Şimdi Ara

Incorrect version!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar simdi cikicak bazi arkadaslar 7. konu oldu bune falan filan diyecekler ama bu hatanin cozumu hala bulunamadi buna bir cozum bulun
    diyeceklerki sil tekrar yukle yukledim gne olmadi
    diyeceklerki orjinal client kullan zaten hic bi program kullanmiyorum
    diyeceklerki err sender exe yi silme yada hic bi klasoru degistirme zaten yukledigim gibi oynuyorum hic bisey yukledigim yok
    diyeceklerki bot kullanma zaten bot mot yok
    hala cozum bulamadiiniz mi buna????

• ewt o ama konu sonlandirilmadan birakilmis gitmis birileri sunun cozumunu bulsun biz hic taxiye giremiycekmiyiz hic scroll basamicakmiyiz dusunce bos gidicek diye bune yaaa!
  • Arkadaşım sorun sende sanırım,orjinal sro_client ile yer değiştin ve olmadıysa başka çözüm bilmiyorum ben...
    Kime değiştirttiysem düzeldi,sadece sende mi düzelmiyor ben anlamadım...
  • Aynı hatayı bendede veriyo arasıra ama ben Client'ı kapatıp açtığımda sorunsuz bi şekilde devam ediyorum....
  • bende oynuyorum mesela 3 saat oynadim sonra bu hatayi aliyorum gene bide sende pre var heralde bnde oda yok 40 saat bidaha giremiyorum
  • SORUN DUNKU PACHLE DUZELTILDI TESEKKURLER
    KONU KILTLENEBILIR...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • düzeLtiLmedi valla. dün patchten sora 3 kere aynı sorunLa karşıLaştım..
  • ozaman bagirmaya devam
  • ben L4 Plus'la birlikte geçeceğini düşünüyorum..O zaman client yenilenecek çünkü..Şimdi düzelteceklerini sanmıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsro

ben L4 Plus'la birlikte geçeceğini düşünüyorum..O zaman client yenilenecek çünkü..Şimdi düzelteceklerini sanmıyorum..

client zaten her sali gunu yenileniyor
  • @spider003

Ben client versiyonunun değişmesinden değil, yeni client indirmekten bahsediyorum..
    Söylediğiniz gibi olsa her Legend 5dk'lık bir Salı updatesiyle gelirdi..
  • Belki avatarından dolayıdır(Blizzard WoW un yapımıcısı bilmiyen yoktur sanırım) Neyse tekrar İNDİRDİN Mİ hiç??bence tekrar indir yda arkadaşından fln al ama clienti değil oynu
  • aynen kardeşim bendede verdi 1saat önce aynı hata bıktım artık isyan etmekten hala oyuna gircem kaç saattir bekliyorum girmesini oyuna
  • Benim accountta ki yyan çara girmek için oyuna reset çekiyorum, id-pw yi yazıp enter dediğimde bu hatayı veriyor ekran kararıyor oyuna giriyor mesaj kayboluyor 1 saniyeliğine görünüyor. Fakat client orjinal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsro

@spider003

Ben client versiyonunun değişmesinden değil, yeni client indirmekten bahsediyorum..
    Söylediğiniz gibi olsa her Legend 5dk'lık bir Salı updatesiyle gelirdi..

Ben Her legendda sadece Client mi degisiyo dedim ?? Duzgun oku...
  • quote:

Orijinalden alıntı: spider003

Ben Her legendda sadece Client mi degisiyo dedim ?? Duzgun oku...

Sende bilmiyorsun ki ne dediğini.. neyse cevap vermiyorum..

Herkese iyi forumlar..
  • yaw girmek için 6-7 saat bekliyoruz 2 saat oynuyom tak bu hata deli olcam yawwwwwwwwww
  • Bu Hatayı Bende Alıyorum...Bir Çözümü Hala Yok Sanırım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.