Şimdi Ara

Indiana Jones Tarzı Filmler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim Indiana Jones tarzı filmlere ihtiyacım var. Gizemli kayıp bi objenin peşinden ülke ülke, şehir şehir gezdikleri, bu şehirlerde bulduğu her ipucunun filmin kahramanlarını başka ipuçlarına yönlendirdiği, insanı sürekli bu ipucu onları nereye götürücek orda ne bulucaklar acaba tarzında merak uyandıran filmlere ihtiyacım var.

Daha iyi anlaşılması için izlediklerimden bikaç örenek veriyim. Misal; National Treasure, Ninth Gate, Angels And Demons, Da Vinci Code tarzında... Bikaç tane daha vardı böyle izlediğim film ama aklıma gelmedi şimdi

Bu tarzda film bilen duyan gören varsa yardımcı olursa sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 23 Aralık 2012; 23:12:43 >

• Night Gate, Da Vinci Code , Angels & Demons'u bende izledim.. Çok güzel filmlerdi. Bu önerdiklerim tıpa tıp benzemesede türleri gizemlidir. Acaba Katil kim? , Katil nerde? , Düşman kim? diyebilceğin tarzlarda... Ek olarak gizemli filmleri seviyosan şu konuyu takip edebilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_68246901/mpage_1/key_gizemli+filmler/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:: Death ::. -- 23 Aralık 2012; 23:28:44 >

• Arkadaş gizem değil Arkeoloji felan içeren filmleri seviyor galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.