Şimdi Ara

İncehesap - NZXT Z73 Soğutucu LGA1700 Saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Normalde bu tarz olaylar için ne mesaj atarım nede konu açarım fakat firmanın sergilediği rezil davranışdan dolayı bu konuyu açma kararı aldım. 22 Kasımda bu siteden Nzxt Z73 soğutucu satın aldım. Ürünün sayfasında destekli soketlerde LGA 1700 de bulunuyor. Gerekli kit içerisinde olduğunu varsaydım. Ürün geldikden sonra soğutucu içerisinde ayrıca bulunması gereken LGA 1700 kitinin olmadığını gördüm. Direk olarak sitelerinden mesaj olarak kendilerine bildirdim, bana destek maillerine mail atmam istendi. Bende onlara tekrar durumu sitemkar bir şekilde bildirdim (25 Kasım) Cevap gelmedi. Site’den mesajlar bölümünden ulaşmaya calıstıgımda da geri dönüş yapılacak şeklinde sacma sapan mesajlar yazıyorlar. Bugün evime Oksid bilişimden bir LGA 1700 kit gelmiş fakat ürün Cougar marka soğutucuların . İncehesap ile Oksid bilişimin ne alakası bulunuyor ? Nzxt soğutucu için neden cougar marka su soğutma sisteminin LGA1700 kiti yollanıyor, kesinlikle anlamadım.

Müşteriye geri dönüşleri yok. Web sitelerinde bulunan ürünlerin bilgileri yanlış, birşeyler yapmaya çalışıyorlar kafalarına göre o daha da saçmalık .

Bugün kendilerine tekrar mail attım bakalım geri dönüş olucak mı :))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bu forum da cahil de çok , bak ne yazmış

LGA 1700 Bracket Request Form

CPU Compatibility

Intel Socket LGA 1700, 1200, 115X

nzxt
    Kraken Z73 | LCD Screen CPU Coolers
    https://nzxt.com/product/kraken-z73

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.