Şimdi Ara

Indesit SPIW412LIN A+ 12000BTU Inverter Klima - Teknofish / 2149 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teknofish ile ilgili bir bilgim yada deneyimim olmadı. İnternetten ısıtma amaçlı klima araştırıyorken denk geldim. Klima arayanlar için güzel fiyat diye düşünüyorum.
    Kargo ve kurulum ücretsiz.

• Gittigidiyor ya da n11 üzerinden vestel marka bir klima almıştım bu firmadan gelmişti faturasından hatırladım bir sıkıntı yaşanmamıştı. Ama dediğim gibi arada bir e ticaret platformu vardı direkt bu firmadan almamıştım yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bende problem olacağını sanmıyorum. Sipariş geçeceğim. Ev zaten küçük olduğundan ısıtma için yeterli olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Indesit de parça sıkıntısı oluyormuş. Şansa ariza yapmazsa iyi. Klimalarına Vestel bakıyormuş ama parça olayı var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Paylaşım için teşekkürler.
    Geçen hafta hb bu cihazı 2000 tl'ye 18 bin olanını 2650 tl'ye sattı.
    Ayrıca tavsiye eden birini bulamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Indesit-Ariston-Hotpoint TR den çekildi ancak fabrikaları ihracat sebebiyle açık. Burda ürettirip dışarı pazarlıyor Indesit. Servis konusunda Vestel ile anlaştılar parça tedariği ve servis konusunda yavaş olmaları normal alırken bunu bilerek alın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Notrinova

Indesit-Ariston-Hotpoint TR den çekildi ancak fabrikaları ihracat sebebiyle açık. Burda ürettirip dışarı pazarlıyor Indesit. Servis konusunda Vestel ile anlaştılar parça tedariği ve servis konusunda yavaş olmaları normal alırken bunu bilerek alın.
    Teşekkürler hocam. Daha uygun bu kapasitede klima bulamadığımdan ve bütçem de kısıtlı olduğundan bunu almak en mantıklısı olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.