Şimdi Ara

İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.610
Cevap
246
Favori
1.116.050
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zeze1

Ne kötüsün hocam 😀 Yalnız kart 1080 o kralı haberin olsun. Rdr 2 hariç tüm oyunlarda en yüksek ayarda minimum 60 veriyor.
    1660 kullanıyorum bende gaming x olanını, kafama yatarsa superi ben alırım düz 1660'mi hediye ederim
  • MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    bir dk hocam ben frekansları karıştırdım 2390 hocam. İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SturmpioneeR kullanıcısına yanıt
    arkadaşın olmak istemezdim 😀

• S.a benim anakart gigabyte b450 auros elite .su m2 ssd olanlardan 512 gb essek marka nasildir.yada bugun indirime girecek varmidir..anakartima hangisi uyar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat1981pls

S.a benim anakart gigabyte b450 auros elite .su m2 ssd olanlardan 512 gb essek marka nasildir.yada bugun indirime girecek varmidir..anakartima hangisi uyar
    M2 alinir xpg nin 3500 okuma 3000 yazma

• murat1981pls kullanıcısına yanıt
    Hocam eşek yerine xpg nin m2 ssd sini alın. 699 indirimsiz fiyatı. 550 ye falan düşerse direk alınır. Eşekle falan uğraşmayın

• Mojidozirikato kullanıcısına yanıt
    Bende m2 iki slot var biri kisa biri uzun hangisine uyar bu.kaca duserse alinir

• 5700xt yerine önereceğin kart varmı o fiyatlarda acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeze1

arkadaşın olmak istemezdim 😀

Hediyenin yanında kendimede güzel kasa+ psu bakıyorum bakalım şu indirimlerde bir şeyler gelir umarım adam akıllı

Şuan kullandığım kasa eski sistemimden kalma K380 modeli CM'nin, biraz küçük, güncel cpu soğutucusu bile kullanamıyorum sığmıyor + psu da alıp geleceğe yatırım yapmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 24 Temmuz 2020; 19:42:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: murat1981pls

Bende m2 iki slot var biri kisa biri uzun hangisine uyar bu.kaca duserse alinir
    İkisinden biri uyar o anakarta nvme m2 ssd bu benim b450m s2h e bile uyuyor.

549-599 arası alınabilir.

• Zeze1 kullanıcısına yanıt
    İsimden kaybediyor:)abi belki esege binecem;)bu win7 64 ile calisir mi

• SturmpioneeR kullanıcısına yanıt
    Para var huzur var reis. Sen bize bakma devamkee

eşeğe binme ters teper hocam 😀 Tamam belki kalitesi çok kötü değildir ama xpg markasının yanından geçemez.

Çalışıp çalışmayacağı ile ilgili bilgim yok diğer arkadaşlar yardımcı olur hocam.

• 24 inç full hd 72hz + freesyncli bi fp monitör bekliyorum
    Bende de aynı anakarttan var XPG m2 aldım şimdilik memnunum, üsttekine takman lazım tam hızda kullanabilmek için.
  • Asus TUF B450M-Pro Gaming

bu anakart ort 870 liraya bulunabiliyor...tutmuş 1072 normal fiyattan satıyor ince hesap...indiirp 860 yapar helal
  • şuna kadarkileri tek tek kontrol ettim...hemen hemen hepsi ilk sıradaki mübarek ram hariç..piyasa fiyatlarından fazla...indirim deyip piyasa fiyatlarına kapıştırmasınlar aman dikkat..ilk önce bindirip sonra indirecekler heral
  • Baylar bu indirimde kredi kartına taksitle alabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SturmpioneeR

1660 superi doğum günü hediyesi olarak almak istiyorum bir yakınıma fiyatı uygun olursa, bu model nasıl soğutması arkadaşlar?
    Hocam fiyat çok büyük ihtimalle 1899 lire olacak daha önce o fiyata satıldı çünkü. soğutması da çok başarılı yük altında 60-65 derece arasında.
  • bigbangem kullanıcısına yanıt
    hocam benim 2 fanlı modeli odyysey de 1 saatlik oyun sonunda 77 dereceye kadar çıkıyor normal sence?

• 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.