Şimdi Ara

Indiana Jones and the Great Circle | Xbox Ana Konu | 9 Aralık 2024 GP Day One (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
11
Favori
7.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyunun ana menüsünde game slots diye bir seçenek var.Orada 3 save kaydı tutuyor oyun , sanırım yarım saat aralıklarla alınmış save'ler.Ordan yarım saat önceki save'e dönüp tekrar dene istersen bu sefer düzelir belki.Bethesda sitesinde yarım saat demiş ama sen yine de saatlere dikkat et.Çok eskiye de atabilir.

Ben de dün ana hikaye sinematiği tetiklenmeden yan odada loot yapayım dedim , meğer açılmaması gereken bir kapı açılmış , bir anda ana hikayeye devam etti.Bir boss savaşı ve 2-3 dk'lık önemli bir sinematiği kaçırttı oyun bana.Oto save de aldığı için geri dönemedim.Yarım saat önceye de dönmek istemedim.

Oyun muazzam bu arada o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 11 Aralık 2024; 8:42:30 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    %100 Completed Games: 815
    Completion Percentage: %82
    XBL Gold/Ultimate Member: Since 2008
  • wither kullanıcısına yanıt
    Deneyeyim aksam hocam tesekkurler.

Edit: Denedim 30dk onceki saveden devam ettim yine olmadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 11 Aralık 2024; 22:55:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Silah'ı pataklama moduna aldığında sağ altta silah can barını gösteriyor. Silahı kırmadan önce repair kit ile tamir edebiliyorsun.

öncesi

Indiana Jones and the Great Circle | Xbox Ana Konu | 9 Aralık 2024 GP Day One

sonrası

• 31 Yaşında bir oyuncu olarak birkaç kelam etmek istiyorum.

Oyunlar benim için bir tutku, ilk oyunumu 1998 yılında oynamıştım. O günden beri evimde konsol olmayan bir dönem olmadı. Oynamasam dahi o konsol o rafta durmalı, bir parçam olmuş artık. Ancak bu tutku bir yana son zamanlarda oyun oynamak, özellikle 26 yaşından sonra, bana zevk vermemeye başlamıştı. Ancak GOW olsun, RDR 2 olsun, TLOU 2 olsun ve şimdi de Indiana Jones olsun anladım ki sorun yaşta veya zevkte değilmiş. Özensiz, karakterin ağzını bile oynatmadığı, PS2 döneminden hallice oyunlar yapmaya devam ettikleri için firmalar yüzünden oyun oynamak eziyet olmuş da oynamak istemiyormuşum, farkında değilmişim.

Kabul edilebilir mekanik, tadında biten, cılkı çıkmayan çatışmalar/dövüşler, kendini tekrar etmeyen yan görevler olduğu sürece oyun oynamak hala heyecanlandığım bir durummuş da unutmuşum. Bu oyun çıktığından beri tatil günlerimde çocukken olduğu gibi yatağımdan 8-9'da kalkıp konsolu açıp öyle elimi yüzümü yıkıyorum Indiana Jones and the Great Circle | Xbox Ana Konu | 9 Aralık 2024 GP Day One 

• Machine games şiir gibi oyun yapmış, çok net bir şekilde Indiana jones tartışmasız yılın oyunudur. Gamescom goty ödülü vermiş, şaibeli ödül törenlerini bir kenara bırakırsak bu tempoda xbox stüdyolarının ilerlemesi lazım. Oynadıkça insanın oynayası geliyor çok ilginç.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• fatihsar kullanıcısına yanıt

Gelen haberlere göre Disney daha fazla Indiana Jones oyunu istiyormuş.Muhtemelen 3 oyunluk bir seriye dönüşecek.

Oyun hem iyi , hem de teknik açıdan büyük başarı.Digital Foundry yılın en iyi grafikli oyunu olarak Hellblade 2'nin burun farkıyla önünde Indiana Jones'u seçti.

• Oyunu bir ben sevemedim galiba. Vuruş ve dövüş mekanikleri çok vasat. Gerçekçi olacak diye bu kadar vasat tutulmasını mantıklı bulmuyorum. Nihayetinde oyun bunlar. Biraz akıp gitmesi taraftarıyım. Grafikler, sahneler, haritalar güzel kabul ediyorum ama 2. bölümde dayanamayıp çıktım artık.

• Uzun zamandır, böyle sanat eseri grafiklere, hikâyeye ve oynanışa sahip bir oyun oynamamıştım. Oyun bitmesin diye zamana yaydım ama, bitti maalesef. 😀 Oyunun tek sıkıntısı bence, bulmacaların çok basit olması. Onun dışında herhangi bir sıkıntısı yok. 😊

• Machine Games xbox series x'in tüm gücünü kullanmayı başarmış oyunun görselliğinde acayip bir çekicilik var. Sürekli etrafa bakıyorum, ışıklandırmalar muazzam olmuş. Hala Vatikan'dan çıkamadım bu yüzden her yeri inceliyorum.

Avowed için bile tps ekleniyor ama bunda olmaması büyük eksiklik. Oyun kötü değil ama piyasadaki çoğunluk fps sever olunca bu da geliştiricinin işine geliyor. Talep yokken neden uğraşsınlar animasyonlara.
    Yeni Tomb raider / Uncharted oyunu geliştiriliyorsa bu oyunun başarısı geliştirme sürecinde değişikliklere gidilmesine vesile olmaz umarım. Yanlışım yoksa Cyberpunk ilk başta third person olarak düşünülmüştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Funder -- 31 Aralık 2024; 6:44:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Indiana Jones and the Great Circle | Xbox Ana Konu | 9 Aralık 2024 GP Day One Indiana Jones and the Great Circle | Xbox Ana Konu | 9 Aralık 2024 GP Day One Indiana Jones and the Great Circle | Xbox Ana Konu | 9 Aralık 2024 GP Day One Indiana Jones and the Great Circle | Xbox Ana Konu | 9 Aralık 2024 GP Day One

• 70 saatten fazla oynadım, çok keyifli bir oyundu kesinlikle 2024'ün tartışmasız en iyi oyunu. Indiana Jones fanlarının isteyeceği her şeyi oyuna fazla fazla eklemişler. Machine games'i tebrik ederim, devam oyunu gelir mutlaka fps'den tps'ye dönmeleri gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    %100 Completed Games: 815
    Completion Percentage: %82
    XBL Gold/Ultimate Member: Since 2008
  • Bugun update geldi, 3 ay sonra bugi cozduler, karakter artik dala tutunuyor, sonunda bitirebilcem :D

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.