Şimdi Ara

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün izledim filmi. Efektler aşırı abartı geldi bana. Herkes kafasına göre takılıyor gibiydi filmde efekt konusunda.
    Diğer 3 filmi izlemedim onlar da mı bu şekildeydi bilmiyorum ama bu film öyle aşırı abartılacak film gibi gelmedi bana. Eğlencelik çerezlik bir kerelik izlenecek bir film gibiydi bence.

Orjinalden alıntı: PHI

Bugün izledim filmi. Efektler aşırı abartı geldi bana. Herkes kafasına göre takılıyor gibiydi filmde efekt konusunda.
    Diğer 3 filmi izlemedim onlar da mı bu şekildeydi bilmiyorum ama bu film öyle aşırı abartılacak film gibi gelmedi bana. Eğlencelik çerezlik bir kerelik izlenecek bir film gibiydi bence.

yan rolde SEAN CONNERY nin oynadığı indiana jones serisinin üçüncü filmini MUTLAKA izlemelisin..

bu son çıkanı ben de pek beğenmedim, saçmalıklarla doluydu
  • İndirdim dvd ripi şimdi izlicem bakalım nasıl bir şey

Orjinalden alıntı: PHI

Bugün izledim filmi. Efektler aşırı abartı geldi bana. Herkes kafasına göre takılıyor gibiydi filmde efekt konusunda.

Aynen katılıyorum. Tek seferrlik çerezlik bir filmdi. Ama güzeldi izlemesi zevkli, bol aksiyonlu bir filmdi.

Hele ki o atom bombası sahnesinde buzdolabının içine girmesi var ya yerlerdeydim orda
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.