Şimdi Ara

İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (368. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.605
Cevap
246
Favori
1.114.906
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    power ihtiyacı olan iyi fiyat olursa kaçırmasın. en ucuz 999 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 11 Eylül 2020; 20:41:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssuqunet

etiketleyince oluyor mu yaw ? :) incehesap 240hz monitor, duzgun bir islemci ve anakart bekliyoruz lutfen.
    İstediğin 240 Hz monitör geldi. Beyler etiketleyip istek yapınca ekliyorlar kampanyaya...

quote:

@Pr0ne

Msi veya Lenovo 1660ti ekran kartı olan laptoplardan hiç biri indirime girmedi. Keşke bu hafta girse :)

MSI 1660 Ti laptop geldi.
  • Halen h310 veya m2 destekli ucuz b365, b360 anakart yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Benim ihtiyacım var fakat bu fiyatların altına düşer diye ümit ediyorum.
    Bu arada birşey sormak istiyorum. Team GX1 SSD alınır mı sizce?
  • Şu üründe de indirim sağlamanız mümkün müdür? "Corsair TX750M CP-9020131-EU 750W 80+ Gold Power Supply"
  • indirim derken ince hesapı kast ediyorsan bence maks 1500 olur orada 1500e ordan alcağıma 1540a media markt tercih edicem gibi duruyor :). Dediğiniz gibi monitörü takip ediyorum ve min 1700 düştü son 2-3 haftadır.
  • Dram var mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman bence çok beklemeyin alın gitsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitra

İstediğin 240 Hz monitör geldi. Beyler etiketleyip istek yapınca ekliyorlar kampanyaya...

quote:

@Pr0ne

Msi veya Lenovo 1660ti ekran kartı olan laptoplardan hiç biri indirime girmedi. Keşke bu hafta girse :)

MSI 1660 Ti laptop geldi.

Alıntıları Göster
    Valla geçen hepsiburadanın indirim yaptığı laptop gelmiş. Umarım burada da 8400 e düşer de alırız hemen.

• Geçen hafta 850 Watt olanı kampanya da idi bu hafta 750 olanı verir mi bilemedim. Geçen hafta Cougar'ın 750 Gold'u kampanya da idi 749 TL'ye.. Team GX1 için pek kullanıcı yorumu yok. N11'de 446 TL ona göre bakın..
    https://www.n11.com/urun/team-gx1-t253x1480g-480-gb-25-sata-3-ssd-1250853?magaza=zendar&cid=700102&utm_source=aff_go&utm_medium=cpc&utm_campaign=price_comp&utm_term=21#unf-review

• 2300 lira diyor sizce kaça düşer

AOC Agon AG241QX 23.8" 1ms 144Hz 2K QHD G-Sync/FreeSync Gaming (Oyuncu) Monitör
  • quote:

Orijinalden alıntı: xImR0

2k, 144hz, ips yada tn panel bir monitör bekliyoruz arkadaş, sesimizi duyun :)
    TN panel istediğin özellik de monitör geldi.
  • uygun fiyatlı hazır sistem kasa bekliyoruz 3kya ama bu kurda düzgün birşey mümkün değil galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitra

Dur o zaman bende bir kaç kampanya söyleyeyim.

Bonuscard 10-30 Eylül arası 1500 TL üzeri harcamaya 75 TL Bonus veriyor. Yurt dışı alışverişler bile kampanyaya dahilmiş. BonusFlaş uygulamasından ya da TEKNO yazıp 3340'a sms atın. Dahil olmayan kartlar var dikkat edin. Ayrıca 100 TL üzeri alışverişlerde +2 taksit kampanyası da var. En fazla 6 taksit oluyor ama..

TEB Kartlar ile 02-30 Eylül arası 300 TL ve üzeri her elektronik harcamaya 25 TL toplam 50 TL. Aynı iş yerinden farklı günde yapılması gerekiyormuş her harcamanın.. HARCA yazıp 4616'ya SMS ya da CEPTETEB uygulamasından kampanyaya katılabilirsiniz.

İş Bankası Maximum Kartlar ile Maximum Mobil'e özel 01-15 Eylül arası 1500 TL ve üzeri E-Ticaret sitelerinden ( İncehesap'da dahil ) ilk harcamaya 100 TL Maxi Puan veriyor. Maximum Mobil’de “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız gerek.

Akbank Kart ile yıl sonuna kadar yapacağınız her internet alışverişinize %2, aylık 50 TL, yıl sonuna kadar 300 TL'ye varan chip-para hediye. Kampanyaya katılmak için her ay harcamadan önce Axess Mobil veya Akbank Mobil'den ücretsiz olarak katılabilirsiniz. Kampanya 10 Temmuz – 31 Aralık 2020 tarihleri arasında geçerlidir. Axess, Wings, Free, Neo, ticari kartlar ve ek kartlarla yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.

Alıntıları Göster
    Şu mesajı tekrar koyayım.. Banka puan kampanyalarını kaçırmayın arkadaşlar...

• Yeni sistem için
    https://www.incehesap.com/msi-b450m-mortar-max-gaming-anakart-fiyati-43754/

Bu kart 800 civarına düşerse alınır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssuqunet

hmm oyle mi cok tesekkurler

Asus TUF Gaming VG259QM 24.5" 1ms 280Hz Fast IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör veya Hp Omen X 4WH47AA 24.5" 3ms 240Hz FreeSync Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör indirim istiyoruz sayın incehesap Bey
    Vay arkadaş nasıl duyurduysan sesini sitede ne kadar 24" monitör varsa hepsini koydular🤭

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mitra kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim öncelikle. Cougar almak istemiyorum 1000W olanı ile kötü anılarımız oldu. Ekran kartı HDD'yi yakmıştı. Kaliteli PSU arıyorum biraz da ileriye dönük olsun istiyorum önceki power supply'm olan FSP Hydro 650 80+ Bronze çok az çalıştıktan sonra ısınıp fanları yüke binip aşırır ses çıkarıyordu. Bu yüzden power supply bakıyorum tavsiyelerinize açığım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oytunjo

Yeni sistem için
    https://www.incehesap.com/msi-b450m-mortar-max-gaming-anakart-fiyati-43754/

Bu kart 800 civarına düşerse alınır mı?
    Bu benim kullandığım anakart.. 13 Mart kampanyasında yine buradan 699 TL'ye almıştım. Canavar gibi kart kaçırmayın derim.
  • nokta atısı istedigim monitoru eklemisler :) cpu da iyi. bakalım kargo vs surecte sıkıntı yasayacakmıyız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssuqunet -- 11 Eylül 2020; 21:21:13 >
  • 
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.