Şimdi Ara

İnca IM 310NX Kurulum Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
12.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Inca 310NX modem aldım. Kurulum CD'sini taktığımda kullanıcı adı-şifre kısmına kadar her şey sorunsuz ilerliyor. Ancak o kısımdan sonra ileriye tıkladığımda "kurulum başarısız" hatasını alıyorum. Kullanıcı adı ve şifreyi doğru girdiğime eminim, çünkü eski modemi takıp yazdığım kullanıcı adı ve şifre ile internete bağalanabiliyorum.

Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

• aynı sorunla 3 gündür uğraşıyorum arkadaşım .nasıl aştınız sorunu
  • Bu problemi bende yasıyorum ve hala daha çözemedim , problemi çözen varsa bize yardımcı olabilir mı ? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yaşıyorum sorunu bilen yok sorunun neden kaynaklandığını ?
  • ben dün aldım modemi bilgisayar mühendiliği okduğum için bu sorunla karşılaşınca inata bindirdim ben yapamazsam kim yapacak diye. bugün çözdüm problemi arkadaşlar arkasındaki reset kısmına bastırın modem resetlensin sonra tekrar kolay kurulum gerçekleştirin.
    siz önceden yanlış bilgi girdiğinizden bu yanlış bilgi modemde kayıtlı tutulduğundan artık doğru girsenz de hata veriyor. bunu kaldırmanın tek yolu modeme reset atmak :) kalem ucunu sokarak biraz bastırmanız yeterlidir. reset değil de default yazıyor zaten aynı anlamı vardır. adsl user name den sonra @ li kısmı yazmayı unutmayın örnek olarak xxxxxxxxx@ttnet umarım yardımcı olmuşumdur güle güle kullanın :)
  • Çok tesekkur ederim....Yardimin olmasa vay halimize....tsklr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.