Şimdi Ara

INDEX (İndeks) Grup'un ve Bimeks'in ayıpları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorunumu en kısa haliyle özetleyerek sizlerle paylaşmak istedim. Lütfen ilgili firmalardan alışveriş edecek olanlar iki kere düşünsün.

Dağıtımcı İndex Bilgisayar Western Digital Ürün Müdürü beni bozuk WD1001FALS harddiski garantiye yollamam için ürünü satın aldığım Bimeks'e yönlendirdi. Ürünü Bimeks'e götürdüm. Bimeks'ten sattıkları ürün 30 günden sonra arızalanırsa, karşı ödemeli olarak İndeks Bilgisayar'a yollamam gerektiğini söylediler. Kendileri kesinlikle ürün kabul etmiyorlarmış. Bence bu hiç de müşteri dostu bir yaklaşım değil. Hayatımda ilk kez Bimeks'te gördüm.

İndex Bilgisayar Western Digital Ürün Müdürü Bimeks'le aralarında böyle bir anlaşma olduğunu ve bundan haber olmadığını yazdı. Ürünü kendilerine göndermemi istedi, ancak kargo parasını ödemeye yanaşmıyor. Ben ürünü satın aldığım perakendeciye, dağıtıcının yönlendirmesiyle götürdüm. Tekrar başka bir adrese götürmek veya kargo bedelini ödemek zorunda değilim. İndex Grup'un ürünümü kargo bedelini karşılayarak değiştirmesini istiyorum.

İki firmayı da kara listeme ekledim. Sorunumun çözümü için siz Donanım Haber kullanıcılarından tavsiye bekliyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?

Düzenleme, 24 Nisan: Mevzuyu yazdığım yerlerden hangisinin etkili olduğunu ve kimden direktif aldığını bilmiyorum, ancak ilgili ürün müdüründen ürünü karşı ödemeli olarak göndermemi istediği bir e-posta geldi. Sonucu buraya yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gobl1n -- 24 Nisan 2010; 16:07:19 >

• İndeks bilgisayarla ilgili ben de başıma geleni anlatayım.

Mavi bilgisayardan seagate'nin sonradan sorunlu model olduğunu öğrendiğim 7200.11 modelinden almıştım. Mavi kapanmadan kısa bir süre önce bozuldu ve garantiye verdik. İşi yakından takip edip maviyle irtibata geçip harddiski indekse gönderdiklerini öğrenmiştim allahtan. İndeks bilgisayarla da irtibat kurdum. O aralar mavi battı, indeks de benim harddiskin üstüne yattı. Defalarca mailleştik, beni kandırmaya çalıştılar tarih vererek ürünü mavi bilgisayara geri gönderdik diye. Dedim "ne göndermesi, gittim sizin yerinize adam elinde aldı gösterdi benim harddiski ama vermedi". Dalga geçer gibi çok rezil durumlarla karşılaştım, şebek ettiler beni ama ayrıntıya girmeye gerek yok..

Netice-i kelam İndeks bana böyle yaptı arkadaş..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.