Şimdi Ara

Inception (2010) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.852
Cevap
3
Favori
120.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: o.Ka

quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

quote:

Orijinalden alıntı: adam hakli beyler

10/10

2 gün önce izledim filmi. Allahım içimde ne kadar büyük bir Science-Fiction boşluğu varmış Şu anda o kadar mesudumki

Film uzun ama hiç bitmesin istedim. Film bitince sinema toplu olarak aaaaaaaaa çekti

Filmi nasıl seyrettin ayrıca yazını spoiler içine al.

Hakikaten filmi nerde seyrettiğini merak ettim şimdi ...

Adam "sinema da" diyor. demekki tr de oturmuyormuş

• Aldım biletimi. Beklemedeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilsemo

Aldım biletimi. Beklemedeyim

Aynen, sabırsızlıkla bekliyorum.
  • Bu kadar beklenti içine girdiniz hayal kırıklığına uğramanız muhtemel.
    (Yanlış anlaşılmasın kötü bir film olacağını asla düşünmüyorum ama beklentileriniz çok çok fazla )
  • quote:

Orijinalden alıntı: aQua~MaDooR`

quote:

Ben bilet alma işini son güne bırakacam heralde.İnşallah bilet bulabilirim

@ aQua~MaDooR`, hocam filmi izledikten sonra sonra imzanı (ç)alabilirim haberin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midlake -- 23 Temmuz 2010; 15:38:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

Bu kadar beklenti içine girdiniz hayal kırıklığına uğramanız muhtemel.
    (Yanlış anlaşılmasın kötü bir film olacağını asla düşünmüyorum ama beklentileriniz çok çok fazla )

Dostum IMDB'de 3.sırada. Normalde ben de beklentilerimi düşük tutup giderim filmlere. Ama bu sefer beklentilerimi düşürmeye çalışsam bile başaramıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Repercussion -- 23 Temmuz 2010; 17:10:29 >
  • Bu filmi gerçekten merak etmeye başladım.Özellikle en can alıcı noktası nedir onu bu kadar yukarlara taşıyacak.Dicaprio çok iyi bir aktör ve hayal kırıklığı yaratacak bir filmde oynayacağını sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samét

quote:

Orijinalden alıntı: aQua~MaDooR`

quote:

Ben bilet alma işini son güne bırakacam heralde.İnşallah bilet bulabilirim

@ aQua~MaDooR`, hocam filmi izledikten sonra sonra imzanı (ç)alabilirim haberin olsun

Senin canın sağolsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Manero

Bu filmi gerçekten merak etmeye başladım.Özellikle en can alıcı noktası nedir onu bu kadar yukarlara taşıyacak.Dicaprio çok iyi bir aktör ve hayal kırıklığı yaratacak bir filmde oynayacağını sanmam.

Nolan yazıp yönettiyse bir filmi rahat ol sen , Nolan ve hayal kırıklığı yaratacak bir film aynı cümlede kullanılması bile mantıksız bence sana lafım yok tabiki
  • Evet sinema tarihine yeni bir başyapıt daha ekleniyor heralde

Millet filmin senaryosunun bir Japon animasyonu olan 'Paprika' animasyonundan çalıntı olduğuna dair bir yorum gördüm.
    Nolan böyle birşey yapmaz bence asla çalıntı olup olamdığı umrumda bile değil
  • Öyle birşey olduğunu sanmıyorum kesinlikle. Paprika'da rüyalarla ilgili bir animeymiş sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKRUSE -- 23 Temmuz 2010; 18:31:59 >
  • yabancı forumlarda böyle bir filmide gördüm ya artık ölebilirim gibi yorumlar var. Nasıl bişey ya öleceğim meraktan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Mirliva. -- 23 Temmuz 2010; 18:33:09 >
  • The Dark Knight filmine de çok büyük beklentilerle gittim ve beklentilerimden daha fazlasını vermişti film. Bu da öyle olacak galiba. Herkes beğenmiş.
  • @DARKRUSE

Arkadaşım animsyonda aynı inceptiondaki gibi ,insanın rüyalarına girip bilinçaltındaki sorunları çözmek için uğraşıyorarmış.Inceptionda ise başlangıç denilen yere ulaşacaklar yani temelde aynı konu olabilir ama nolan tamamen farklı bir şey göstecek bize.
    Ben ilk yorumda da söyledim bu durum umrumda bile değil.Zaten animasyonlarda çığır açıp kapatma gibi bir durum söz konusu olamaz.Nolan böyle bir filmi yazmış,çizmiş ve mükemmel hale getirmişse geriye söylenecek söz kalmıyor zaten.Konularının benzer olması hiç ama hiç alakadar etmiyor.

Ben filmin başyapıt olacağını düşünüyorum Nolan'a güvenim sonsuz Kült olabielcek bir film fragman'ı bile 10 numara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony. Montana. -- 23 Temmuz 2010; 18:51:47 >

• Yabancı forumlardan bende okudum yorumları. Gitmeyi düşünüyordum ve hemen biletimi ayırttım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hircin-Ofkeli

@DARKRUSE

Arkadaşım animsyonda aynı inceptiondaki gibi ,insanın rüyalarına girip bilinçaltındaki sorunları çözmek için uğraşıyorarmış.Inceptionda ise başlangıç denilen yere ulaşacaklar yani temelde aynı konu olabilir ama nolan tamamen farklı bir şey göstecek bize.
    Ben ilk yorumda da söyledim bu durum umrumda bile değil.Zaten animasyonlarda çığır açıp kapatma gibi bir durum söz konusu olamaz.Nolan böyle bir filmi yazmış,çizmiş ve mükemmel hale getirmişse geriye söylenecek söz kalmıyor zaten.Konularının benzer olması hiç ama hiç alakadar etmiyor.

Ben filmin başyapıt olacağını düşünüyorum Nolan'a güvenim sonsuz Kült olabielcek bir film fragman'ı bile 10 numara.

Bu benzerlik yüzünden film çalıntı olacaksa, o zaman şimdiye kadar yapılmış filmlerin yarısı çalıntı olurdu. Yanlış anlama sözüm sana değil. Dediğin her şeye katılıyorum.

• @Repercussion

Katılıyorum
  • Kaldı 7 gün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

quote:

Orijinalden alıntı: o.Ka

quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

quote:

Orijinalden alıntı: adam hakli beyler

10/10

2 gün önce izledim filmi. Allahım içimde ne kadar büyük bir Science-Fiction boşluğu varmış Şu anda o kadar mesudumki

Film uzun ama hiç bitmesin istedim. Film bitince sinema toplu olarak aaaaaaaaa çekti

Filmi nasıl seyrettin ayrıca yazını spoiler içine al.

Hakikaten filmi nerde seyrettiğini merak ettim şimdi ...

Adam "sinema da" diyor. demekki tr de oturmuyormuş

filmi Londra'da seyrettim.
    ayrica spoiler falan yok

illa spoiler istiyosaniz:

film harikaydi. dikkat etmeniz gereken noktalar var. asil saldirida cok derine inmek gerekli ve ruya icinde cok fazla derine inerken kurallar degisiyor. olmek sizi geri getirmek yerine derine gonderiyor. herseyi unutuyorsunuz ama kendiniz derine giderseniz unutmuyorsunuz vs.
    bu noktalari akilda tutmak lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adam hakli beyler -- 23 Temmuz 2010; 20:18:24 >

• 58,361 oyun 41,238 tanesi 10/10

IMDb staff-----------28 - 9.3
    Top 1000 voters----124 - 7.2
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.