Şimdi Ara

İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (648. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.958
Cevap
258
Favori
1.156.779
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 644645646647648
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Dünkü gaming gecesinden bu kasayı aldım. 70 bin yazan görsel benim ekran görüntüm. 65 yazan arkadaşımın. Arkadaşıma linki atıp bunu aldım demiştim. sohbet sırasında ikimizde de farklı fiyatlar yazdığını farkettik. Adamlar indirimden faydalanan kişilere indirimi abarttırmak için daha fazla gösteriyor parasını. Böyle bi kandırma ve aldatma taktiği görmedim duymadım. Ağzım apaçık kaldı görünce. Nasıl bi zihniyettir bu.

İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU]

• asmoreis A kullanıcısına yanıt

hocam kişi başına tüm ürünler 1 adet indirimli oluyor max. yani ordan 500 liraya basit bir mousepad bile alsanız 2. ürünü tekrar alıyormuş gibi görüntülediğinizde fiyat artacaktır. aynı durumu ramde yaşadım dual ram alacaktım 2 adet sepete ekletmedi 1 tane aldım diğerini tekrar alamayınca fark ettim

Asus TUF Gaming A620M-PLUS Wi-Fi AMD Ryzen 5 7600 ASUS Dual RTX™ 4060 OC Edition 8GB
    Msi Mag M100R Case Kingston Fury Beast RGB EXPO 32GB 5600MT/s CL36 DDR5 Dell 23.8" G2422HS IPS 165Hz
    MSI MAG A550BN 550W 80+ Bronze Logitech G733 Wireless Headset
    Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 Asus Rog Strix RX Optic Red Switch Logitech Mouse G305+G300S+G102

• Tam alavare dalavere sitesi demekki hiç bulaşmamak lazım gönderilen ürünlerde ne numaralar dönüyor kim bilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ürün geldi de kutusu sıfır, dokunulmamış gibi gelmedi bana. Sanki daha önceden açılmış gibi. Ürünü henüz bilgisayara bağlamadım ama eğer arızalı çıkarsa bu ürün daha önce kullanılmış diye itiraz edebilir miyim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend3017

@crashris @pudinkk

Ekran kartı için RDR2, BF2042 multiplayer 4k ultra testleri ve işlemci için cinebench testi yaptım, hem işlemci hem ekran kartı stok, sadece cinebench yaparken fanları manuel olarak ayarladım. Testler yapılırken ortam sıcaklığı +33 34 dereceydi. SSD, ram sıcaklığı 50yi geçmedi, ekran kartı ve işlemci testleri için resim bırakıyorum.

@omerfak Büyük kasalara göre en büyük eksi yanı sınırlı sayıda hdd ve sata ssd desteğini olması, sıcaklıklarda büyük kasalar gibi olmasada kötü sayılmaz tabi küçük kasalarında kendilerince avantajları var özellikle kasasını masaüstü konumlandıranlar için veya ofis kullanımı için çok ideal bir kasa.

Hocam selamlar , senin sistem ozellikleri tam olarak neydi hangi ekran karti hangi cpu vs

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 19.09.2025 tarihli gaming gecesi listesi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pudinkk kullanıcısına yanıt

7800x3d, 9070 (xt olmayan versiyon), 6000mhz cl28 ram

Vatan da 5070- 7500F sistem 41-42k civarlarına düşüyor hocam gece indirimlerinde, takip edin.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.