< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
İncehesap REZİLLİĞİ (AĞIR PİŞMANLIK İÇERİR) (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yirikalische
Sırf dhde 100 tane konu açılmıştır, en çok şikayet edilen firma incehesap, keşke ekmeklerine yağ sürmeseniz, ikinci el alın daha iyi.Kendi çocuğuma alıyor olsam inanın öyle yapardım. Ablamız istedi yardımcı olduk. Kart yok ben para vereyim derken incehesap hazır sisteme yöneldim 3. kez. Böyle bir yamuk yapacaklarını düşünmezdim hocam. Para yok, ürün stokta öyle olmuyor. Ne olacak bilmiyorum. Arada ben rezil oldum, gittim başka kulaklık aldım çocuğa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRHARMLESS -- 7 Eylül 2020; 11:48:36 >_____________________________ -
Anladım, çok fazla benzer konu gördüğüm için okumadan yazmıştım, kötü olmuş, geçmiş olsun.
Ekonomisi düzgün bir ülkede yaşıyor olsak şimdiye çoktan yerin dibine sokmuşlardı bu firmayı, ama Türkiye'de birazcık daha ucuza sata sata hala deli gibi satış yapıyorlar.
Aylar önce ben buradan almayın dediğimde covid dönemi, her şirket zorlanıyor gibi bahaneler üretiyorlardı, halbuki stok yokken satış yapmak direk şirketin suçudur ve inventus sinerji gibi firmalar hiç böyle mağduriyet yaşatmadı. Şimdi öyle bir bahaneleri de kalmadı çünkü sokağa çıkma yasağı yok, durum iyi olmasa da bir şekilde insanlar normal hayatlarına devam ediyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bende toplu bir şey almadim ama mekanik klavye almiştim sorun çikmamisti
quote:
Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko
Bende toplu bir şey almadim ama mekanik klavye almiştim sorun çikmamistiHaklarını yemek istemiyorum 2 defa tam sistem aldım yine eşe dosta yardım etmek için geç gelmesi dışında sorun yoktu. Sonuncu da patladık.
_____________________________ -
İncehesap'tan 1 kere alışveriş yaptım, onda da sistem topladım. Elime sağlam ulaştı fakat zamanında ulaşmadı. Zaten site hakkında çok fazla şikayet var siz işinizi garantiye atmak istemiyorsanız İncehesap'tan alışveriş yapmayın.
_____________________________ AMD 2200G Ryzen 3 3.5GHz Apacer Panther 2x8 GB DDR4 3000Mhz Asus Prime A320M-F AM4 mATX Apacer Panther AS340 240GB SSD Rampage Spectra Tempered Glass Rainbow Case Hiper PS-40 400W -
quote:
Orijinalden alıntı: twelve carat toothacheİncehesap'tan 1 kere alışveriş yaptım, onda da sistem topladım. Elime sağlam ulaştı fakat zamanında ulaşmadı. Zaten site hakkında çok fazla şikayet var siz işinizi garantiye atmak istemiyorsanız İncehesap'tan alışveriş yapmayın.
Kötü bir şekilde deneyimledik. Başkaları bu hataya düşmesin diye elimden geleni yapıyorum.
Ufak bir güncelleme atalım. Bu hafta da boşa gitti. Otomatik cevaplar ve derin incelemeleri devam ediyor. GİDİN BİLİNEN YERLERDEN ALIN, BURAYI KULLANIP PİŞMAN OLMAYIN. Sonra eşe dosta pişman olursunuz.
Satın almalarımdan gelen puanlarımı da silmişler. Bunu yeni fark ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRHARMLESS -- 13 Eylül 2020; 16:20:15 >_____________________________ -
Güncelleyelim alt sıralarda yatmasın. 4-5 günde bir otomatik cevap verdiklerini sanıyordum. Son 2 mesajda kelimelerde hata yaptıklarını fark ettim. Düşünün birisi böyle bir sorunu sürekli olmayan ilgili birime ileterek evine ekmek götürüyor. İNCEHESAP kullanmayın, tavsiye etmeyin arkadaşlar.
İrada iadeler uzun sürüyor evet az kişi çalıştırıyorlar sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: Dehşetengiz
İrada iadeler uzun sürüyor evet az kişi çalıştırıyorlar sanırım5-6 kişi çalışıyor. İlgili birim falan işin gırgırı. Aynı işi zamanında bizim arkadaşlarda yapardı kurumsal gözükmek için.
İkinci ayı geride bıraktık. Hala ses seda yok. İNCEHESAP KULLANMAYIN ARKADAŞLAR.
Sorununuz çözüldü mü?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sorun şöyle çözüldü, 120 liraya aldığım kulaklığı fiyatı artınca göndermek istemediler. Sayısız arama sonucu hesabınıza 120 lira iade mi edelim yoksa kulaklığımı gönderelim dediler. Ben kulaklığı gönderin dedim. Bu olayın üstüne kargoya verildi falan dediler fakat sürekli kayboldu vb şeyler söylediler.
Özet : Bayağı uğraştım, sorun çözüldü.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt