Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 İNDİRİM 4 Gb Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz CL9 Ram Satın Al 28 Mayıs 2017 01:44 1 1 İNDİRİM 4 Gb Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz CL9 Ram Merhaba Corsair Vengeance Pro 16 gb 2400 mhz ram'lere geçtiğim için elimde fazladan 1 adet corsair vengeance 4 gb 1600 mhz cl9 ram mevcuttur.9-9-9-24 1.5 Volt Ram Kodları üçünün de CMZ4GX3M1A1600C9ramler çıkarılmadan önce memtest86 ile test edilmiştir. herhangi bir sorunu yoktur. 3 ram'de vatan bilgisayardan alınmıştır. faturaları yoktur. kutu içeriğinde 2 ram'in garanti belgesi var 1 tanesinin bulamadım. gerçi önemli değil yukarıda dediğim gibi ramler'de bir sorun yokelimde 1 adet ram kalmış olup fiyatı 80 tl'dir İstanbul içi kartal kurfalı civarından veya kocaeli gebze'den elden teslim edilir, diğer yerlere alıcı ödemeli kargo ile gönderilir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 80 TL Miktar : 3 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Thermaltake Toughpower GF2 ARGB 850W - TT Premium Edition [SATILDI] MSİ G274QPF-QD 2K 170 Hz Quantum Dot Rapid IPS Panel Monitör [SATILDI] HyperX Cloud Core 7.1 Oyuncu Kulaklığı [SATILDI] Msi Z490-A PRO Anakart
du_hast84 kullanıcısına yanıt pm cevaplandı ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Thermaltake Toughpower GF2 ARGB 850W - TT Premium Edition [SATILDI] MSİ G274QPF-QD 2K 170 Hz Quantum Dot Rapid IPS Panel Monitör [SATILDI] HyperX Cloud Core 7.1 Oyuncu Kulaklığı [SATILDI] Msi Z490-A PRO Anakart
ramlerin 2 tanesi DasheriM nickli arkadaşa ayrılmıştır. ramlerden 1 adet mevcuttur. pm'ler cevaplandı. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Thermaltake Toughpower GF2 ARGB 850W - TT Premium Edition [SATILDI] MSİ G274QPF-QD 2K 170 Hz Quantum Dot Rapid IPS Panel Monitör [SATILDI] HyperX Cloud Core 7.1 Oyuncu Kulaklığı [SATILDI] Msi Z490-A PRO Anakart
Ramler'den 2 tanesi DasheriM nickli arkadaşa satılmıştır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Thermaltake Toughpower GF2 ARGB 850W - TT Premium Edition [SATILDI] MSİ G274QPF-QD 2K 170 Hz Quantum Dot Rapid IPS Panel Monitör [SATILDI] HyperX Cloud Core 7.1 Oyuncu Kulaklığı [SATILDI] Msi Z490-A PRO Anakart