Şimdi Ara

İndirdiğim dosyalar %99 da takılı kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Antivirus programım yok pc de dolu virüs var kafasına göre dolaşıyorlar cirit atıyorlar yani antivirüs engellemiyor

    Sorun :

     İndirdiğim dosyalar %99 da takılı kalıyor


    Yüksek boyutlu bir dosya indirmiştim fakat aynı şey yine oldu %99 da dosyayı 5 kez indirmiştim yinede olmadı linki yeniledim yine olmadı olmuyor bir yerlerde bir terslik var.



  • temiz bir windows, ya da ücretsiz bir antivirüs. xp kullanırken benim de bazen başıma gelirdi, internet download manager, flashget kullanın en azından yardımcı olurlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: khangaskhan

    temiz bir windows, ya da ücretsiz bir antivirüs. xp kullanırken benim de bazen başıma gelirdi, internet download manager, flashget kullanın en azından yardımcı olurlar.

    antivirus sorun degil yuklerim kullandigim indirme programida idm normal tarayicinin indirmesinde de sorun cikiyor temiz bir xpyi kurdum birkac gun once ancak galiba bir yerde birseyi karistiriyorum o buna neden oluyor galiba tekrar format atmayi deneyecegim veya combofix ile pcyi guvenli mod da taratirim olmazsa tesekkurler daha degisik bir cozumu varsa ozel olarak bildiricek varsa iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.