Oranın kurucuları falan hep üniversiteli ve sizden bizden daha büyük insanlar var orada.
İnci sadece milletin küfrettiği yer değil.
Aklıma bir özdeyiş geldi, sözüm meclisten dışarı:
Eğitim cehaleti alır, eşeklik bâki kalır.
Böyle olacağını hiç düşünmezdim ama hocam 2 dir yorumlarına katılıyorum. Cuk oturmuş.
Doğru söze ne hacet.
quote:
Orijinalden alıntı: 1881
quote:
Orijinalden alıntı: Hellmarch! Böyle mi tanışıyorlar acaba? -Aaa tanıdım lan seni benim halama sövüyordun. -Vallaha bildin lan sende benim kayınvalideye kaynıyordun. -Kanka olak mı? -Olduk say...
Birader devir acayip bir devir. Ahir zaman buymuş sanırım.
Aaaaa deme öyle, onlar böyle deşarj oluyorlar, sisteme karşı çıkıyorlar, bir nevi anarşizm.
Her dönem çıkar böyle dejenere gençler anarşik olduk deyu. Büyüyünca anlarlar "lan bu herifler bizim anamıza bacımıza sövüyorlardı gık demiyorduk ne malmışız" diye de iş işten geçecek.
dağılın şimdi inciciler
Bunları duyabiliriz büyükşehir maçlarında ;
oooo büyükşehir öper büyükşehir İskender reyiz takımı buraya getir iskender reyiz takımı buraya getir
Millet maç başlamadan önce der iyi oldu bu grup İBB'nin ne zamandan beri taraftarı yoktu.
Bunlar tezahürata bi başlarlar ÇAT sezon sonuna kadar seyircisiz oynama cezası.
quote:
Orijinalden alıntı: Hellmarch!
Her dönem çıkar böyle dejenere gençler anarşik olduk deyu. Büyüyünca anlarlar "lan bu herifler bizim anamıza bacımıza sövüyorlardı gık demiyorduk ne malmışız" diye de iş işten geçecek.
Tuhaf olan edilen küfürleri, ''biz orada aslında söylemek istenen şeyi söylemiyoruz, sadece lafın gelişi söylüyoruz. Bir nevi rahatlama, yoksa şahsa yönelik bir olay yok'' diyerek savunuyorlar. Arkadaş muhatap olduğun kişinin anasına, bacısına kaynıyorsun bunun ne gibi bir izahatı olabilir yahu?
Giresunumuzun maçı olmasa bende gidecektim vallaha
Maç bitiminde tezahüratlar, şukunu verdim Avcı şukunu verdim Avcı oooo.
Biletler beleşmiş sanırım giderim belki.
Deplasman yaparlarmı acaba
Şimdi kafama takılan konu şu. Bu arkadaşlar oraya gidecekler ve muhtemelen küfürlü tezahürat yapacaklar. Yarın bir gün federasyon da çıkıp "koro halinde ve sürekli küfür edildiği için" takıma para cezası ya da abartalım saha kapatma veya benzeri bi ceza verse ibb'nin savunma hakkı olacak mı? Bu adamlarla alakamız yok falan gibisinden. O biletler küfürlü tezahürat yapmama şartıyla bedava verilmiş de olabilir gibime geliyor. Gece gece kafa yordum olaya ya :D İncici varsa küfretmeden şukumu versin lütfen...
quote:
Orijinalden alıntı: winchester
Sözlükte birbirlerine sövüp birde gerçekde buluşuyorlarmı?
evet. hatta gerçekte buluşup çok iyi anlaşıyorlar. bu yüzden bir ara zirveleri kaldırdılar, birbirleriyle tanışınca küfürün azaldığını söyleyip zirve açanlara küfrettiler hatta yani sözlük ortamında uzun süre geçirirseniz, sözlüklerin klasik formatına ve kurallarına tepki olarak kurulmuş bir oluşumdur inci sözlük. ha hesabım var ama kullanmıyorum ben, en son da belki 5-6 ay önce girmişimdir. ama kemik kadrosu "ıyy ergen" diye burun kıvırdığınız tiplerden değildir.
bu arada ibb maçına belki gidebilirim, boş oturup staj defteri yazmaktan iyidir.
inci nin mentalitesini anlamayıp yorum yapanlar malesef şansız yorumlar yapmış bulunuyorsunuz...sadece küfürleri görerek yorum yapmayın lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: ksk_mehmet
inci nin mentalitesini anlamayıp yorum yapanlar malesef şansız yorumlar yapmış bulunuyorsunuz...sadece küfürleri görerek yorum yapmayın lütfen
Azılı bir inci karşıtı olarak cidden sorayım: Nedir amaçları?
1881 size forumdan cidden saygım var karşı çıkmak olarak algılamayın lütfen ancak inanın girin küfürleri harici mentalitesini biraz benimseyin hak vereceksiniz..
quote:
1881 size forumdan cidden saygım var karşı çıkmak olarak algılamayın lütfen ancak inanın girin küfürleri harici mentalitesini biraz benimseyin hak vereceksiniz..
Ben herhangi bir saygısızlık, artniyet içermeden sordum. Çünkü o site ile ilgili kafamda oluşan tek izlenim, üyelerin birbirlerine küfür ettiği.
o sitedeki birbirine destek ve organize oluş yapısı hiç bir sitede yok.(=ondan bahsediyorum..1881 ben de asla saygısızlık yaptın vs. demek istemiyorum özür dileyerek sadece orada sana saygı duyuyorum dememdeki amaç hani sana karşı çıkmak sana asilik yapmak istemediğimi belirtmek istediğim için..pardon
quote:
Senin yorumların pek bir şanslı buldukyahu millet ana bacı küfür ediyor ne mentalitesinden bahsediyorsunuz
bu başlığın anlattığı olay bile sağlam organize oluşlarının bir ispatı...5000+ kişi bekleniyor bu katılımda..buna saygı duymak lazım diyorum(=
İncideki şu olayı çok seviyorum.Mesela bir sitede inciye laf ediyorlar.Neredeyse 250-500 kişi siteye saldırıp, eğleniyorlar. 2 haftada bir zirve düzenliyorlar, birahanede içiyorlar bazen, bazen basketbol oynuyorlar.Bazen halısaha maçı yapıyorlar.
Küfrediyorlar diyorsunuz evet ediyorlar, özentilere,tikilere,gerizekalı gibi hareket edenlere,ülkedeki salak insanlara ediyorlar.Birbirilerine de ediyorlar ama onlar için sorun olmuyorsa, size niye problem oluyor ?