Şimdi Ara

indesit çamaşır makinesi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba baktım burda beyaz eşya konusuluyor bende diger mesajları kirletmemek adına yeni bir baslık açtım eğer ilgilenirseniz sevinirim .
    Biz gecenlerde indesit marka bir camasır makinesi aldık türk malından arcelik özellikle agzımız yandıgı için bunu aldık hemde kaliteli görünüyordu.
    Neyse sözün özü geçenlerde çamaşır yıkanırken elektirikler gitti gelince de annem devam etmesi için makineyi çalıstırmıs ve tık diye bi ses gelmiş cam anında çatlamış servisi çagırdık ellerinde ki listeye bakıp bu garanti kapsamına girmez kapagı ile degistirirseniz 80 sadece cam değisirse 50 milyon demisler bizde yaptırmadık simdi sormam gereken şeyler var ama önce size danısayım dedim
    1. çamasır makinesi camı ki o kadar kalın bir cam tık diye nası gider cam tamamen dagılmadı çatladı .
    2.garanti kapsamına neden girmiyor biz herhangi bir müdahalede bulunmadık
    3.madem sadece camı degisebiliyor neden kapağı ile değiştirmek istiyorlar buna anlam veremedim .
    4.Hiç böyle bişi gördünüz duydunuz mu

Eğer fabrikasına ve yurtdısına atacagım mailden sonuc alamazsam şikayet sitelerine yazıcam okur ve cavaplarsanız sevinirim

• Çok enterasan bir olay.Bence sorun kesinlikle garanti dahilinde çözülmeli.
    Bir de şunu ekleyeyim.Ben her ne kadar Arçelik asla almayın desem de Arçelik Ariston(Indesit)den iyidir.Makine tercihinizin iyi olduğunu söyleyemeyeceğim.Aynı fiyata keşke Profilo tercih etseydiniz.Çok daha kalitelidir.Ama olayın arkasını bırakmayın,kesinlikle hatanın sizde olduğunu düşünmüyorum.
    Ayrıca cam aynı kapak dururken değiştirilebilir.Çağırdığınız servisin yetkili olduğundan emin misiniz?Ya da yetkiliyse başka servise yönelmekte fayda var.
  • ben evimde 3 senedir indesit no frost buzdolabı,fırın ve çamaşır makinası kullanıyorum. Allaha şükür o kadar elektrik gidip gelmesine karşın hiç bir problem yaşamadım. Ayrıca elektrik tüketimi konusunda pek fazla bir fark görmedim. Zaten A+ cihazlar. Bence senin şansızlığın olmuş ama yşnede diğer arkadaşlara katılıyorum. Kesinlikle kullanıcı hatası değil. Ve garanti kapsamı içinde ücretsiz işlem yapılması gerekiyor.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.