Şimdi Ara

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı...
    "En çok bana soracaksınız, en çok banaa!"
    Erol Büyükburç!
  • eğer gişe filmiyse yazıklar olsun ekibe spielberg artık gözümden düşmeye başladı.

Orjinalden alıntı: özzer

binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı...

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!
  • quote:

Orjinalden alıntı: confused

şelaleden uçmalarından sonra hiçbişey olmadan hemen tekrar binmeleri acemiceydi...

Serinin kaçıncı filmiydi hatırlamıyorum ama, görmüş olduğum enteresan bir uçuş sahnesi sonucunda artık her şeye olağan bakıyorum. Uçaktan şişme bir botla atlayıp dağın üzerine düşerler ve hiçbir şey olmaz. Daha neler!

Orjinalden alıntı: antique

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008)

IMDB sitesinde gelen ilk yorumları okudum da, filmin o kadar iyi olmadığı yönünde şeyler yazılmış, mesela yukarıdaki eleştiride; macera filminden çok sulu şakaların ağırlıkta olduğu söylemiş, görsel efektlerin de bir çoğunun baştan savma yapıldığını eklemiş, Spielberg'in yerinde olsaydım bu filmden ismimi sildirirdim demiş

gerçi indiana jones serisinin tamamını seyretmiş ve beğenmiş olanların bu yeni filme objektif bakması zor, o kadar yıl aradan sonra indiana jones'u yeni bir macerada izlemek birçok insan için heyecan verici bir aktivite olacaktır ama yazılan eleştirileri de dikkate almamazlık olmaz.. neyse biz de bir izleyelim bakalım, o zaman film hakkında daha çok konuşabiliriz

yorumlar ne kadar kotu olursa olsun oncekileri izleyenler bunu kacirmayacaktir :)

• quote:

Orjinalden alıntı: X@ndeR

evet yorumlar pek iç açıcı değil.sanırım bu da transformers gibi olacak.

niyeki transformers 10 numara filmdi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Somebodysomeone

yorumlar ne kadar kotu olursa olsun oncekileri izleyenler bunu kacirmayacaktir :)

mutlaka herkes bir kere izleyecektir ama bana göre önemli olan ikinci üçüncü defaları izlettirebilmektir
    İki Kuku Bir Meme
  • Ben Galactic Civil Wars 3'lemesinin remake'ini istiyorum. Lucad salla Indiana Jones'u.

"There's Only Room For One Snake.. And One Boss!"
  • quote:

Orjinalden alıntı: antique

quote:

Orjinalden alıntı: Somebodysomeone

mutlaka herkes bir kere izleyecektir ama bana göre önemli olan ikinci üçüncü defaları izlettirebilmektir

harika özetlemişsin
  • serinin fanatiği olarak nihayet ben de seyrettim in.jones'un son macerasını.. burada bir dörtleme sözkonusu ve bana göre bu dörtlemenin içinde zirve yapmış olan bölüm "indiana jones'un babasıyla birlikte isanın çanağını aradıkları" bölümdür.. ben o bölüm üzerine macera tanımam..

bu filme dönecek olursak; serinin geneline hakim klasik sahnelerle süslenmiş ama bir o kadar da saçmalıklarla dolu güzel bir macera filmi olmuş.. bazen brendan fraser'ın MUMYA filmini izliyor gibi hissettim (böceklerin saldırması, mekan yıkılırken elemanın altın çalma telaşı vs).. bir de Spielberg hiç vazgeçmiyor şu en sonda herşeyin yıkılması klişesinden..

- genç delikanlının tarzan gibi ipten ipe atlayarak arabalara yetişmesini,
    - jipler üzerinde dövüşme sahnesinin uzatıldıkça uzatılmasını,
    - arabayla uçurumdan uçup ağaca konmayı,
    - 3 kere çağlayandan düşüp kimsenin burnunun bile kanamamasını,
    - kötü kadının, hep i.jones'un yol göstermesini beklemesini, hatta gereğinden fazla aciz kalmasını,
    - gizli kalmış şeyleri kolayca buluvermelerini, bulmacaları anında çözüvermelerini
    - her gittikleri yerde acayip acayip insanların ortaya çıkmasını..... saymazsak film çok güzeldi diyebilirim

özetle; son derece piyasa bir film olmuş, haliyle benim gözümde dörtlemenin en sonunda yer aldı..

• quote:

Orjinalden alıntı: özzer

binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı...

•  Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008)

DVD Detayları:

Film DVD'de 2 Disk'lik özel versiyon ve tek Disk'lik standart versiyon olarak yayınlanacak. Görüntü Widescreen 16:9 ve ses THX sertifikalı Dolby Digital 5.1 İngilizce dublajlı ayrıca Fransızca ve İspanyolca 5.1 dublaj da içerecek. Altyazılar da aynı şekilde İngilizce, İspanyolca ve Fransızca olarak belirlenmiş.

DVD ekstraları da oldukça geniş olacak. Kamera arkası görüntüleri, geçmişten günümüze Indiana Jones karakterleri ve karşılaştırmaları ayrıca çok büyük bir galeriyle beraber gelecek koleksiyoner DVD'si.

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008)

Blu-Ray'de ise öncelikle kapak tasarımının da farklı olduğunu görüyoruz. 1080 Piksel yüksek çözünürlüklü görüntü kalitesi ve yine THX sertifikalı Dolby True HD ses özellikleriyle geliyor film

• Blue-ray'demi çift disc

Orjinalden alıntı: Kevin_Mitnick

bugun itibariyle dvd si çıkmıştır duyurulur. dvdripleri bile internette dolaşmaya başladı

Iron Man'de bugün çıktı, bluray ripleri bekliyeceğim ben.

Ses, görüntü güzel puan almış ama filmi yerin dibine sokmuş adamlar

İron Man, bu film vs. son dönem filmlerinin hiçbirini orj bluray olarak almam, para verilecek filmler değiller... Bunlar için en güzel çözüm, 1080p rip

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.