Şimdi Ara

İnce telli saç ile kalın telli saç arasında ki farklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
13.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saçlarım düz uzayınca dalgalanan cinsten. Her gittiğim berber saçlarımın ince telli olduğunu söylüyor bundan dolayı mıdır bilmiyorum şekil veremiyorum saça. Sadece saçın önünü kaldıran bir insanım onun için bile uğraşıyorum istediğim gibi olması için. O kadar sprey sıkmama rağmen 1-2 saate iniyor, hafif rüzgarda hemen bozuluyor vs. vs.

1-Kalın telli saç ile ince telli saçın kendine göre avantajları nelerdir? (Ben ince tellinin bi avantajını görmedim)
    2-Saçlarımı bakımla, beslenme düzeniyle falan kalın telli yapabilir miyim?
    3-Saçlarım kalın telli olursa bu sorunlar ortadan kalkar mı?

• Birisi ince telli diğeri kalın telli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Birisi ince telli diğeri kalın telli.

https://www.youtube.com/watch?v=BEwnDB5ITdw
  • bağlaç olan -ki ve ek olan -ki arasındaki farklar.
  • Forumun espri seviyesini düşüren günümüz trollerinin uğramayacığını umut ederek up. Daha öncede dedim valla komik olmuyor hep aynı şeyler artık s.çtınız iyice zaten
  • Benim saçlar incetelli, düz ve kumral. 3 sene uzun saçlı gezdim. Uzun saç için avantajlıydı. Kremi sür başka da birşey yapma. Saçı kestirdim yılbaşında. Çok zor şekil veriyorum. Hergün spreyle toparlıyorum fakat kuaförümün yaptığı gibi olmuyor. Akşamı göremeden düşmeler oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalın tellere sahip biri olarak diyorum ki,
    bu bir genetik özellik.Nasıl kemiklerini kalınlaştıramıyorsan saç tellerinde kalınlaşmaz.Ama kalınmış gibi görünür.Blendax reklamı gibi dolgun hacim
    Kalın telli gibi GÖRÜNMESİ için kullanman gerekenleri kadın forumlarında bulabilirsin.Ya da en yakın bayan kuaförüne sor.Ama internetten araştırmadan birşey alma.genelde onlar kendi ürünlerini satma peşindeler.
    Kalın telli ve kıvırcık saça sahip biri olarak diyorum ki pek de bir avantajı yok.Ama bir yerde okumuştum sanırım kalın telli saç daha geç dökülüyormuş.Saç şekillendirmek için vax falan kullan.
    Kendini sev:)
    Düzeltme:Yazım hataları giderildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ITTF -- 11 Mayıs 2016; 13:00:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnce telli saç için wax
    2 yıl önce açıldı
    Wax ve jöle arasındaki fark ne?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnce telli saça şekil vermek zordur. Bir avantajı yok sadece kabarıyor ve seyrek duruyor. Yumuşak oluyor sadece, onu da avantaj sayarsan. Ve hacimsizdir.

Edit: saçını bir şeyler yaparak kalınlaştıramazsın genetik o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbdyed -- 11 Mayıs 2016; 13:01:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.