Şimdi Ara

Inca Idv-430Hd Hdmi Usb 5+1 Divx Dvd Oynatıcı Tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
8.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıdaki link mevcut ürün hakkındaki yorumlarınız nelerdir. Ürünü almayı düşünüyorum kullanan var mı?

Hepsi Burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeisJustaGame -- 19 Nisan 2010; 11:57:18 >

• Kullananlar nerede yok mu kullanan.
  • Kimseden ses çıkmadı ama ürünü dün aldım işimi tam anlamıyla gördü öncelikle sessiz bir alet üzerinde yazan tüm özellikleri kullanabiliyorsunuz. MP4 harici bütün formatlar sorunsuz bir şekilde çalıştı. Fat32 olması şartı ile hdd ve flash disklerimi sorunsuz tanıdı ve içindeki filmleri oynattı. Alt yazıları beyaz ve okunaklı herhangi bir sorun yok, birtek kumandasında sorun yaşıyorum biraz sert davranmak gerekiyor. Lcd televizyona hem hdmi girişinden hemde scart girişinden bağladım iki girişte sorunsuz tanıdı tabi hdmi biraz daha kaliteli geldi. Çabuk bozulacak bir alete benzemiyor ama elektronik tamamen şans işi bunu unutmamak lazım gelir. Bu fiyatlarda bir Dvd-Divx player almayı düşünüyorsanız mutlaka incelemenizi tavsiye ederim.
  • alt yazı boyutları nasıl?
  • Merhaba,

öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullan.

Bu ürün hakkında internette inceleme bilgileri bulamadım, senin vereceğin bilgiler ışık olacaktır. Kasası, girişler, kablolar kaliteli mi ? yoksa dandik gibi mi görünüyor.
    Senin diğer gözlemlerini de burada yazabilimisin. ??

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyofthegod

Kimseden ses çıkmadı ama ürünü dün aldım işimi tam anlamıyla gördü öncelikle sessiz bir alet üzerinde yazan tüm özellikleri kullanabiliyorsunuz. MP4 harici bütün formatlar sorunsuz bir şekilde çalıştı. Fat32 olması şartı ile hdd ve flash disklerimi sorunsuz tanıdı ve içindeki filmleri oynattı. Alt yazıları beyaz ve okunaklı herhangi bir sorun yok, birtek kumandasında sorun yaşıyorum biraz sert davranmak gerekiyor. Lcd televizyona hem hdmi girişinden hemde scart girişinden bağladım iki girişte sorunsuz tanıdı tabi hdmi biraz daha kaliteli geldi. Çabuk bozulacak bir alete benzemiyor ama elektronik tamamen şans işi bunu unutmamak lazım gelir. Bu fiyatlarda bir Dvd-Divx player almayı düşünüyorsanız mutlaka incelemenizi tavsiye ederim.

Mpeg4 formatlı filmleri Mpeg2 ye çevirmeniz gerekiyor, ben çevirdikten sonra seyredebildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vimpire

Arkadaşlar,Inca Idv-430Hd Hdmi Usb 5+1 Divx Dvd Oynatıcı aldım ama altyazı problemi yaşıyorum. Yazılar ufak ve beyaz renkte.Okumak bazen imkansız olabiliyor.
    Özellikle bu durumu düzeltmek istiyorum. Uygun bi firmware bulamadım. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
    Kolay gelsin.

Bu duruma bir çözüm varmıdır ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: acantim

quote:

Arkadaşlar,Inca Idv-430Hd Hdmi Usb 5+1 Divx Dvd Oynatıcı aldım ama altyazı problemi yaşıyorum. Yazılar ufak ve beyaz renkte.Okumak bazen imkansız olabiliyor.
    Özellikle bu durumu düzeltmek istiyorum. Uygun bi firmware bulamadım. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
    Kolay gelsin.

Aynı problem ben de de var, yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  • aslında yazılım ile halledilir de işte onu da kim yapacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gezgin35

quote:

Orijinalden alıntı: acantim

quote:

Kolay gelsin.

Aynı problem ben de de var, yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Biraz geç bir cevap oldu kusura bakmayın, öncelikle filmleri usb'den mi seyrediyorsunuz onu tam olarak anlamadım ben dvd'den seyrediyorum yazılar büyük bile geliyor bu yüzden bir problem yok dedim. Usb'den film açtım ama alt yazılı film denemedim, bunu da deneyip paylaşırım.

Yazılım konusunda mail atabileceğimiz adresler şunlardır
    Pasifik Bilgisayar
    İnca Türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeisJustaGame -- 21 Mayıs 2010; 10:36:22 >

• bezı boyutu büyük bile bencede.
    yeni aldım. usb denemedim.
    ama altyazıda renk sorunu var...
  • Arkadaşlar 5+1 ses alabilmek için filmin 5+ 1 i desrteklemesi gerekiyormuş doğru mu? ayni stereo yu 5+1 olarak vermiyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: veezy

Arkadaşlar 5+1 ses alabilmek için filmin 5+ 1 i desrteklemesi gerekiyormuş doğru mu? ayni stereo yu 5+1 olarak vermiyormuş

5+1 ses desteklemesi lazım filmin.
  • Merhaba;

Bende 322 modelini aldım. HDMI çıkışı olmayanı. Evdeki televizyon CRT olduğu için gerek yoktu.

Alt yazı sorunu bende de var. Divx'lerde alt yazı oldukça küçük ve ince çıkıyor. Ben okuyabiliyorum ama annemle babam zorlanıyor. DVD'den denemedim hiç, belki düzgündür orjinal DVD izlerken.

Sitesinde bir driver bulamadım. Alt yazı olayıda çözülürse çok güzel olur. Bu fiyata çok iyi olduğu aşikar zaten.
  • şöyle olabilir mi?

altyazı programı ile altazı dosyasını açsak (sub,srt, vs) fontu büyütsek işe yarar mı? dosyadaki font ile ilgili mi acaba?
  • bende bu ürünü aldım alt yazı sorunu var
    birde mp4 dosyasını açmıyor
  • Ben filmleri flash belleğe yükleyerek izliyorum, Dvd ile izlerken ileri, yada geri alma yaptığımda ekranda donma oluyor o yüzden Filmleri flash bellek ile seyretmeyi uygun buluyorum. Filmleri Samsung harici hard diske kaydettim, seyretmeyi denedim, diski görüyor fakat filmleri açmıyor. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar neden açmadığı konusunda bilgilendirebilirler mi acaba ??

Teşekkürler
  • Altyazının görünümünü fotoğraf çekip yükleyebilrmisiniz_?
  • ürün güzel ama alt yazısı zor okunuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gezgin35

Ben filmleri flash belleğe yükleyerek izliyorum, Dvd ile izlerken ileri, yada geri alma yaptığımda ekranda donma oluyor o yüzden Filmleri flash bellek ile seyretmeyi uygun buluyorum. Filmleri Samsung harici hard diske kaydettim, seyretmeyi denedim, diski görüyor fakat filmleri açmıyor. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar neden açmadığı konusunda bilgilendirebilirler mi acaba ??

Teşekkürler

FAT32 NTFS ile alakalı bir durum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.