Şimdi Ara

İnca il 1022 black series aldim ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monitor bugun geldi bende hemen teste soktum ve teste sokmamla birlikte şoke oldum tam 10 tane sorunlu piksel tespit ettim.Kafayi siyirmamak elde degil gece piksel onarma programina sokucam ama duzelse duzelse herhalde anca yarisi duzelir.Bana bir akil verin ne yapmali geri gondermek kulfetiyle ugraşicak psikolojide degilim urunu hepsi buradan aldim.

• Nerden aldın? İnternetten aldıysan hemen geri iade şansın var.
  • Belirttigim gibi hepsi buradan aldim
  • Öncelikle geçmiş olsun.Her nekadar içinde bulunduğun durum zor olsa da Sakin ol mantıklı karar ver.Ben olsam o pikselleri onarmaya çalışmak yerine tekrar iade eder yenisini yollamalarını isterim.O monitörden hayır gelmez arkadaşım ürünü nerden aldığın farketmez.Yasal olarak değişim isteme hakkın var.Sanırım normalde 5-6 taneye kadar normal sayılıyor ama sendeki tam 10 tane.Hiç düşünme geri iade edip yenisini iste.Tekrar geçmiş olsun.
  • Bende oyle yapmaya karar verdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Versalid

Monitor bugun geldi bende hemen teste soktum ve teste sokmamla birlikte şoke oldum tam 10 tane sorunlu piksel tespit ettim.Kafayi siyirmamak elde degil gece piksel onarma programina sokucam ama duzelse duzelse herhalde anca yarisi duzelir.Bana bir akil verin ne yapmali geri gondermek kulfetiyle ugraşicak psikolojide degilim urunu hepsi buradan aldim.

hemen değiştir
  • Ben dun denemeden teknolojixten aldım hic cikmadı.Monıtor bence cok kaliteli.Temizi ile değiştir bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün benim monitör de geliyor ama 10 ölü piksel gözümü korkuttu şimdi
  • 10 tane baya fazla.İlk kez duyuyorum bu kadar çok olduğun bence hemen geri gönder.Hiç uğraşmana değmez.Geçmiş olsun.
  • Çok şükür, şimdilik ölü piksel yok. Umarım ilerde de çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenya64

Çok şükür, şimdilik ölü piksel yok. Umarım ilerde de çıkmaz.

Hayırlı olsun.İnşallah ilerdede sorun yaşamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -HaYaL_ET-

quote:

Orijinalden alıntı: kenya64

Çok şükür, şimdilik ölü piksel yok. Umarım ilerde de çıkmaz.

Hayırlı olsun.İnşallah ilerdede sorun yaşamazsın.

Teşekkürler,

görüntü kalitesi de harika. Umduğumun çok çok üstünde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.