Şimdi Ara

incehesap.com hakkında sorunum var. ( sorun yurtiçi kargo çıktı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
2.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    '' Ayrıca 5700 TUF modeli çöp ürün bilgin olsun, neden diyeceksin araştır hem araştırırken öğrenirsin. ''

Bu cümleyi belkide zorlukla biriktirdiği parasıyla sistem almış, heyecanla beklerken kargo sıkıntısında gerilmiş panik olmuş bir kullanıcıya kurmanın amacı nedir , gerçekten merak ediyorum. Bir tek sen ve senin söylediklerin mi doğru yoksa sen çok zekisin seni dinlemeyenler yada yazdıklarının tersinde birşey yapanlar gerizekalı mı ? Biraz insaf yahu gerçekten biraz insaf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: münşi

Monitör ne aldın
    aoc 24g2u fakat allah bilir nerde :)
  • Ya çok ısınır diye çöp denir mi. Yeni ürün almış birine bu denir mi? Kalp kırmadan, üzmeden güzelce bir şeyler anlatmak mazide kaldı malesef..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi münşi -- 2 Kasım 2019; 19:4:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sıkıntı yok hocam, ben zaten ayrı ayrı sistem toplamak istiyordum n11.com dan 11 Kasım'da. baktım aynı fiyata MSI RX590 Armor ve bu ekran kartı hariç tüm parçalar sistemleri aynı fiayata topluyorum zaten.

risk aldım aynı fiyata MSI RX590 Armor yerine bunu tercih ettim. bilmiyorum değil aslında risk aldım bakalım :)
  • Kargoda sıkıntı vardır.kargo firmasını kovala Ekran kartının ayrı gelmesi normal bende de öyle olmuştu. İncehesaptan 7000 liralık sistem topladım prıl pırıl yolladılar...

• Hayırlı olsun hocam gayet güzel sistem , o fiyata da alınabilir.

İçiniz de rahat olsun , kargo şubesindeki arkadaşın zaafiyeti, kolinin birisini araca yüklemeden şubede unutmuştur. Dediğim gibi gider alırsınız pazartesi şubeden, incehesapla bir alakası yoktur yani.

Kargo firmalarında böyle şeyler olabiliyor bazen , ben bir hocamıza doğum günü için çikolata gönderdim, başka ilçeye götürmüşler. 3 gün sonra ben aradım noldu diye sizin ürün şubeye geri geliyor yolda adreste çıkmadı diye. Adresi karıştırmış arkadaşlar. Çikolata zaten dayanır mı ordan oraya , muhtemelen oturup yemişlerdir
  • Hocam merhaba hepsini birkereden göndermezler ekran kartını sen takıcaksın kutularıda birlikte gönderirlerki bozulduğunda garantiye kutuyla gönder tuf 5700 kötü bir ekran kartı vramler berbat soğutuluyor iade edebiliyorsan edip daha farklı bir 5700 seç yada vramlere termal pad koy (garanti gider ) birde ben daha önce incehesaptan 2 adet monitor aldım birinde ölü piksel vardı cayma hakkı ile iade ettim diğerinde de ayaklarda kaydırmaz bant yoktu çok önemli değil diye iade etmedim herhangi bir sorunun olursa iade işlemlerinde giray bey var bana yardımcı oldu muhtemelen sana da olacaktır

• 2 koli olması lazım, ekran kartı harici montajı yapılmış bir kasa kolisi ve o bileşenlerin kutusunu içeren koli. Bir de monitör aldım demişsin onunla 3 koli. Resmini attığın boş kutuların içindeki bileşenler kasana montajı yapılmış. Ekran kartı montajlı biçimde gönderilmez, ürün kutularıyla birlikte gönderilir. Montajlanmama sebebi sarkık ve ağır bir donanım olduğu için kargo sırasında anakartın yada ekran kartının zarar görmemesi. Sorun göremiyorum sadece kasan ve monitörün eline ulaşmamış. Siteyle ve kargo yetkilisi ile görüşmen gerekiyor. @thunderlike
  • incehesabın haberi bile olmayabilir bu durumdan yani kargoda kasanın bulundugu pakette gecikme olabilir ara incehesabı anlat durumu yardımcı olacaklardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslan0058 -- 2 Kasım 2019; 19:59:7 >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    hocam yurtiçi kargo biz teslim ettik derse uğraş dur sorun burda. haftasonum zehir oldu şaka gibi.
  • Eğer sorun çözülmez ise ben İstanbul'dayım haber ver gidelim mekanlarına mevzu yapalım diyeceğim tek şey bu

• quote:

Orijinalden alıntı: 2019daDHyekatilmak

Eğer sorun çözülmez ise ben İstanbul'dayım haber ver gidelim mekanlarına mevzu yapalım diyeceğim tek şey bu
    saçmalama hocam ya
  • şayet ana parçaların teslimatı sonraya bırakılmadıysa ürünün kargoda çalınmış olabilir sorun biraz ürünleri teslim alan kişide boş kutular ve kargo teslim kağıdına imza atarken hani bilgisayar nerede diye sormamışlarmı. inşallah kargo çalışanlarının hırsızlığına denk gelmemişsinizdir. yada kasayı şubede unuttularsa o kasaya birileri çoktan çökmüştür nasılsa imzası atılmış teslim edilmiştir artık diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 3 Kasım 2019; 16:44:57 >
  • WarSaw kullanıcısına yanıt
    Hukuken hakkımı ararım hocam by devirde para kazanmak kolay değil her türlü yolu denerim valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine sen içini ferah tut da, warsaw'ın dediği ihtimalde var. Bu sebeple dedim ben mesai başlangıcında direk şubeye git diye.
  • Arkadaşlar gelen tek kolinin üstünde 1/3 koli yazıyor. Adamlar 3 koli yollamış, bunlar bana birini verdi. Sizce ne dolap çeviriyor olabilir yurtiçi krgo ya anlam veremiyorum artık???

• Vay arkadaş olaya bak umarım koliler çalınmamıştır.Forumda kargo firmalarında ürünleri çalınanların açtığı konuları biliyoruz.
  • SturmpioneeR kullanıcısına yanıt
    Direk kuryenin ümüğünü sıkarım hocam başka ihtimal olamaz çünkü.

• Gittim hocam, paketleri posta posta göndermeye karar vermişler arabada yer olmadığından. Benim hiçbirşeyden haberim yok tabi.

• Kargonun uyuzlugu tahmin ettigimiz gibi. Gelir gelir rahat olun. Siz asil 1 saatlik oyun sonunda ekran karti maksimum kac derece olacak onu soyleyin bize ☺

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.