Şimdi Ara

İNCELEME Playstation 3 PULSE Wireless Stereo 7.1 Headset - Elite Edition (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
1
Favori
12.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 ay once arabıstandan 254 tlye getirttim kulaklıgı parasını sonuna kadar hakedıyor tam bir f/p urunu olmus kesinlikle tavsiye ederim tek sorunu sarjın az gitmesi olmus
    the last of us tamamen ayrı bı dunya oluyor bu kulaklıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Orijinalden alıntı: orkun.t

Urun gittigidiyora gelmis...

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/sony-official-pulse-wireless-stereo-headset-7-1-66901971

Adi üç kağıtçı herif 500 lira istemiş

O yine az istemiş. Birde tarihlere bakmak lazım.

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/ps3-sony-ps3-pulse-premium-wireless-headset-88772791

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mmysterious

quote:

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Güle güle kullan. İnceleme içinde ayrıca teşekkürler.

....

Hocam önerilerin için çok teşekkür ederim. Önerilerinin hepsi doğru zaten iddalı bir inceleme değildi. Ben bir Unboxing veya İlk Bakış havasında yazmıştım merak edenler için.. Faydalı olabildiysem ne mutlu...

Dediğin yere taşıyacağım konuyu...

Bölüm yetkilisi arkadaşlardan rica ederseniz, konuyu ''Playstation\Diğer'' bölümüne taşıyacaklardır. Orada olması çok daha sağlıklı olacaktır. Bu kulaklık sadece FPS oyunculara hitap etmiyor. Hatta ben benim konunun aynısını bir de pc donanım ve ses sistemleri kısmına açmıştım. Maksat daha çok kitlelere yayılsın. Netice de bu kulaklık sadece PS3 ile değil PC ile hatta Pulse modeli standart jak sayesinde diğer cihazlar ile de çalışıyor.

Selamlar İlker hocam, bugün ben de aldım Pulse PS3 kulaklık foto aşağıda. Bununla bu yukarıda bahsedilen aynı kulaklık değil mi bununda mı 2 çeşidi var Elite ve düz versiyon diye? Hiç bi yerde elit görmedim ben de Pulse iyidir denildiği için bunu aldım, MALUM 01 EKİM 2013 ÖNEMLİ GÜN LAZIM İYİ BİR MİKROFONLU KULAKLIK ;)

Fikirlerini paylaşırsan sevinirim fotolar aşağıda , teşekkürler ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozozca -- 22 Eylül 2013; 0:24:42 >

• Pulse kullanıcıları için PSN'de yeni bir program yayınlanmış, henüz denemedim ama sanırım yakında Türkçe desteği geliyor kulaklığa. Ayrıca oyundan oyuna özel ayarlar yapılabilecek, güzel bir uygulamaya benziyor, Pulse kulaklığı olanlar muhakkak denesinler.
  • Doğru kulaklığı almışsın, pulse en iyisi, güle güle kullan.

@ozozca
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Pulse kullanıcıları için PSN'de yeni bir program yayınlanmış, henüz denemedim ama sanırım yakında Türkçe desteği geliyor kulaklığa. Ayrıca oyundan oyuna özel ayarlar yapılabilecek, güzel bir uygulamaya benziyor, Pulse kulaklığı olanlar muhakkak denesinler.

Program budur, ses modlarını özelleştirebiliyorsun, özel oyunların modları önceden tanımlı geliyor.(LOU, GTA 5 gibi) Yüklüyorum, bakalım güzel bi şeye benziyor ;)

NOT: PULSE MANAGER APP 17 EYLÜL 2013 'TE FREE OLARAK PSN DE ARKADAŞLAR. BU KULAKLIĞI OLAN ALSIN DERİM ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozozca -- 22 Eylül 2013; 1:23:55 >

• quote:

Doğru kulaklığı almışsın, pulse en iyisi, güle güle kullan.

@ozozca

Çok teşekkür ederim, sayende oldu valla sen önerdin diye aldım gerçekten süper ;) Daha sadece pc de Tomb Raider oynadım PS3 te GTA 5 te deneyeceğim bakalım nasıl, teşekkürler tekrar arkadaşım ;)
  • ozozca kullanıcısına yanıt
    Aslında yarına deneyecektim ama sanırım şimdi indireceğim uygulamayı, merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Aslında yarına deneyecektim ama sanırım şimdi indireceğim uygulamayı, merak ettim.

Ben de merak ettim. GTA 5 için hazır ayar var, LOU için de denemek lazım. Adamlar ona göre en iyi ayarı yüklemişlerdir ;)
  • PULSE MANAGER APP. ilk versiyon Sony 7.1 kulaklığa olmuyor mu?

@ozozca
  • quote:

PULSE MANAGER APP. ilk versiyon Sony 7.1 kulaklığa olmuyor mu?

@ozozca

İnan bilmiyorum hocam, daha bu gece gördüm programı yüklemedim henüz. Ama adı Pulse manager , bilemedim şimdi?? Bu kulaklıkla ilgili bir sorunum olursa sana danışabilir miyim hocam baya okudum yazdıklarını bilgilisin sanırım :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozozca

quote:

@ozozca

İnan bilmiyorum hocam, daha bu gece gördüm programı yüklemedim henüz. Ama adı Pulse manager , bilemedim şimdi?? Bu kulaklıkla ilgili bir sorunum olursa sana danışabilir miyim hocam baya okudum yazdıklarını bilgilisin sanırım :))

Pulse hakkında olmasam da ilk versiyon Sony 7.1 hakkında baya bilgiliyim. Elimden geldiğince yardımcı olurum.
  • quote:

quote:

quote:

@ozozca

Pulse hakkında olmasam da ilk versiyon Sony 7.1 hakkında baya bilgiliyim. Elimden geldiğince yardımcı olurum.

Çok teşekkür ederim, Pulse süper de bu titreşimli bas uzun süre dayanılmıyor :) Başım ağrıdı :) Ve belki bana öyle geldi ama sanki son seste çok aman aman yüksek değl sanki bir sınır konulmuş bunu açmanın bir yolu var mı hani eskiden telefonlarda , mp3 playerlarda ses sınırı olurdu da kod girerek açardık üst sınırı onun gibi bi şey var sanırım ;) Ama ses çok iyi tabii, çok beğendim :) Sayende sağolasın ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozozca -- 22 Eylül 2013; 2:04:38 >

• Geçenlerde Mediamarkt'ta kutusunu kaldırayım dedim, bayağı ağırdı PS3 için bir türlü kulaklık alamadım ama PS4 için wireless kulaklık artık farz oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

Geçenlerde Mediamarkt'ta kutusunu kaldırayım dedim, bayağı ağırdı PS3 için bir türlü kulaklık alamadım ama PS4 için wireless kulaklık artık farz oldu.

Pulse Wireless , PS4 ' e de uyumlu ben geleceğe yatırım yaptım ;)
  • quote:

quote:

Geçenlerde Mediamarkt'ta kutusunu kaldırayım dedim, bayağı ağırdı PS3 için bir türlü kulaklık alamadım ama PS4 için wireless kulaklık artık farz oldu.

Bu iyi haber ancak ps4 çıkınca ardından yeni bir kulaklık çıkarsa o zaman üzülürüm diye şimdilik beklemeye aldım kendimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Bu iyi haber ancak ps4 çıkınca ardından yeni bir kulaklık çıkarsa o zaman üzülürüm diye şimdilik beklemeye aldım kendimi

Mukakkak çıkacaktır ama inan süper ;)

• PSN'de indirmeye sunulan Pulse uygulamasını dün gece denedim ama kafam biraz karıştı. Uygulamayı indiriyorsunuz ve bu uygulama oyunlar sekmesine yerleşiyor. Girdikten sonra kulaklığı kablo ile PS3'e bağlıyorsunuz ve update ediliyor. Şimdi bu update bir defalık mı, yoksa her özel uygulama için ayarlar kulaklığa tekrar tekrar mı yükleniyor açık olarak anlamadım ama sanırım bu şekilde oluyor.

Sıkıntı şu; bu update yolu ile ayarların her defasında yüklenmesi uzun sürüyor, bence belli bir süre sonra insan sıkılır bunu yapmaya. PC'den PSN'e girince orada yapılan açıklamalardan yakında Türkçe dil desteği olacağı belirtilmiş. Bu büyük ihtimalle kulaklıkta ses modlarını değiştirirken gelen bayan sesinin yakında Türkçe konuşması olacak.

Deneyen arkadaşlar ne diyecek merak ediyorum, bu update işi her defasında yapılacaksa bence kullanışsız bir uygulama olmuş. Değilse her oyun için özel ayarı nasıl yaptığımızı birisi açıklarsa sevinirim.

• Uygulamayı nasıl kullanıyoruz, indiren arkadaşlar için açıklayayım.

Sol tarafta kulaklıkta yüklü modlar var, kulaklığınızı kablo ile PS3'e bağlayıp, ardından açıp sol tarafta kullanmayacağınız slotlardaki modları kareye basarak boşaltıyor, sonra sağ taraftan istediğiniz modları buraya ekliyorsunuz. Sonra start'a basıp, ardında X ile onaylayıp kulaklığa istediğiniz modu yüklüyorsunuz. Kulaklıkta mod değiştirdikçe size yeni yüklediğiniz modların ismi söyleniyor.

Şimdilik az mod var ama ilerde sık oynadığınız oyunların modlarını kulaklığa yükleyerek daha iyi bir deneyim edinme şansınız olacak. Bence diğer kulaklıklarda olmayan süper bir özellik. Bu özellik bence PS4'e de gelecektir, zamanla mod kütüphanesi bayağı bir gelişir.
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mmysterious

quote:

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Güle güle kullan. İnceleme içinde ayrıca teşekkürler.

....

Hocam önerilerin için çok teşekkür ederim. Önerilerinin hepsi doğru zaten iddalı bir inceleme değildi. Ben bir Unboxing veya İlk Bakış havasında yazmıştım merak edenler için.. Faydalı olabildiysem ne mutlu...

Dediğin yere taşıyacağım konuyu...

Bölüm yetkilisi arkadaşlardan rica ederseniz, konuyu ''Playstation\Diğer'' bölümüne taşıyacaklardır. Orada olması çok daha sağlıklı olacaktır. Bu kulaklık sadece FPS oyunculara hitap etmiyor. Hatta ben benim konunun aynısını bir de pc donanım ve ses sistemleri kısmına açmıştım. Maksat daha çok kitlelere yayılsın. Netice de bu kulaklık sadece PS3 ile değil PC ile hatta Pulse modeli standart jak sayesinde diğer cihazlar ile de çalışıyor.

Selamlar İlker hocam, bugün ben de aldım Pulse PS3 kulaklık foto aşağıda. Bununla bu yukarıda bahsedilen aynı kulaklık değil mi bununda mı 2 çeşidi var Elite ve düz versiyon diye? Hiç bi yerde elit görmedim ben de Pulse iyidir denildiği için bunu aldım, MALUM 01 EKİM 2013 ÖNEMLİ GÜN LAZIM İYİ BİR MİKROFONLU KULAKLIK ;)

Fikirlerini paylaşırsan sevinirim fotolar aşağıda , teşekkürler ;)

hayırlı olsun nerden ne kadara aldınız?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.