Şimdi Ara

İnce'nin Çıkışı Sonrası CHP'liler Kılıçdaroğlu'na karşı harekete geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnce'nin Çıkışı Sonrası CHP'liler Kılıçdaroğlu'na karşı harekete geçti

İnce'nin Çıkışı Sonrası Parti Delegeleri Kurultay İçin İmza Toplamaya Başladı
    CHP lideri Kılıçdaroğlu ile yaptığı özel görüşmede "Genel başkanlığı bana bırakın" diyen Muharrem İnce'nin, olumsuz cevap almasının ardından İnce'yi destekleyen parti delegeleri, kurultay için imza toplamaya başladı.
    CHP lideri Kılıçdaroğlu ile yaptığı özel görüşmede "Kurultay toplayın, genel başkanlığı bana bırakın. Yoksa örgüt kendisi çözecektir bu işi" diyen Muharrem İnce, olumsuz cevap almasının ardından harekete geçti. İnce'yi destekleyen parti delegeleri, kurultay için imza toplamaya başladı.

"ÇEKİL" TEKLİFİNİ KILIÇDAROĞLU NEZAKETSİZLİK OLARAK YORUMLANDI

Muharrem İnce ve Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki kritik görüşme CHP'de suları iyiden iyiye ısındırdı. İnce'nin kritik görüşmede Kılıçdaroğlu'na yaptığı "Çekil" teklifini basına deşifre etmesi, Kılıçdaroğlu kanadında "Nezaketsizlik" olarak yorumlandı.

"ÖRGÜT BU İŞİ KENDİSİ ÇÖZECEKTİR"

Muharrem İnce, olağanüstü kurultay için ise "Ben imza toplamayacağım, ama hayır derse, örgüt kendisi çözecektir bu işi" dedi. Yani İnce, Kılıçdaroğlu'nun çekilmesi için CHP tabanına hem mesaj verdi hem de onlardan destek istedi.

KURULTAY İÇİN İMZALAR TOPLANMAYA BAŞLADI

İşte CHP'yi olağanüstü MYK'ya taşıyan bu hızlı trafik sonrasında, tabanda da hareketlilik başladı. CHP'deki Muharrem İnce destekçileri harekete geçti ve olağanüstü kurultay için imza toplanmaya başlandı.
    https://www.haberler.com/muharrem-ince-nin-aciklamasi-sonrasi-chp-liler-11013715-haberi/

• Çok umutlandık ettik falan inşallah dedik ama İnce de gerek seçim akşamı gerek ise sonrasında verdiği demeçler ile bilmiyorum endişelendiriyor beni ?Tamam ortada seçim falan olmayacak zaten ama İnce de fos çıkarsa 10 yıl daha gider.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RTE chpnin başına geçse malum kesim sırf CHP diye yine oy vermez. Ne yazık ki durum bu.

• Kılıçdaroğlu da müthiş bir gazla gelmişti. Sonuç ortada. Muharrem İnce'nin bu gazı da aynı şekilde sönecektir. Yerel seçimlerde CHP elindeki belediyeleri de kaybederek hezimete uğrayacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muharrem ince de doğru aday değil, seçim akşamı fıss çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: CARNIVALE

Kılıçdaroğlu da müthiş bir gazla gelmişti. Sonuç ortada. Muharrem İnce'nin bu gazı da aynı şekilde sönecektir. Yerel seçimlerde CHP elindeki belediyeleri de kaybederek hezimete uğrayacaktır.
    Evet..

Onu da yazacaktım.Kılıçdaroğlu geldikten sonraki hayal kırıklığından daha kötü oluruz .Yani hatırlayalım balonları Melih Gökçek'leri falan..Ne hale getirmişti adamı Kılıçdaroğlu.

Aslında doğru adam Kılıçdaroğlu , yani iyi şeyler yapacak durumda ama bu ülkede olmaz.Zaten hataları da olmaya başladı artık.

• ne boş insanlar

sen onursal basgan ol

rezalet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnce'nin yerinde olsam bağımsız olarak Ankara belediye başkan adayı olurdum. Rahatlıkla kazanır seçimi. Hem hükümete darbe vurur hem de yönetici olarak kendini ispat eder. Başka bir partinin başındayken Akp'yi devirmesi mümkün değil. Akp kendi kendini bitirecek başka türlü hükümetten inmez bunlar. Zaten başkanlık sisteminde meclisin önemi iyice azaldı. İnce başkan olursa anca o zaman kurtuluruz.
  • KK nolcak onursal başkan mı ??

Bilader sıkıldık Kılıçdaroğlundan İnce tamda aradığımız iaim güçlü bir muhalefer olacaktır.

• İnce gelirse sittin sene koalisyon bile yapamazsınız söyliyeyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.