Şimdi Ara

Inca usb+ethernet kurmayı bile warsa bi el atsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün bi inca modem aldım Hatamı ettim Doğrumu yaptım bilmiyom
    Bu modemi kurmayı bilen ayrıntılı olarak anlatırsa çok ii olur
    İnce ayarlarını falan
    Mesela ben usb tarafını kurdum Ağ bağlantılarında görünüyodu ama şuan nedense gözükmyo
    ethernet tarafındada 10.0.0.2'deki VPI değerini 8 yapmama rağmen save etmeme rağmen tekrar 0 oluyo
    Bide ağ bağlantılarndaki tcp/ip yapılandırmmasını "otomatik ip yapılandrmamı yapiyim yoksa ben mi yaziyim
    Bir kağıtta otomatik yap yazıyo Kuyllanım klavuzunda tek tek sen yaz yazıyo

• Tcp/ip kısmında hiç birşeye dokunmana gerek yok.Ben inca kullanmıyorum ama genel olarak böyle bir ayara gerek yok.10.0.0.2 deki vpi vci ayarına gelince save ettiktren sonra başka bi kayıt seçeneği daha olması lazım mesela zoomda hem save yapıyosun hemde write settings to the flash and reboot seçeniğini seçip ayarları kalıcı hale getiriyosun.Vpi 8,vci 35 yazıcaksın kullanıcı adından sonra @ttnet ekliyceksin.Encapsulation kısmından ppoe-llc,ppoa vc-mux veya ppoa-llc seçeneklerini tek tek deniyceksin.Eğer driverları düzgün olarak kurduysan başka bir ayar yapmana gerek olduğunu sanmıyorum.Kolay gelsin
    Yalnız hattım daha açılmadı Bugün telekoma telefon ettim Onunla bi alakası olabilirmi?Kullanici adım falan daha yok
    DUYURULUR...
    Dünya bigündür;
    O da bugündür...
  • Hattın açılmasada ayarları yapabimen lazım.Kullanıcı adını onlar verince girersin sorun değil.Bide saçma olcak belki ama internet explorer kullanıyosan ayarları kaydettiğin sayfada sol alt köşede sayfada hata falan yazıyomu bende bazen hata yazısı çıkıyor ve kayıt etmiyor.Bende opera gibi başka browserlar ile yapıyorum

Hattın açılmasada ayarları yapabimen lazım.Kullanıcı adını onlar verince girersin sorun değil.Bide saçma olcak belki ama internet explorer kullanıyosan ayarları kaydettiğin sayfada sol alt köşede sayfada hata falan yazıyomu bende bazen hata yazısı çıkıyor ve kayıt etmiyor.Bende opera gibi başka browserlar ile yapıyorum

Problem konfigürasyondaki "automatic reconnect" seçeneğini işaretlemememden kaynaklanıyomuş Az önce farkettim Onu yapınca oldu
    Eywallah
    quote:

INCA NIN HİÇBİR MALINI ALMAYIN...BEN HEP SORUNLARLA KARŞILAŞTIM(ETHERNET VE TV KARTI)
    DUYURULUR...

İnşallah tahmin ettiğim gibi yanılıyosundur INCA modemi olupta şikayet edene raslamadım Tv kartlarının çoğu problemli oluyo zaten bildiğim kadarıyla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.