Bildirim
İndirdiğim dosyalar %99 da takılı kalıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
temiz bir windows, ya da ücretsiz bir antivirüs. xp kullanırken benim de bazen başıma gelirdi, internet download manager, flashget kullanın en azından yardımcı olurlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: khangaskhan
temiz bir windows, ya da ücretsiz bir antivirüs. xp kullanırken benim de bazen başıma gelirdi, internet download manager, flashget kullanın en azından yardımcı olurlar.
antivirus sorun degil yuklerim kullandigim indirme programida idm normal tarayicinin indirmesinde de sorun cikiyor temiz bir xpyi kurdum birkac gun once ancak galiba bir yerde birseyi karistiriyorum o buna neden oluyor galiba tekrar format atmayi deneyecegim veya combofix ile pcyi guvenli mod da taratirim olmazsa tesekkurler daha degisik bir cozumu varsa ozel olarak bildiricek varsa iyi olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X