Şimdi Ara

INCA IL-822 A DVI 22' 2ms-YENİ-HB-298ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=986&productid=bd50203

Sınırlı stok indirimi vardı.Şimdi onu kaldırmışlar ama fiyat aynı.298 ytl

• Aman diyeyim bu konunun bir önceki ilanı nerelere gitti.. Bu konuda öyle olmasın..

Almadan önce Vatan bilgisayarda teşhir ürünü var oradan görülmesi gerekir diye düşünüyorum.Kasasının plastikten ve çok kaltesiz olduğunu düşünüyorum. 100 ytl farkla çok daha iyi samsung dvi lı bir monitör alınabilir.
  • Alsak mı acaba ne diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 4 Ağustos 2008; 19:05:57 >
  • quote:

Bu ürün geçici bir süre temin edilememektedir.
  • Bu monitörü DVİ olanlı yani 485 ytl ye almıştım be halen sorunsuzca kullanıyorum. Ben memnunum.Marka takıntısı olmayanlara tavsiye ederim. 5 ytl lik malı 10 ytl ye almaya meraklı olanlar uzak dursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ufocu

Bu monitörü DVİ olanlı yani 485 ytl ye almıştım be halen sorunsuzca kullanıyorum. Ben memnunum.Marka takıntısı olmayanlara tavsiye ederim. 5 ytl lik malı 10 ytl ye almaya meraklı olanlar uzak dursun

Monitörün 485'den 298 YTL düşmesi bu teknolojik gelişme hızında son derece normal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ufocu

Bu monitörü DVİ olanlı yani 485 ytl ye almıştım be halen sorunsuzca kullanıyorum. Ben memnunum.Marka takıntısı olmayanlara tavsiye ederim. 5 ytl lik malı 10 ytl ye almaya meraklı olanlar uzak dursun

Sadece marka takıntısı yok aradaki farklarda, kalite farkı da oldukça açık sanırım. Sorun yoksa ne mutlu sana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.