Şimdi Ara

İnception saçmalığı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben efsaneyim ne zaman basyapit olmus :))))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havalı geldiği için film mi izlenir?
  • Anlamamış demek ki filmi.
  • Inception bir başyapıttır, tabi anlayana
  • Şu popüler kültüre bakış açınızı değiştirin. Havalı olmakla, film izlemenin mantığı nedir? Inception'ı izleyip beğenirsin fakat açıklama getiremezsen farklılık olmaz. Kritik çok ayrı birşey. Beğenmeyebilirsiniz saygı duyarım da anlamayıp bir filme saçma diyen insandan ben fazla birşey bekleyemem.
  • The Box'u izle de öyle konuş
  • Filmi izliyor anlamiyor sonra da sacma diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • I'am Legend baş yapıtmış
  • 1.si amaç cool gözükmek bu besbelli '' siz çok begeniyorsunuz ama ben begenmedin '' diyerek kendini farklı sanıyorsun ama eminim ki agzının suyu aka aka izledin .
    2.si senin örnek verdiğin filmler evet hepside çok güzledir ancak bunların hepsinde senin absürt diye begenmediğin şeylerden vardır . misal ben efsaneyim , veya seven vs vs
    filmi anlamıyorsan bari sor ... misal benden bulut atlasını anlamadım ve begenmedim konu açtım mevzuyu sordum , sende utanma sor bizde dilimizin döndüğünce anlatalım
  • bilim kurgu veya fantastik filmler izlerken yanımdaki arkadaşlar bu ne lan saçma saçma diyorlar ya çakasım geliyor onlara bi tane onun gibi bir şey oldu bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

I'am Legend baş yapıtmış

• Garip bir düşünce tarzı ''havalı olmak adına ... yapmak ve yapıldığını düşünmek.'' Sana birşey demiyorum daha önce başkalarında da gördüm bu düşünceyi.

Ben filmimi izlerim kimse umrumda olmaz onun içinden çıkarttığım düşünce gelişimi umrumdadır.
    Ne kadar çeşitli düşünürsem o kadar kendime birşey katarım diye düşnüerek izliyorum.
    Ufkumu açıyor diyebilirim.
    Belki hayal gücümü geliştriiyor böyle filmler.
    Bazen drama izlerken duygusal anlamda gelişim yaşayabiliyoruz.

Inception'da birçok abuk bölüm olduğu ortadadır ama bu filmi izleyenler havalı olmak için izliyor denmesi sen Esaretin Bedeli'ni izleyip çok beğenirsen başkaları da sana ''bu film güzel değil havalı olmak için izliyorsun'' diyebilir.

Bu arada I Am Legend başyapıt değildir.

Filmler için başyapıt tabiri:
    Başyapıt modern anlamda birçok üst düzey eleştirmenin beğendiği filmler olarak tanımlanıyor. Ama önüne gelen filmede Başyapıt denmeye başlandığı şu zamanlarda geçerliliğini yitiriyor.
    Klasik anlamda başyapıt yönetmenler (yazarlar heykeltraşlar ressamlar) grubunun içinde bir yönetmenin yaptığı en iyi iş denenmemiş fikirleri ortaya koymak ve bunu başarıyla seyirciyle buluşturmak.

Banada Tree of Life bir başyapıt gibi geliyor ama dayanamıyor 10 kişiden 9'u bu filme.
    Filmi izlerken çocukluk döneminden büyüklüğe yaşanan dünyanın içinde buluyorsunuz kendinizi.
    Bunun yanında anne baba'nın düşünce yapısının farklılıklarına bağlı davranışları sergileniyor.

Filmleri izlerken size konusunun verdiği kadarını, perdedeki görüntünün gösterdiği kadarını izliyorsanız çok şey kaybedersiniz.
    Gözleriniz önünde sergilenen şeye bakarak düşüncenizi ona katın konu içinde konular açın kafanızda daha iyi anlayacaksınız.

Bazı filmlere dayanamayanlar olaya bakışları farklıdır.
    Sadece ekranda gösterileni izleme tercih edilip kafa yormadan tembellik yapılıyor.
    Bunun sebebi içi boş aksiyon filmleridir. Çünkü seyirci patladı patlamadı öldü ölmedi bitti gittiye alışmıştır tabi.
    Başta şu oldu sonunda şu oldu filmlerine alışılmıştır çünkü.

Bombayı da koyayım Esaretin Bedeli çok abartılıyor.

• Beğenmessin anlarımda im legend nasıl en iyi filmlerden oluyo işte onu anlayamam
  • Zevk meselesi diyelim.Benim için de listemde üst sıralardadır.
  • Bende memento'yu izledim geçen beynimi yaktı film hiç sorgulamadım bile 2 saatim çöpe gitti.
  • arkadaş kaldıramayacaksanız psikolojik gerilim filmi izlemeyin aaaa. bir dolu film var dışarda. daha momento, inception gibi filmleri yiyemiyor bünyeniz, gidip bergman, tarkovski filmleri falan izleseniz ne olacak acaba.

devam edin işte forrest gump, esaretin bedeli, intouchables gibi vıcık vıcık dram kokan filmlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goldstein -- 4 Eylül 2013; 17:30:29 >
  •  İnception saçmalığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: milenyum12

Arkadaşlar ben inceptionu izledim tam bir zamn kaybı olduğunu düşünüyorum çünkü filmde absürt saçmalıklar dolu insanlarda vay be neler varmış diyip anlamış gibi yapıp izliyor havalı geldiği için insanlara bu kadar popüler olduğunu düşünüyorum yoksa boş zaman kaybıdır bunları izleyip zamn öldüreceğinize bi kaç başyapıt izlemenizi öneririm.Örnek umudunu kaybetme/guguk kuşu/esaretin bedeli/seven/ben efsaneyim/forest gump/seven/godfather başyapıtlrdan bazıları...

Tamam anladık zevkine uymamış ama niye kimse izlemesin diye konu açarsın onu anlamadım. Yani şimdi senin mantığın benim beğenmediğim film çok kötüdür kimse izlemesin mantığı.
  • Bir daha izlemenizi öneririm hocam anlamamış olabilirsiniz.
  • Bence sen saçmalamışsın her anlamadığın filme saçma demek mantıksız bir hareket
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.