Şimdi Ara

Inception (2010) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.852
Cevap
3
Favori
120.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi elbette ki o 1 puanlar filmin hakettiği puanlar değil fakat şuda var birçok kişiye göre bu film 10 alacak film de değil.nasıl o 1 lere kızıyorsak 10 larada aynı tepkiyi göstermek lazım.o 1 ler verilen haksız 10 puanları dengeliyordur.böyle bir mantık kurabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARTU

quote:

Orijinalden alıntı: pcp1rates

filmi buldum ama tr altyazı yok hemen ingilizce ogrenmem lazım :)

Bu filmi sinemada veya internetten en kötü BRRip izlemeyip Camrip izlemek, tam bir ihanet olur

Kesinlikle katılıyorum....

Bu cuma sinemalardayız anlaşılan :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

şimdi elbette ki o 1 puanlar filmin hakettiği puanlar değil fakat şuda var birçok kişiye göre bu film 10 alacak film de değil.nasıl o 1 lere kızıyorsak 10 larada aynı tepkiyi göstermek lazım.o 1 ler verilen haksız 10 puanları dengeliyordur.böyle bir mantık kurabiliriz.

1'ler ile 10'lara aynı tepkiyi gösterebilmemiz için filmin puanların ortalaması olan 5'in civarında bir puanı hak ediyor olması lazımki 2 tarafta hak etmediğini vermiş diyebilelim.Hiç öyle gözükmese de diyelim 7'lik bir film şimdi 10'lara mı kızmak mantıklı 1'lere mi?

Normal kullanıcılardan %70'in top 1000 voterste'de %22 10 vermiş üye varken senin bunu dengeliyorum diyerek 1 verme hakkın yok, sen dengelemiyorsun hak ettiği yerden etmeye çalışıyorsun.Bariz bir şekilde 1'i hak etmeyen filme bu oyu verenlerin hiçbir geçergesi olamaz, savunmanın mantığı yok bence.

Sizin dediğiniz mantık bazı filmlerde işliyor örn son twilight filmihttp://www.imdb.com/title/tt1325004/ratings %27'den fazlası hak etmediği halde 9-10 vermiş %30'da 1 vererek dengelemiş.

Sonuç olarak böyle çıkıntılar heryerde çıkıyor ama bu en çok oy veren olmaktan başka bir özelliği olmayan ayrıcalıklı grupta bu kadar çok çıkması kötü bir durum site için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 26 Temmuz 2010; 12:07:59 >

• Ben filmi izlemis biri olarak, ve gercekten cesitli filmler ve animeler izlemis biri olarak konusuyorum.
    bu film 10 puani hakediyor.

neden hakettigini aciklardim ama sakat olacak
  • aman ustadım filmi izleyelimde yazacaksanız daha sonra uzun zamandan sonra ilk defa bu film için sinemaya gidecegım hevesımız kursagımızda kalamsın
    quote:

Orijinalden alıntı: adam hakli beyler

Ben filmi izlemis biri olarak, ve gercekten cesitli filmler ve animeler izlemis biri olarak konusuyorum.
    bu film 10 puani hakediyor.

neden hakettigini aciklardim ama sakat olacak
  • 9.3/10 71,248 votes »
  • 28'inde Türkiye ön gösterimi varmış filmin, var mı gidecek şanslı İstanbul sakini?
  • İzleyenlere bir sorum olacak aksiyon bol mu filmde

Bu arada film ilk 20 içinde olacaktır imdb'de ortalama 8.8-9.0 arası bir puanı olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 26 Temmuz 2010; 16:35:59 >
  • film o kadar işlemişki rüyamda di caprio ve film ekibiyle felan tanışıp konuşuyoduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

İzleyenlere bir sorum olacak aksiyon bol mu filmde

Bu arada film ilk 20 içinde olacaktır imdb'de ortalama 8.8-9.0 arası bir puanı olacaktır

İlk 10'dan düşmez artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

28'inde Türkiye ön gösterimi varmış filmin, var mı gidecek şanslı İstanbul sakini?

Ben bu şekil Paranormal Activity'ye bilet kazanmıştım. Cevahir'e gittik. Kimse isim falan sormadı. Geçtik, oturduk. Bunda da öyle olabilir mi acaba? Gidip denesem mi?
  • ARkadaslar filmi özellikle bir kac aydır heyecanla bekliyordum ama ümidim kırıldı bir noktada :( Film Türkiye'de Imax Gösterimine sahip olmayacak mı ??? Zira filmin kendisi yeterince etkiyi hissettiricektir ama bunu Imax'le harmanlayaraktan derecesini arttıramaz mıyız??? Biz Türkiye'nin neyi eksik kalıyor? AFM ile görüşen var mı bu konuyu acaba :?: [amacım katiyyen gerginlik falan değildir, sadece AFM adına üzülüyorum böyle durumlarda zira kendisi Hubble'ı da getirmedi Eclipse'de getirmedi ki bu yüzden ben hic bir Alacakaranlık serisi filmini sinemada izlememis oldum :D ]
  • Heyecan ile beklemedeyim. Gel artık INCEPTION! :]
  • İstanbul Kadıköy Natilius'ta bu cuma izleyecek olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

İzleyenlere bir sorum olacak aksiyon bol mu filmde

Filmde aksiyon bol bol var, merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan
    ARkadaslar filmi özellikle bir kac aydır heyecanla bekliyordum ama ümidim kırıldı bir noktada :( Film Türkiye'de Imax Gösterimine sahip olmayacak mı ??? Zira filmin kendisi yeterince etkiyi hissettiricektir ama bunu Imax'le harmanlayaraktan derecesini arttıramaz mıyız??? Biz Türkiye'nin neyi eksik kalıyor? AFM ile görüşen var mı bu konuyu acaba :?: [amacım katiyyen gerginlik falan değildir, sadece AFM adına üzülüyorum böyle durumlarda zira kendisi Hubble'ı da getirmedi Eclipse'de getirmedi ki bu yüzden ben hic bir Alacakaranlık serisi filmini sinemada izlememis oldum :D ]

1-2 sayfa önce afm ye attıgım mailin cevabını görebilirsin mobildeyim link atamıyorum 1-2 sayfa önceyi ara ayrıca hubble ın worldwide açılışı yapılacak ağustosta amerika dışındaki ülkelere girecek afm getirecek eylül-ekim dede avatar imax:exteed edition girecekmiş kesin 7 dk ek sahneler olacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19G05S -- 26 Temmuz 2010; 20:36:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: süpergtacı

quote:

Gösterimi planlanan IMAX filmleri yapımcı ve distribütör firma arasında yapılan anlaşmalar çerçevesinde vizyona sunulmaktadır. Bu anlaşmalarda belirlenen süre ve seans kriterlerine göre IMAX filmlerinin vizyon süresi belirlenmektedir. SHREK 4 FOREVER AFTER filminin yapımcısı ve Türkiye’de dağıtımından sorumlu film şirketi ile yapılan anlaşmalar gereği IMAX salonumuzda SHREK 4 FOREVER AFTER filminin gösterimi devam etmesi gerekmektedir.

Bunun yanısıra filmin IMAX kopyasının üretiminin maliyetli ve kısıtlı sayıda olması gerek ülkemiz gerekse birçok ülkede filmin IMAX formatında gösterime sunulamamasının sebebleri arasındadır.

Bu durumu anlayışla karşılayacağınızı umar sizleri sinemalarımızda görmekten büyük keyif duyarız.

Saygılarımızla

AFM Sinemaları

Keşke gelseydi kara şovalye çok güzeldi

Yahu bu nedemek ama ya! Salonları boş boş takılsın o zaman. Bu kadar dikkatsiz olamaz bir firma. Hep aynı olayı görüyorum burda. Avatar'da tamam güzel koyuyorsun izlemeyen izlesin ama malesef salonları boş çekiyor. Shrek desen aynı sekilde bos cekiyor. Onun yerine anlasmanda belirle ve seansı azaltıp gündüze koy su filmleri. Hatta Inception 2D oldugu icin gözlük falan da gerekmiycek ugrasmayla. [temizlenmesi dagıtılması] Daha rahat olur senin icin. Hatta 9 seansı falan ac sabahtan erkenden izlemek isteyenlerde izlesin rahatca =) Üzüldüm acıkcası :( Zira en son Avatar'da yasanan bazı sorunlardan sonra [kenar boslugu-altyazı problemi-ara verilmemesi ve bizim ne hikmetse devasa salonda sıcak sorunu yasayabilmemiz-Ayrıca ciddiyim ki makaranın sesini bile duydum arada! ]

• AFM'den tüm IMAX filmleri vizyona sokmasını bekleyemezsiniz. Koskoca Türkiye'de 2 adet IMAX salonu var ama artık ben buna şükretmeliyiz diyorum. Bu IMAX salonlarının maliyetinin milyon dolarları bulduğu bilinen bir şey. Firmanın maliyeti kaç senede sıfırlayacağı belli değil. Eminim AFM 1 sene önceden IMAX salonlarında hangi filmlerin olacağını biliyordu ve kendisine para kazandıran filmleri seçti. Avatar Türkiye'de vizyona IMAX olarak sadece İstanbul'da girmişti. Milyonlarca dolar hardıktan sonra koskoca AFM firması filmden 2 IMAX kopyası alamıyorsa o zaman bu IMAX işi sandığımız kadar kolay bir iş değil.
  • Onu bile beceremiyorlar adamlar sorun orda. Yahu nasıl bir ekip Milyon dolarlık sistemi kontrol etmeyi bilmez sorarım size. Yapılan acıklamada ara verilmemesinin nedeni ekibin tam olarak sisteme hakimiyet kuramamasıymıs. Ayrıca altyazılar nasıl tek projektörden gösterilir yahu. Niye ugrasılmaz acaba. Hele bunu kalkıp Avatarda yapıyorsun! Son kısım ise daha cok soke edici bir durum ki tekrar söylüyorum su an salonlar bos. Günlerce böyle de devam edicek ama 4 gün sonra cıkıcak filmi getirtebilseler o zaman iste salon nasıl dolarmıs yine görürler ve para yine kazanabilirler!
  • Öff Cuma gelse de izlesek şu filmi.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.