Şimdi Ara

Indiana Jones and the Dial of Destiny (2023) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
2.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yarın malum yerlerde.


    Edit: Geldi.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Geldiyse hemen bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine bir Mary Sue.


    en.wikipedia.org
    Mary Sue - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Mary_Sue

    Disney, bir başka çocukluk kahramanımızın içine ediyor bu filmde. Prodüktör koltuğunda yine Kathleen Kennedy. Zaten onun adını ve Phoebe Waller-Bridge ismini görünce arkaya bakmadan kaçmak gerektiğini biliyordum. Bu kadının içinde bulunduğu her proje, şişirilmiş, abartılmış birer balondur. Sahte feminizm algısı ile meşhur edilmeye çalışılan bir kadın. Kadın bildiğin "peltek", konuşurken anlamak için sesi açmanız, kulak kabartmanız filan lazım. Doğru düzgün konuşmayı bile beceremeyen bir kadını aktör yapmışlar ve kendisine torbayla para ödüyorlar. Sürekli iş veriyorlar. Merak ettim araştırdım. Alın size torpilin kaynağı. Özetle "soylu" bir ailenin çocuğuymuş. Kısaca her şeyde olduğu gibi yine bir Holivud iki yüzlülüğü.


    Alıntı

    metni:
    Phoebe Mary Waller-Bridge was born in Hammersmith, London, on 14 July 1985, the daughter of Michael Cyprian Waller-Bridge, founder of the electronic trading platform Tradepoint, and Theresa Mary, daughter of Sir John Edward Longueville Clerke, 12th Baronet, employed by the Worshipful Company of Ironmongers. The Bridge, later Waller-Bridge, family were soldiers and clergymen, who came to rank among the landed gentry of Cuckfield in Sussex.


    Ha filmi soracak olursanız, film sıkıcı arkadaşlar. Açın eski orijinal Indy'leri izleyin. Steven Spielberg'in çektiklerini.





  • Filmde ki kadını aşırı itici buluyorum bir sürü güzel çekici aktris varken en itici kadını oynatmayı başarmışlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün seriyi izlemiş ve zerre kadar keyif almayan biri olarak bunuda 4K olarak ileyeceğim bu hafta. Beklentim 0 büyük ihtimal yarısında kapatırım hayırlısı.

  • Yaşı 45 ve üzerine olanlar için harika bir film belki duygusal yaklasiyorum ama her saniyesi çok çok çok keyifliydi .
    Şimdi ki gençler için sıradan bir film olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furandor kullanıcısına yanıt

    Yaşım 40 üstü. Film aşırı sıkıcı ve siyasi ve kültürel "dersler" vermeye çalışan iğrençlikte bir senaryoya sahip. Eski filmlerin yakınına bile yaklaşamaz. Nostaljik olarak bir değeri varsa bile ben bu modern holivudun izleyicisinin kafasına sokmaya çalıştığı endoktrinasyonu şiddetle reddettiğim için o tadı alamadım. Ayrıca CGI Harrison Ford da çok kötü olmuş. Playstation 2 grafikleri gibi.

  • Yeni bir seri haline getirilebilirdi yazık olmuş aslında piyasada o rolün hakkını verecek oyuncular da var.

  • Ben beğendim filmi sıkılmadan izlettirdi. 81 yaşındaki HF yine döktürüyor helal olsun ihtiyara be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • No Hard Feelings'ten sonra Dial of Destiny'i açıp üst üste 2 film izlemiş bulundum ve bir saniye sıkılmadım diğer yorumları okuyunca şaşırdım. Yorumların aksine Phoebe Waller Bridge'i çok severim ve filmi sırf onun sayesinde açtım diyebilirim bana kendisini izlemek keyif ve huzur veriyor ayrıyetten de ekstra bir feminizm kastığını da görmedim. Fleabag ve Crashing çok güzel işler bence mesela, şaşırdım.

  • Maalesef serinin en kötü filmi olmuş.Aslında güzel bir başlangıç yaptı,genç indi'yi gayet başarılı buldum.Ama yaşlı indi ve konunun gidişatı filmi batırdı.

  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Bu elemanın söylediklerine kesinlikle katılmıyorum. Yeni jenerasyonun film zevkinin çok değiştiği doğru ama nereye doğru !? Bizim gibi eski jenerasyon için şimdilerde klasik bi şeyler görmek güzel diye düşünüyorum. Bu da bana eskiyi hatırlattığı için güzel geldi .


    Ben yeni izledim ... Indycileri tatmin edecektir. Yumulun :)

  • obili O kullanıcısına yanıt

    Hocam şu incelemeden bağımsız olarak hatta incelemenin detaylarını unutacak kadar çok sonra filmi izledim. Hani hiçbir yorumun etkisinde kalmadığımı rahatlıkla söyleyebilrim ki film olmamış. Eski 3'lemedeki ciddiyet bu filmde yoktu. 4. film gibi olmuş bu da. Ayrıca ilk üçleme yapıldığı yıla göre çok şey sunarken bu film resmen geriye gitmiş sanki. 2023 yılına yakışmayacak bir yapım olmuş. Filmi izledikten sonra filmle ilgili hafızamdaki her şeyi silip attım. Aklımda tek kalan şey yapımı beğenmemiş olmam, daha doğrusu vasat bulmuşum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.