olurmu?

teşekkürler

merhaba.elimdeki tek server sistem ilandaki malesef.

• ürün son hali ile mükemmel ram olayının sorun olacağını sanmam sonuçta oem sunucu anakartı özel marka sunucu üretimi değil. işlemcileri görünce şeytan dürtmüyor değil fiyatta makul işlemcinin sıfırına iyi fiyat çekiyor amd firması. inşallah satılır çok uzun zaman oldu bu ürün forumda bekliyor.

Orijinalden alıntı: black_flood

ürün son hali ile mükemmel ram olayının sorun olacağını sanmam sonuçta oem sunucu anakartı özel marka sunucu üretimi değil. işlemcileri görünce şeytan dürtmüyor değil fiyatta makul işlemcinin sıfırına iyi fiyat çekiyor amd firması. inşallah satılır çok uzun zaman oldu bu ürün forumda bekliyor.

tesekkurler.

Laf yapacağına İş yap
    05425530946
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.