Şimdi Ara

Inception (2010) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.852
Cevap
3
Favori
120.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bekleyelim bakalım umarım çok ses getirecek bir yapım olur
  • Kaldı 11 gün beklemesi de zor oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur*

quote:

Orijinalden alıntı: érdem*

quote:

3 olmuş bu filme kesin giderim ben o zaman.Bu kadar yükseldikten sonra dvdrip beklemek ayıp olur hakkaten.

Yavrum gideriz senle ya hele bi girsin de vizyona Çok iyiymiş ama aldığı puan.

Hayret o kadar filmlere çağırdım gelmedin.İnşallah yine yan çizmessin.Film 30 temmuz cuma giriyormuş.Cumaya izin al o zaman

Ulan 2 gün daha bekleyip Pazartesi gidemiyomuyuzİzin günümde gideriz bişi olmaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

3 olmuş bu filme kesin giderim ben o zaman.Bu kadar yükseldikten sonra dvdrip beklemek ayıp olur hakkaten.

Yavrum gideriz senle ya hele bi girsin de vizyona Çok iyiymiş ama aldığı puan.

Hayret o kadar filmlere çağırdım gelmedin.İnşallah yine yan çizmessin.Film 30 temmuz cuma giriyormuş.Cumaya izin al o zaman

Ulan 2 gün daha bekleyip Pazartesi gidemiyomuyuzİzin günümde gideriz bişi olmaz

ilk çıktığı gün gideriz akşam 10 da filan nolcak oğlum.pazartesiyi beklerken konuya filan girer spoiler yerim yanlışlıkla gelirsin akşam gideriz işte.
    Sen gelmezsen ben gider sonra sana bütün filmi anlatırım bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 19 Temmuz 2010; 1:18:03 >

• #3 vay bea! oyuncak hikayesine gideyim bari diyordum, biletler de değişiklik yaşanacak gibi kaldır 11 gün
  • ilk haftasonu hasılatı yaklasık 60m dolar olmus abd de..rekor gelmedı..film cok ıyı olabılır ama amerıkalılr kafa yoran fılmlerı pek sevmıyorlar..filmi izleyen amerıkalılar filmin kafa karıstırıcı ve anlaşılması zor bır fılm oldugunu soyluyorlarmıs.. kaynaklar:http://movies.yahoo.com/mv/boxoffice/ yorumla LAtimes ve bazı yabanacı forumlarda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 19 Temmuz 2010; 9:11:09 >
  • Önceki sayfada dediğim gibi ünlü bir eserden uyarlama ya da devam filmi olmadan rekor neredeyse imkansız gibi, gişe canavarı Avatar'da 77milyon yapmış ilk hafta sonu.

http://www.boxofficemojo.com/alltime/weekends/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 19 Temmuz 2010; 12:51:41 >
  • Bence Amerikada ki hasılat en az $350 milyonu bulur.
  • Yurtdışından gelen yorumlar oldukça olumlu,sinemada izlenmeyi hakeden bir yapım,nolan kendini çok geliştirdi,zaten leonardo ya laf söyletmem boş projede yer almayan bir oyuncu.Merakla bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reko

ilk haftasonu hasılatı yaklasık 60m dolar olmus abd de..rekor gelmedı..film cok ıyı olabılır ama amerıkalılr kafa yoran fılmlerı pek sevmıyorlar..filmi izleyen amerıkalılar filmin kafa karıstırıcı ve anlaşılması zor bır fılm oldugunu soyluyorlarmıs.. kaynaklar:http://movies.yahoo.com/mv/boxoffice/ yorumla LAtimes ve bazı yabanacı forumlarda..

Bu filmin çok yüksek hasılatlara ulaşması dediğin nedenden dolayı zor. Ne yazık ki aklı çalıştırmak gereken filmler sadece Amerika üzerinde değil, bütün dünya üzerinde çok rağbet görmüyor. Fakat Nolan'ın da artık gişe hasılatının rekor olma olayını geçmiş olması lazım. The Dark Knight herkesin seveceği türden bir film, fakat bu tarz filmleri sevmeyenler çok oluyor.

• Oy sayısı 29.718 olmuş puan hala 9.4 ve 3.sırada

Bu arada top 250 ortalaması 9.0 dı 9.1 olmuş. Her an 1.ciliğe çıkabilir. Godfather fanları harıl harıl 1 verme işlemini uyguluyorlardır heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilsemo

Oy sayısı 29.718 olmuş puan hala 9.4 ve 3.sırada

Bu arada top 250 ortalaması 9.0 dı 9.1 olmuş. Her an 1.ciliğe çıkabilir. Godfather fanları harıl harıl 1 verme işlemini uyguluyorlardır heralde

Beklenir onlardan hocam.
  • Bomba bir film olsa gerek, imdb de siralamasini görünce hafiften sok gecirdim. Sabirsizlikla bekliyorum.
  • IMDB Top 1000 user notlarına bakıyordum da.

The Godfather - 8.9
    Star Wars : Episode IV - 8.9
    The Curious Case of Benjamin Button - 7.0
    Inception - 7.0
    How to Train Your Dragon - 6.9

İlginç, tabi. Top Users felsefesi şu; güncel filmler kötüdür, eskiler süper. Bir çok filme baktım ve çıkardığım sonuç bu.
  • Film hakkında inanılmaz yorumlar var. Çok büyük beklenti içerisindeyim. Nolan daha da ne yapabilir ki diyorum bir yandan ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYSST

#3 vay bea! oyuncak hikayesine gideyim bari diyordum, biletler de değişiklik yaşanacak gibi kaldır 11 gün

bu çarşamba ucuzundan bir bilet ile oyuncak hikayesinede gir bence iki filmde bomba kaçırma
  • IMDB puanında şu Females Under 18 yine kabus gibi !

Birçok kaliteli filmde olduğu gibi bu filmde de en düşük puanları veren 18 Yaş Altı Kızlar olmuş, diğer yaş gruplarında hep 9,0 ve üstü ortalama puan verilmişken bunlar filmi dibe vurdurmak için yine çalışmışlar sağolsunlar...

Ne de olsa hepsinin 10 puanı Twilight veya bunun gibi filmlere gidiyor
  • izlenmeden böyle tutuldu izlenince ne olacak acaba

nolan herkesi hayal kırıklığına uğratıyor mu bide amma olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 20 Temmuz 2010; 6:40:06 >
  • izlemeden 10 u çaktım imdb de. In nolan we trust
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.