Şimdi Ara

INCA IM-300NX MODEM İYİMİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocam bende yazan özelliklere kanıp aldım 1 senedir filan kullanıyorum.masaüstü bilgisayar kablo ile bağlı onda bir sıkıntı yok 7/24 açık ve ben çok indirme filan yapıyorum Allah ı var cihaz hiç daha kilitlenme hata verme filan olmadı ancak wifi si berbat çekim gücü çok az biz evde telefonlarımız için wifili aldık ama doğru düzgün çalışmıyor devamlı kopmalar bi sayfayı açmasını beklemek ölüm geliyor eğer wifi için alıyorsam kesinlikle tavsiye etmem airties tarzı bilindik modem al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubilay_1907 -- 27 Aralık 2013; 15:41:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende yazan özelliklere kanıp aldım 1 senedir aietfilan kullanıyorum.masaüstü bilgisayar kablo ile bağlı onda bir sıkıntı yok 7/24 açık ve ben çok indirme filan yapıyorum Allah ı var cihaz hiç daha kilitlenme hata verme filan olmadı ancak wifi si berbat çekim gücü çok az biz evde telefonlarımız için wifili aldık ama doğru düzgün çalışmıyor devamlı kopmalar bi sayfayı açmasını beklemek ölüm geliyor eğer wifi için alıyorsam kesinlikle tavsiye etmem airties tarzı bilindik modem al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kubilay_1907 K kullanıcısına yanıt
    özellikleri çok iyi gözüküyor zaten telefon için alıyorum normal modemlere göre 2 kat fazla 300 hızı var ve ev içinde zor çekiyor diyorsun :S
  • Rüzqaar kullanıcısına yanıt
    aynen telefon için bence alma internette araştır sıkıntıları görürsün
  • Rüzqaar kullanıcısına yanıt
    Dostum, 300 mbps cihazın kablosuz kapsama alanını göstermez, 300 mbps modem ile bilgisayarın iletişim hızını gösterir. Kapsama alanı konusunda airties gibi markalara güvenmek daha mantıklı. Verdiğin paraya yazık olmasın sonra.

http://www.teknosa.com/urunler/125430331/airties-air5343-150-mbps-wireless-modem?term=airties
  • quote:

Orijinalden alıntı: white-

Dostum, 300 mbps cihazın kablosuz kapsama alanını göstermez, 300 mbps modem ile bilgisayarın iletişim hızını gösterir. Kapsama alanı konusunda airties gibi markalara güvenmek daha mantıklı. Verdiğin paraya yazık olmasın sonra.

http://www.teknosa.com/urunler/125430331/airties-air5343-150-mbps-wireless-modem?term=airties
    quote:

Orijinalden alinti: white-

Dostum, 300 mbps cihazin kablosuz kapsama alanini göstermez, 300 mbps modem ile bilgisayarin iletisim hizini gösterir. Kapsama alani konusunda airties gibi markalara güvenmek daha mantikli. Verdigin paraya yazik olmasin sonra.

+1 bunu al

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS AC750 MODEM NASIL ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çekim gücü yüksek olan modemler önerirmisiniz fiyatı çok pahalı olmasın . telefon için istiyorum.
  • Hocam aman diyim INCA'dan uzak dur kanser olmak için bire bir ama Prostat gibi bir wireless'ı var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.