Şimdi Ara

İncehesap kusurlu anakart gönderdi (yamuk pin) + servis süreci uzuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Yakın zamanda İncehesap’tan bir anakart satın aldım (MSI X870 Gaming Plus WiFi). Ürün elime ulaştığında CPU soketinde yamulmuş pinler olduğunu fark ettim. Bu şekilde kullanmam mümkün olmadığı için kurulum yapamadım.

Hemen servis/iade sürecini başlattım ancak şu an süreç beklediğimden uzun sürüyor ve hâlâ net bir sonuç yok. ‘Distribütöre gönderilecek’ aşamasında kaldı.

Bu süreçte:

• Sistemi kuramadım
    • Zaman kaybı yaşadım
    • Ekstra uğraşmak zorunda kaldım

Açıkçası böyle bir ürünün kontrol edilmeden gönderilmesi büyük hayal kırıklığı oldu.

Benzer durum yaşayan var mı? Süreç ne kadar sürüyor? Böyle bir durumda ne yapmalıyım? Haklarım neler?

Almayı düşünenlere de tavsiyem: Ürünü teslim alır almaz CPU soketini mutlaka kontrol edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 hafta sürebilir. İncehesap iade hakkınızı kullandırmaz doğrudan servise yada distribütöre yollar değişim/iade kararı da çıkabilir, eğer bir hata kusur tespit edilmezse o ürün size geri yollanır. İade/Cayma hakkını sadece ambalajı, kutusu açılmamış, kullanılmamış ürünlerde kullanabiliyorsunuz. MSI'ın garanti ve servisi sorun çıkarmıyor ama varsa bir problem iadenizi alırsınız mutlaka.

Sıfır ürünlerin kontrolü mağazalar tarafından yapılmaz ilk açan siz olursunuz. Kutuyu açmadan dışını iyi kontrol ederek ambalajında, kontrol bantlarında vs yıpranma varsa hiç açmadan iade edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 29 Mart 2026; 22:2:1 >
  • İnternet satışlarında çok fazla önceden satılmış iade edilmiş ürün tekrar satılmakta indirim yapılıp. İnternetten 2-3k ucuza ürün almaktansa mağazadan hatta köşedeki bakkaldan almayı tercih ederim. En azından sorunlu bozuk ürün almamış olurum hele bide böyle en üst segment ürün için riske girmezdim.

• Incehesap, gamegaraj, vizyon bilgisayar. Bu üçü internette çoğu alışveriş sitesinde yaygın olarak bulunan ama sorun yaşadığınızda anında gerçek yüzünü gösteren markalar. Vizyon bilgisayar refurbished Asus satiyor. Kaç kez bunu tecrübe ettim. Incehesap ile iki kez sorun yasadim. Biri lianli lancool 3 kasa (kutusunda hasar yoktu) kasanin alt kismi yamuktu. Incehesap a gonderdim ne yapsalar beğenirsiniz çekiçle vurup duzeltmeye calisip göndermişler. Zorla iade aldirdim. Lakin ikinci kez enayilik yapip buradan razer marka mouse aldim garantiden değişim gelmesine rağmen ve ustelik ellerinde urun olmasina rağmen benden fatura bedelinin ustune ucret istediler (doviz kuru artmisti) kabul etmeyince sormadan 1 gunde fatura bedelini bana yolladilar para iadesi oldu. Gamegaraj ile bozmadigim hdd yi kullanici hatasi diye garanti disina cikartti ama 4 ay ugrasip parami iade aldim (bekliyorum daha yatmadi ama iade onaylandi Amazon mail atti) Uzak durun böyle firmalardan yaşadığınız strese, enerji kaybina yazik. En kötüsü de insani enayi yerine koymaya çalışıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 21 Nisan 2026; 16:51:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.