Şimdi Ara

## İnceleme : SAPPHIRE HD3870 GDDR4 (Tek Slot) ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
7.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DirectX10 önemli DX10 da verdiği performans önemli yoksa ne işe yararki bu kart git X1950 Pro al en iyisinden daha iyi sen gitde bir DirectX10 testi yap o ss ler at yoksa kaldır at kartı

Orjinalden alıntı: Pro-Gamer

DirectX10 önemli DX10 da verdiği performans önemli yoksa ne işe yararki bu kart git X1950 Pro al en iyisinden daha iyi sen gitde bir DirectX10 testi yap o ss ler at yoksa kaldır at kartı

"Dx 10 yoksa ne işe yarar ki"?

"Dx 10 olmazsa kaldır at kartı"?

"X1950 Pro al daha iyi"?

Şaka gibi yorumlar yapmayalım, lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 13 Nisan 2008; 22:40:25 >
  • aynı kartı 285 ytl'ye ben de aldım, gayet başarılı bir kart. özellikle ati radeon x550'den sonra baya bi farketti doğrusu :D
    bende de frisby marka dandik bir psu vardı, ne olur ne olmaz diyerek yeni bir 500w psu da aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer_Sam -- 13 Nisan 2008; 22:42:13 >

Hayırlı olsun bu arada kartın

Orjinalden alıntı: kuroasogeco

bence gayet guzel ama o.c yaptın mı bilmiyorum ama işlemciye bir o.c gerek ama değiştirmen daha iyi olacaktır

bu ne hocam ne kadar çok ama kullanmışsın testler için saol.Merak ettiğim konu.bu karttan aldığın yerden kaç tane satıldı.Yani tüm stoklarını erittimi firma?

arkdaşın cpusu ve psu su zayıf oyuzden tam verim alamz.
    beimde s754 amd 2800 vardı 8600GT ve 1950Proda benzer bi sonmuç oldu dar boğaz engline takıldı....

yoksa 128 ytl 12 taksit x1950 pro ext. alsam mı

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • cyrsis testini bugün eklemeye çalışırım.
  • o karttan özellikle o sistemle crysisten çok performans bekleme.. ben e8400 + 3870x2 kullandım o bile istediğim performansı veremedi.. bu arada kesinlikle psu başta olmak üzere sisteminde bir revizyon yap..
  • kardes iyi hayırlı olsunda bu kart gtr2 call of 4 crysis ta o kadar ekrana koydugun resimler o kadar bana ii gelmedi peki ark sizcede öle deilmi baksana aa kapalı gibi
  • cpu kartı öldürmüş resmen

• o kartı c2d e6600 ve amd x2 4800+ brisbane ile denedim. 2 sistem arasında da fps açısından işlemci kaynaklı önemli farklar oluştu. e6600 de bendeki 8800gt ye yakın değerler verdi. kartın fiyat performansı harika çok iyi bir seçim yapmışsın.

Sıcaklık değerlerini vermişsin o kartın üzerindeki fan hakkında kimsenin tereddütü olmasın performansıda sessizlik oranıda çok iyi. 8800gt referans tasarım msi oc sahibi olarak fanları değişmemek için kendimi zor tuttum
    MSI MEG TRIDENT X - MSI MEG X490 UNIFY MB - INTEL i7-10700K - MSI VENTUS 2080Ti 11GB - 32GB DDR4 - 1TB M2 + 2TB SATA HD - MSI OPTIX MPG27CQ2 27" 144HZ - STEELSERIES RIVAL 650 - APEX 3 - QCK PRISM MOUSE PAD
  • slm arkadaşlar bende bir kaç gün önce bu karttan aldım bazı sorularım var konu açıp kalablık yapmiyim diye burdan soruyorum benim aldıgım karttta burdaki resimlerde göründüğü gibi mavi renkte fakat nette görüdüğüm bir çok hd3870 ekran kartı kırmızı renkte aralarında bir fark varmıdır??? diğer sorum ise 400w codogen power kullanıyorum bir sorunn yok ama oyunları full detay oynadıgım zmn pc kapanıyor power dolayımıdır acaba ???
    teşşkrler

Orjinalden alıntı: gaggosenis

slm arkadaşlar bende bir kaç gün önce bu karttan aldım bazı sorularım var konu açıp kalablık yapmiyim diye burdan soruyorum benim aldıgım karttta burdaki resimlerde göründüğü gibi mavi renkte fakat nette görüdüğüm bir çok hd3870 ekran kartı kırmızı renkte aralarında bir fark varmıdır??? diğer sorum ise 400w codogen power kullanıyorum bir sorunn yok ama oyunları full detay oynadıgım zmn pc kapanıyor power dolayımıdır acaba ???
    teşşkrler

Soğutması haricinde, diğer 3870'lerden bir farkı yok.

Gördüğünüz 3870'ler, referans soğutmalı olanlar. Bu konudaki kartın sahip olduğundan daha iyi, referans tasarım.

Codegen "400W" ile 3870 kullanmayı düşünmeyin bile.

Bence yeni bir konu açın, sisteminizin tüm özelliklerini ve bütçenizi belirterek güç kaynağı ve -gerekirse- sistem bileşeni önerileri alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 14 Nisan 2008; 22:28:14 >

• kartın sorunsuz ve fiyatını hak eden bi model olduuu belli!!!

alanlara hayırlı olsun!!!!

Orjinalden alıntı: Tuğer

quote:

Orjinalden alıntı: gaggosenis

slm arkadaşlar bende bir kaç gün önce bu karttan aldım bazı sorularım var konu açıp kalablık yapmiyim diye burdan soruyorum benim aldıgım karttta burdaki resimlerde göründüğü gibi mavi renkte fakat nette görüdüğüm bir çok hd3870 ekran kartı kırmızı renkte aralarında bir fark varmıdır??? diğer sorum ise 400w codogen power kullanıyorum bir sorunn yok ama oyunları full detay oynadıgım zmn pc kapanıyor power dolayımıdır acaba ???
    teşşkrler

Soğutması haricinde, diğer 3870'lerden bir farkı yok.

Gördüğünüz 3870'ler, referans soğutmalı olanlar. Bu konudaki kartın sahip olduğundan daha iyi, referans tasarım.

Codegen "400W" ile 3870 kullanmayı düşünmeyin bile.

Bence yeni bir konu açın, sisteminizin tüm özelliklerini ve bütçenizi belirterek güç kaynağı ve -gerekirse- sistem bileşeni önerileri alın.

teşşkkr edderim yeni konu açıcam birde şunu sorayım size hangisinin sogutması daha iyidir gerçi daha aldık ama en azından bilgim olsun =)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.