Şimdi Ara

incemi olsun kalınmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yaklasık 600-650 ytllik bi butcem var. İnce olsun güsel gözüksün diterekten sonynin incecik makinelerine para yatırmak mantıklı bi ismi acaba. Bide istedigim sey oyle cok kaliteli fotoraf felan cekmek degil ole geyik olsun, bu anı olumsuzleştirelim, sevgi çiçeği, aşk kelebeği felan yani. Ne tafsiye edersiniz acaba?

• o zaman dostum canon un IXUS serilerine bir göz at hem ii foto çekiyorlar hem de görüsüşleri güzel ozellikle IXUS 65 dış görünüş olarak benim çok hoşuma gitti bi göz at istersen
  • Bence ince makinelerdekienbüyük problem (SONY T serisi gibi); özelipl kullanmaları. Bu piller pahalı oluyor ve acildurumlarda başka pil takamıyorsun. Kalem pil kullanan makinelerden şaşma.
  • casi exilim modellerine de bir bak derim . geçen hafta bende casio exilim s600 aldım eğer karizmatik ve incecik olsun diyorsan bundan incesi yok . fiyatıda 588 ytl . bide z750 ye de bak derim . tabi canon ixus 50 de alabilirsin ...

CASIO - EXILIM S600 6.0MP DIJ.FOT.MAK KDV Dahil : 588 YTL

link :http://www.hs.com.tr/urun_detayi.asp?urunkodu=CASI.FOT.EXS600.01

incemi olsun kalınmı

Resim Sensörü : 6.0 MP 1/2.5' CCD
    Çözünürlük : 2816x2112, 2816x1872
    Optik Zoom : 3X
    Dijital Zoom : 4X
    Bellek Yuva : SD/MMC
    Flaş : Otomatik, Kırmızı Göz Giderici
    LCD Ekran : 2.2" renkli TFT
    Netleme Aralığı : 15cm ~ sonsuz
    Makro Çekim : 15cm ~ 50cm
    Deklanşör hızı : 1/8s ~ 1/2000 sn
    Pozlama : Otomatik (-2 EV / +2 EV)
    Beyaz Dengesi : Otomatik (6 mod), Manuel
    Otomatik Çekim : 2-10s gecikmeli
    Video Klip : Evet (MPEG4)
    Ses Kaydı : Var
    Dosya Formatı : JPEG, AVI (MPEG4)
    Bağlantı : USB 2.0 İşletim Sistemi : Windows 2000 / XP uyumlu
    Güç : Şarj edilebilir Pil (300 adet foto çekilebilir)
    Ağırlık (Pil hariç) : ~ 115g
    Boyutlar(mm) : 90x59x16.1mm
    : Kredi Kartı boyutu ve 16mm inceliğinde
    Diğer : Movie stabilizer özelliği ile net video çekimi
    : Yüksek kaliteli MPEG4 video çekimi
    : Antishake DSP ile titreşime karşı etkili

Garanti Süresi (Yıl) : 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEHRIBAR -- 4 Mayıs 2006; 14:36:13 >

• madem öyle sony ye çok para verme,caiso lara bak hem hesaplı hem kaliteli tabii sony de kalitelide biraz tuzlu...
  • ixus 65 hakkaten çok şık makina.3'' lcd si var.üstelik ince bir makina..casionun s600 modelide bir okadar şık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: KEHRIBAR

casi exilim modellerine de bir bak derim . geçen hafta bende casio exilim s600 aldım eğer karizmatik ve incecik olsun diyorsan bundan incesi yok . fiyatıda 588 ytl . bide z750 ye de bak derim . tabi canon ixus 50 de alabilirsin ...

CASIO - EXILIM S600 6.0MP DIJ.FOT.MAK KDV Dahil : 588 YTL

link :http://www.hs.com.tr/urun_detayi.asp?urunkodu=CASI.FOT.EXS600.01

incemi olsun kalınmı

Resim Sensörü : 6.0 MP 1/2.5' CCD
    Çözünürlük : 2816x2112, 2816x1872
    Optik Zoom : 3X
    Dijital Zoom : 4X
    Bellek Yuva : SD/MMC
    Flaş : Otomatik, Kırmızı Göz Giderici
    LCD Ekran : 2.2" renkli TFT
    Netleme Aralığı : 15cm ~ sonsuz
    Makro Çekim : 15cm ~ 50cm
    Deklanşör hızı : 1/8s ~ 1/2000 sn
    Pozlama : Otomatik (-2 EV / +2 EV)
    Beyaz Dengesi : Otomatik (6 mod), Manuel
    Otomatik Çekim : 2-10s gecikmeli
    Video Klip : Evet (MPEG4)
    Ses Kaydı : Var
    Dosya Formatı : JPEG, AVI (MPEG4)
    Bağlantı : USB 2.0 İşletim Sistemi : Windows 2000 / XP uyumlu
    Güç : Şarj edilebilir Pil (300 adet foto çekilebilir)
    Ağırlık (Pil hariç) : ~ 115g
    Boyutlar(mm) : 90x59x16.1mm
    : Kredi Kartı boyutu ve 16mm inceliğinde
    Diğer : Movie stabilizer özelliği ile net video çekimi
    : Yüksek kaliteli MPEG4 video çekimi
    : Antishake DSP ile titreşime karşı etkili

Garanti Süresi (Yıl) : 2

+1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş kaplama yaptıran var mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: stein

Arkadaslar yaklasık 600-650 ytllik bi butcem var. İnce olsun güsel gözüksün diterekten sonynin incecik makinelerine para yatırmak mantıklı bi ismi acaba. Bide istedigim sey oyle cok kaliteli fotoraf felan cekmek degil ole geyik olsun, bu anı olumsuzleştirelim, sevgi çiçeği, aşk kelebeği felan yani. Ne tafsiye edersiniz acaba?

quote:

iNCE Mi OLSUN KALIN MI?

Başlığı görünce koptum zaten.Türkçenin azizliği işte.Neyse burayı geçelim.Nasıl olsa çok kaliteli fotoğraf falan istemiyormuşsun,maksat muhappet olsun şöyle yeşilik.böcek falan çekerim diye alacaksan fazla para vermenede gerek yok.Bence Samsung S500 al.Hatta bununla çok daha fazlasını çekersin.Forumda bir sürü mesaj var bununla ilgili.Kesinlikle pişman olmayacağın bir makine.

• quote:

Orjinalden alıntı: kingcobra33

Türkçenin azizliği işte.

türkçenin azizliğini bi kenara bırakıp türklerin (kendimi kayırmıyorum) aklının nelere çalıştığını düşünsek

konuyu dağıtmayalım casio gerçekten güsel makine
  • casio lar çok güzel makine diyen arkadaşlar casio nun fotoğraf kalitesi hakkında bir fikre sahip mi acaba. 300-350 ytl lik bir makine aransa tamam casio önerilebilir belki ama o fiyata harika foto çeken bir sürü makine var.
  • Bir Sürü Makine Dediğin Hangileri Birde Casio nun sence neyi kötü
  • makinelerin ince veya kalın olmaları dahili pil kullanıp kullanmamaları ile ilgili. bana kalırsa olaya bu açıdan bakmak gerekir. kalem pil mi yoksa yolda pil bittiği takdirde şarj imkanının çok az olduğu fakat estetik açıdan mükemmel olan dahili pilli bi makinemi.( bunların pil fiyatlarıda biraz uçuk)

tercih senin...
  • casio nun hiç bir şeyi kötü değil, ama hiç bir şeyi çok iyi de değil. resim kalitesi ortalama bir çizgi izliyor.
  • arkadaşlar kılıçlar çekildi gibi geliyor. Aman yine casio bilmem ne kavgasına dönmesin....
  • kılıçları çekecek bir şey yok ki
    ben z120 yi inceledim, çektiği resimler daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum. ortalama bir resim kalitesi var.
  • pardon dostum yanlış istihbarat...
  • quote:

Orjinalden alıntı: buffalo

kılıçları çekecek bir şey yok ki
    ben z120 yi inceledim, çektiği resimler daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum. ortalama bir resim kalitesi var.

+1 aynen katılıyorum ama cok kibar bi makine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.